Post zebrał 150 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 23:46, 17 Maj '25
Temat postu: Partia ci da więcej polityków
Więcej urzędników
Więcej nakazów
Więcej zakazów
Więcej inflacjii
Więcej abberracji
Więcej podatków
Więcej wydatków
Więcej wrogów
Więcej nałogów
Więcej demonkracji
Więcej idiokracji
CZYŃ NIEWOLNIKU SWÓJ NIEWOLNICZY OBOWIĄZEK I ODDAJ MOCZ DO URNY
_________________ bankierska lichwa - nowoczesne niewolnictwo -złudzenia na raty /
NIE WIERZĘ POLITYKOM -NIE . / bo to sprzedajne marionetki i cyniczni psychopaci /
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 00:05, 18 Maj '25
Temat postu:
I tak kurwa wkoło te same marionetki nakurwiają frazesami i kłamstwami a ciemny tłum
dostaje kolejny raz z buta na swój tępy ryj.
_________________ bankierska lichwa - nowoczesne niewolnictwo -złudzenia na raty /
NIE WIERZĘ POLITYKOM -NIE . / bo to sprzedajne marionetki i cyniczni psychopaci /
Wysłany: 10:15, 18 Maj '25
Temat postu:
TylerDurden napisał:
Dobre, podbijam.
_________________ # demokracja to komunizm w powijakach #
Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
Dobra leje deszcz nigdzie nie idę poza tym dopiero 2 tura to starcie gigantów pierwsza tura sranie po krzakach wystawiają niby innych kandydatów jakby faktycznie istniało coś innego niż PO i PIS hahah a frajerzy dają się jebać i głosują na kogoś spoza układu ale nigdy ten ktoś nie zostanie wybrany. Pozory demokracji kurwa a to system de facto totalitarno-komunistyczny w którym rządzą dwie partie na przemian. W takich Chinach też są rzekomo demokratyczne partie no ale nigdy nie zostaną wybrani także nie wiem czym to się jakoś mega różni od Chin w sumie ??
No polski komunizm z dwoma partiami kurwa ojojoj zaraz jakiś ktoś mądry mi wysra że to nie może być komunizm jak są dwie partie sram mu do ryja ten system jest komunistyczny w chooj. Mogłoby być 3 czy 4 kandydatów max pięciu, no dwóch trzech takich poważnych spoza POPIS a nie kurwa 12 czy chooj wie ilu spoza popis ale celowo dziadostwo tak posrane że PO przy nich wydaje się spoko
Wysłany: 14:49, 18 Maj '25
Temat postu:
fajnie że tak dużo piszesz ale piosenek wyborczych nie chce mi się już robić.
Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 14:53, 18 Maj '25
Temat postu:
Cytat:
frajerzy głosują na kogoś spoza układu ale nigdy ten ktoś nie zostanie wybrany
A ty nie jesteś frajerką WIĘC głosujesz na układ co nie ? A POTEM PIERDOLISZ ŻE KOMUNIZM I JAKA SZKODA ŻE NIKT SPOZA UKŁADU NIE ZOSTANIE WYBRANY .. No logika lewel cweloza . Ty idź młotek i jebnij się mocno bo tylko to już pozostaje na twoją chorobę umysłową.
ale tych kandydatów jest tak dużo i tak rozdrobnieni, że nie ma szans żeby ktoś inny wszedł mówię kurwa dajcie kogoś solidnego spoza POPIS to zagłosuję a tu nie ma na kogo przecież. To wszystko jest celowe umocnić władzę POPIS i jak ja jedna mam z tym walczyć ? ty walczysz głosując na typa co dostanie 0,5% ZAJEBISTA WALKA WARTO BYŁO czym to się różni ode mnie ?
Efekt jest ten sam, zagłosujesz na typa co będzie miał 0,5% to jakbyś głosował na POPIS zasadniczo no po co na takiego kogoś głosować co będzie miał poniżej 1% ??? w jakim niby celu to już większy sens by miał gdybyś na Mentzena zagłosował znaczy że nienawidzisz POPIS tak bardzo że nawet na kogoś kto ma w większości totalnie różne poglądy zagłosujesz ale ty utrwalasz władzę POPIS zupełnie jak ja.
przecież dobrze wiesz że w drugiej turze będzie PO albo PIS to najrozsądniej zagłosować na trzeciego który ma największe szanse czyli Mentzena jeżeli jesteś faktycznie przeciw POPIS. Ja tam jestem przeciw PIS tak naprawdę no a ty przeciw POPIS, najlogiczniej głosowac na tego który ma największe szanse zaraz po tych dwóch głównych.
Wysłany: 15:15, 18 Maj '25
Temat postu:
Przestaję czytać twoje posty bo tylko mnie wkurwiasz tępa bezużyteczna szmato. Jesteś tak głupia że należałoby cię zutylizować.
_________________ OpenChat
utrwaliłeś tylko POPIS nędzny naiwny pionku nie ma co się wściekać musisz zacząć myśleć co nie a nie szukać idealnych kandydatów jak dla ciebie najważniejsze pozbyć się POPIS to Mentzen co nie, widocznie to nie było dla ciebie w ogóle ważne i lubisz POPIS. No to spoko
Wysłany: 15:24, 18 Maj '25
Temat postu:
No skoro Mentzen i tak nie ma szans na drugą turę bo wiadomo że wejdzie Trzaskowski i Nawrocki , to nie ma sensu głosować na żadnego Mentzena co nie. Helou. Można więc spokojnie zagłosować na Maciaka. Szach mat.
_________________ OpenChat
Nie ma szans bo frajerstwo głosuje na jakichś Maciaków i kosmitów to jak może mieć szanse skoro na niego nie głosujesz ? baw się dobrze z POPIS kolejne 4 lata i tak do usranej śmierci i się wściekaj hehehehe
Zobaczymy, często bywa tak, że drugi ma tyle głosów, że nawet jak się zsumuje resztę ogonka, to i tak jest to mniej — za mało aby tego drugiego przeskoczyć.
ja byłam w domu gdzie 6-klasistka słaba z matmy ma w pokoju plakat Brauna, nawet nie ściemniam. Na cholerę dziecko mieszać do polityki i prać nieletniej mózg ja się pytam ?
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów