"Z badań CBOS wynika też, że niemal co trzeci młody Polak ma poglądy lewicowe. Po raz pierwszy od 20 lat wśród młodych jest więcej zwolenników lewicy niż prawicy." A stare pierniki prawicowe pisowskie wymierają i gitara
Młodzi to na Trzaskowskiego byłam u typa 15 lat i on na Trzaskowskiego by głosował ładny chłopak wyzywają go w szkole od gejów i nie lubi męskich prawicowych śmieci. On mi się zwierza z różnych rzeczy a ty kloaka co nikt cie chyba nie lubi i nie zwierza ci się nawet Ukrainka
Jaka Ukrainka? Przecież ona już dawno nie żyje, oczywiście o ile by istniała. Żadna kobieta przecież z nim długo nie wytrzyma, albo się zabije, albo ucieknie jak najdalej od niego…
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 18:34, 20 Maj '25
Temat postu:
... WTF chyba w twoim kolorowym świecie pierdolony w ucho klaunie ... A może przyznałem się do ujebania twojego ojca hmm? .. inteligencie... Wytłumacz mi no swoją "logikę" , to naprawdę ciekawe
A tą wypowiedzią przyznałem się, że sram ci w twój plugawy ryj, "dobrze ułożony" szmaciarzu. ... jak też na twojego starego -który leży w szambie, gdzie gówno na dnie .... HANDLUJ _________________ OpenChat
Zobacz Pyszczooś jaką agresją zareagował na moje pytanie do ciebie, tak jakbym prawdę napisał. Kloaka zabija kobiety, dlatego interesuje się nim Policja… Zagadeczka rozwiązana.
POLICJA?...KOBIETY?...KLOAKA?.......... BARNABASZU JEDYNY DRAMAT KRYMINALNY, W JAKIM UCZESTNICZYSZ, TO TEN W KTÓRYM ZAPOMNIAŁEŚ WZIĄĆ LEKÓW........O I ZAGADECZKA ROZWIĄZANA
Wysłany: 20:17, 20 Maj '25
Temat postu:
Cytat:
POLICJA?...KOBIETY?...KLOAKA?.......... BARNABASZU JEDYNY DRAMAT KRYMINALNY, W JAKIM UCZESTNICZYSZ
No przecież tego zjeba sfrustrowało, że odkryłem miejsce spoczynku jego -tak zwanego- ojca , że aż nie miał pomysłu jak przelać swoją żółć w odwecie . Więc zesrał się na rzadko . Słusznie piszę rzekomego - a bo to kto wie z jakimi psami puszczała się jego mać - i na jakich imprezach? Więc o co ten ból dupy właściwie??
_________________ OpenChat
nie cierpię tej żółci i patologii kloaki żeby z nieżyjącym ojcem komuś wyjeżdżać to dno dna. Dlatego tylko Trzaskowski widać kim są wyborcy Maciaka i PISu najgorsza patologia
Wysłany: 21:12, 20 Maj '25
Temat postu:
Cytat:
żeby z nieżyjącym ojcem komuś wyjeżdżać to dno dna.
Ale z nieżyjącą żoną, jak filip z konopii, to już jest okey ty dwulicowa szmato ?
Cytat:
widać kim są wyborcy Maciaka
widać kim jest wyborca Trzaskowskiego. Ja tylko reaguję. ....a potem wielki ból dupy "oburzonych" .
Strzelam wam prosto między oczy wy obślizgłe skurwysyny _________________ OpenChat
Jakie zainteresowanie, nawet Durden aktywnie uczestniczy w podglądaniu moich pytań do Pyszczoosi.
Pyszczooś, nie sądzisz, że to dobry materiał do badań?
CHYBA CI SIE COŚ POMYLIŁO.....CZYTAJĄC TWOJE SKURWIAŁE SUCHE KOMENTARZE DOCHODZE DO WNIOSKU ŻE JESTEŚ OSTRO PRZYJEBANY........................IDZ TY KURWA DO PSYCHIATRY.....JPRDL CO ZA TĘPI LUDZIE CHODZĄ PO TYM ŚWIECIE
Ty za to Durden jesteś, małym niedorobionym fiutkiem, który mysi się pocieszać Caps Lockiem, widocznie wtedy czujesz się kompletny, ty mały niedotobieńcu.
Ty za to Durden jesteś, małym niedorobionym fiutkiem, który mysi się pocieszać Caps Lockiem, widocznie wtedy czujesz się kompletny, ty mały niedotobieńcu.
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: 1, 2 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów