Wam podobałaby się jakaś laska ogolona na jeżyka niby ? taa nice try to dlaczego mi ma się podobać jakiś pół łysy facet który jakby zapuścił włosy w 80% przypadków by lepiej wyglądał ? Tylko długowłosi to jest to !
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 11:21, 31 Maj '25
Temat postu:
kogo to obchodzi?
najważniejsze że kobiety krótko obcięte są sexy.
Czystość, prostota, minimalizm, schludność. DILUJ. same zalety . Wymień mi jedną zaletę długich włosów kretynko słucham... . Aha , nie ma żadnej, tak myślałem .
Są typiary które są spoko z długimi włosami i na łyso, im to bez różnicy, i są takie które muszą odwracać uwagę od swojego krzywego ryja fikuśnymi "fryzurkami", albo przynajmniej jakąś sierścią -bo inaczej to kiła i mogiła... A ty do której kategorii należysz? Potrafiłabyś wyjść bez wstydu między ludzi pozbawiona końskiego balastu na tym swoim pustym dzbanie??
Wszystko o czym pierdolisz to twój chory FETYSZ ... niestety .. Wtf... "wojownicy" ?? przestań fantazjować uszkodzony deklu i zejdź na ziemię. Za długie kudły można pociągnąć i wie o tym każdy absolwent klasztoru shaolin.
Nie dość że śmierdzą łojem leśnego dzika, to jeszcze są wysoce niepraktyczne i stanowią zagrożenie w walce
Cytat:
we Władcy Pierścieni faceci mieli długie włosy i
bo w średniowieczu jak i w epoce kamienia rzucanego trudno było o dobrą maszynkę do golenia idiotko, skumaj bazę.. Ale obecnie mamy XXI wiek i takie zabobony możesz se między obrośnięte poślady wsadzić helou. Szkoda że jeszcze ciągle nie promujesz łażenia w drewniakach i jedzenia palcami _________________ OpenChat
Ja tam się właśnie obcięłam nie ma nigdzie fajnych długowłosych mężczyzn w Polsce to mam wyjebane też se obetnę żeby się za mną nikt przypadkiem nie oglądał jakiś łysy dresiarz. Nie mam niestety pięknych, gęstych włosów więc nawet nie mogę zapuszczać zbyt długich bo sie gówno tylko plącze, ale długie, gęste włosy u obu płci są super.
Wysłany: 12:30, 31 Maj '25
Temat postu:
a cóż mają komentarze innych kobiet do kwestii twojego fetyszu słucham _________________ # demokracja to komunizm w powijakach #
Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 12:37, 31 Maj '25
Temat postu:
druga sprawa , nie rozumiem jak można żyć z kudłami przesłaniającymi pole widzenia .. ja bym chyba pierdolca dostał.
_________________ # demokracja to komunizm w powijakach #
Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
ale to przecież 20-40 latek dobrze wygląda a nie stary piernik co siwieje heloooł
jak jest stary niech poczeka aż cały zrobi sie siwy i niech robi za Gandalfa
przecież mówię że nie każdy będzie dobrze wyglądał
Wysłany: 12:54, 31 Maj '25
Temat postu:
powiedziałem już swój fetysz schowaj se między poślady. Nikt normalny nie będzie się niepotrzebnie męczył. _________________ # demokracja to komunizm w powijakach #
Wysłany: 13:08, 31 Maj '25
Temat postu:
powtarzam pytanie: co ma większość kobiet do twojego fetyszu, hmmm? Rozumiem że w stadzie czujesz się raźniej ALE TO TAK NIE DZIAŁA SŁONKO. Nie tłumacz swojego fetyszu tym, że większość kobiet ma taki sam fetysz. CZEGO nie rozumiesz kurwo, z czym masz wielki problem..... _________________ # demokracja to komunizm w powijakach #
Twój fetysz to robienie dzieciaków różnym kobietom to dopiero pojebanie, mój to nawet technicznie nie jest żaden fetysz po prostu faceci z długimi włosami jak są młodzi i niebrzydcy wyglądają pociągająco. Nie rozmawiasz kobietami, jesteś aspołecznym odludkiem i gówno wiesz o czymkolwiek ja tylko mówię ci prawdę i tyle. Ty masz coś z głową zjebie jakbyś sobie wrzucił w jakiś nowy temat np. Monicę Bellucci i zaczął gadać że lubisz długie włosy i cycki to ja bym jak ostatni pojeb nie zasrywała tematu że masz "fetysz" bo nie jestem odrealnionym dziwacznym pojebem jak ty. Faceci z długimi włosami są często atrakcyjniejsi od tych z krótkimi i to jest FAKT.
Wysłany: 13:28, 31 Maj '25
Temat postu:
nie mieszaj mnie do swoich ujebów _________________ # demokracja to komunizm w powijakach #
Wysłany: 14:19, 31 Maj '25
Temat postu:
LOL .. kończę rozmowę z tobą psychiczna wariatko.. Od tej pory taplaj się we własnych urojeniach, szkoda mojego czasu na twoje popłuczyny.
Temat se kurwa znalazła , "długie włosy u mężczyzn" .. mmmm , ależ to ją podnieca.... Dobra , fajnie, znajdź sobie jakiegoś simpa który by się dla ciebie poświęcał , albo menela z przystanku woodstock co mnie twoje zboczenie obchodzi .. Widać że z wiekiem już ci się rzuca staropanieństwo na mózg . NIE MASZ KURWO POWAŻNIEJSZYCH PROBLEMÓW??
_________________ OpenChat
lol nawet kloaka by lepiej wyglądał z długimi włosami tą dziwną twarz by mu zasłoniłoo
No to wypierdalaj z tematu w ogóle ten temat to uświadomienie mężczyzn ze wasze męskie krótkie włosy to paskudztwo pora żebyście to zrozumieli. Pora pojąć, że można na was tylko zarabiać bo macie paskudne charaktery i wygląd krótkowłosowego przymuła ciotowatego
Teraz sobie zarabiam na jakimś męskim zjebie 16 letnim irytujący w chooj ale kasiora piechotą nie chodzi, kobiety generalnie wytrzymują z facetami tylko dla pieniędzy. No taka Ukrainka ile kloaka musi jej płacić by z nim przebywała pewnie bidulka z biednego kraju ma tak wyprany mózg że każdego by wzięła
No na szczęście nie mam poważniejszych problemów ufff ty masz problem ze swoją Ukrainką coś tak czuję pewnie przeminęło z wiatrem że tak powiem i miłość prysssła
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: 1, 2 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów