Wysłany: 16:55, 18 Maj '25
Temat postu: Co taka cisza na forum wszyscy na wyborach
wyszliście na wybory przy okazji żeby się spotkać z rodzinką/swoimi ziomalami napić i nażreć się jakiegoś świństwa w waszym mieście/wsi. Znam was dobrze. Stado ludzi na ulicach i żrą coś wszędzie
Zapieprzają na bezużyteczne wybory wybierają bezużytecznego kandydata z poparciem 1% czy mniej podczas gdy i tak będzie druga tura i tam wyłowi się prawdziwego kandydata. Dzisiaj to strata czasu tam iść zimno, brzydko tylko desperaci idą myślą, że może coś zmienią hehehe frajerstwo. A ty Panocku byłeś na wyborach już na kogo oddałeś swój głoSS ? Czyżby babcia klozetowa Maciej Maciak - postać z kreskówki
Ja na takie ewenty lubię mieć obstawę mugoli. Mugole natomiast rano pojechali do kościoła, a potem zaraz na głosowanie. Z uwagi na to, że wczoraj mocno się schlałem, to mi się nie chciało rano wstawać i darowałem sobie głosowanie.
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 21:35, 18 Maj '25
Temat postu:
Cytat:
i po co było spuszczać się na zabawę dla baranów?
Po to żebyś się pytał gnido. A baranów to ty szukaj u siebie w rodzinie .
_________________ A ty obywatelu?- czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy??
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów