Wysłany: 23:35, 17 Maj '25
Temat postu: Pyszczooś kochanie
Bo gdy Kloaka tak nas wszystkich, trzeźwo-myślących, atakuje, to ja czuje większą sympatię do Pyszczusi.
Pyszczuś przyjmuj moje wyrazy sympatii i uwielbienia dla Twojej osoby.
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 23:36, 17 Maj '25
Temat postu:
Ty jesteś trzeźwo-myślący jak mucha w gównie.
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
Celowo ci kandydaci są tak zjebani żeby na tle tych pojebów PO nie wydawało się aż tak złą opcją, szuria wybitna w tym roku. Czekam na solidnego kandydata spoza układu PO PIS nie gównażerię, troli ani propagandystów, ale zawsze właśnie dają takich pojebów.
Wysłany: 14:57, 18 Maj '25
Temat postu:
Jeżeli tobie PO "nie wydaje się złą opcją" (na czyimś tle?) - TO JESTEŚ ZJEBANA W CHUI. Nice try... ale SSIESZ MOCNO. niestety.
_________________ OpenChat
Ja badam temat dlaczego ludzie wielbią polityków i nie uznają ich za zło nawet taka kloaka przecież teraz wyznajesz kult Maciaka. Och tylko Maciak, Maciak zajebisty och tak, Maciak pomoże, Maciak odmieni itd. Czy ja kiedykolwiek powiedziałam ze Trzaskowski jest zajebisty i tylko Trzaskowski ??? Jakby Mentzen wygrał tez okazałby się zjebem jak POPIS tak naprawdę trolowałam was tylko nie da się od tego uciec ludzie sami sobie zgotowali piekło bo są toksyczni i wielbią kandydatów.
Jedyne czego pragniesz to zrobienie osobiście laski Maciakowi więc umów się z nim i zrób to wreszcie ! albo dorośnij i zacznij widzieć wady w politykach bo każdy ma wady i przestań wielbić jakichś dziwolągów. Czekan i tylerdurden mają znacznie normalniejsze stanowisko w tej sprawie a kloaka jak zakochana nastolatka ŻAŁOSNE
Wysłany: 16:09, 18 Maj '25
Temat postu:
Cytat:
Maciak pomoże, Maciak odmieni
.. Nic z tych rzeczy. Maciak to jedyny kandydat na którego WSZYSCY pozostali reagują alergicznie / Gdyby został prezydentem, to po prostu bajka. Wyobraź to sobie sobie.
ej a może reagują tak, bo może jest po prostu toksyczny ? tak się składa, ze źle też na niego reagują jego byli współpracownicy i ludzie kupujący rzeczy w jego warsztacie
Wysłany: 19:16, 18 Maj '25
Temat postu:
marylka napisał:
Ja badam temat .
Zbadaj se swoją chorą dupę tępa kretynko.
I co cię to gówno w ogóle obchodzi jak kto wygląda, niech każdy sobie wygląda jak chce tobie nic do tego .
To pokaż swój świński ryj na CV , dobry pomysł, niech ludzie którym rozsyłasz to ścierwo też się pośmieją.. _________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
Wysłany: 09:06, 19 Maj '25
Temat postu:
No to trzeba będzie pomóc Karolowi w drugiej turze.. Już lepszy bowiem debil na dachu niż pedał pod domem _________________ # demokracja to komunizm w powijakach #
Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 09:22, 19 Maj '25
Temat postu:
Ojejku, co to będzie ..mały pedałek pójdzie srać w krzaki gdzie jego miejsce? o lelum polelleum
_________________ A ty obywatelu?- czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy??
no ciekawe... a dlaczego do ciebie dzwoniły ? w co jesteś zamieszany skoro nagle jacyś geje do ciebie dzwonią no co jest chciałeś spróbować jednak jak to jest z mężczyzną, bo coś sobie nie wyobrażam by do jakiegoś hetero faceta niezamieszanego w żadne afery nagle geje dzwoniły
sorry już dawno wszyscy mają wyjebane na twoje piosenki atencjuszu nawet nie klikam
mam jakiś twardy jebany materac i ostatnio źle śpię w nocy, dziś to w ogóle nie spałam ciekawe jak długo pociągnę do tego chyba światło słoneczne mnie budzi kurwa w lato to muszę te pierdolone zasłony mieć bo jest jasno w choooj o 4 nad ranem, robiłam se przemeblowanie i teraz mi okno na łózko równo daje kurwa
kiedyś dwa dni z rzędu nie spałam i wytrzymałam teraz jak zasnę i pośpię 3 godzinki to będę się gorzej czuć niż jakbym w ogóle nie spała no to nie śpię,
rozpierdolony materac jebany twardy słońce nawala no masz nowy tekst na piosenkę bo sam to nic nie potrafisz wymyśleć
żadnego twardego materacu więcej kurwa co to w ogóle za chujstwo jakieś sprężyny się zaczynają pokazywać kurwa muszę kupić nowy
kurwa najtańszy materac ponad 200 zł ja pierdole
Wysłany: 09:47, 22 Maj '25
Temat postu:
co to dla ciebie , z samych tylko korepetycji wyciągasz lekką rączką ponad 3 tysiące miesięcznie, a jeszcze sobie odwołujesz , jak królowa - znaczy przelewa ci się
Cytat:
sorry już dawno wszyscy mają wyjebane na twoje piosenki
No wiem ty nawet nie potrafisz dobrze ocenić bo masz zjebany gust, to nawet ciebie nie proszę . A moja ostatnia kolekcja cud miód malina, no tylko chcę opinię publiczności, które najlepsze a które można usunąć
Cytat:
już dawno wszyscy mają wyjebane
już dawno -to ty powinnaś się leczyć.
Można się urodzić mutantem genetycznym mając po 2 metry 15 cm i się wygra z każdym a reszta to musi zapierdalać, podskakiwać ten łapą machnie i wszyscy leżą. Undertaker to nie jest niski chłop koło 2 metrów też ma a proszę jak pozamiatany przez mutanta. Słabe jest życie karzełka takiego jak ja jakbym była wielka i masywna to przynajmniej mogłabym się bić a tak to gówno kolejny szarak.Jak tak z 180 cm bym miała było by spoko wszyscy by mi schodzili z drogi robiłabym mięśnie i na klatę a tak jak poćwiczę mięśnie to tylko na jeszcze niższą wyjdę nie ma co.
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: 1, 2, 3 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów