W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Mam kilku kandydatów  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 45
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:31, 18 Maj '25   Temat postu: Mam kilku kandydatów Odpowiedz z cytatem

co najmniej 3 bo są zajebieszczy a mogę oddać głos tylko na jednego... jak oddam na wszystkich to uznają mój głos za nieważny, ale przecież każdy człowiek ma coś w sobie każdy ma wady i zalety dajcie mi szansę zagłosować na kilku np. prorosyjski Maciak i antyrosyjski Hołownia dwóch takich prezydentów naraz i ich dyskusje i walki polityczne, to może być piękne albo Braun i jakiś lewicowiec. Dlaczego jako demokracja nie dorośliśmy do dwóch, trzech prezydentów naraz o totalnie rożnych poglądach ja się pytam ?
Powrót do góry
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:48, 18 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ło kurfa, Pyszczooś, weź se pospaceruj, albo coś innego porób, bo już zaczynasz totalny, schizowy odlot…
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 18:00, 18 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dopóki prezydent nie zaakceptuje decyzji drugiego prezydenta a trzeci prezydent w międzyczasie nie analizuje sytuacji by znaleźć rozwiązanie mamy do czynienia z czystym komunizmem, otóż 99,99% krajów na świecie to kraje komunistyczne z jednym prezydentem. Niedopuszczalne i że nikt przede mną się nie zorientował Shocked no to czas na rewolucje ! Jeden prezydent to jakieś zacofanie średniowieczne pozostałości po królu. Kto to widział w XXI wieku jednego prezydenta jak ostatni frajerzy a co z wolnością słowa i demokracją ? jeden prezydent bez konsultacji z dwoma pozostałymi ma coś podpisać ? smród, kiła i mogiła
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach