Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 23:44, 31 Maj '25
Temat postu: Dlaczego wygra Trzaskowski
BO TO JUŻ USTALONE I GŁOSY PRZELICZONE
i wielki huj im ryj.
_________________ bankierska lichwa - nowoczesne niewolnictwo -złudzenia na raty /
NIE WIERZĘ POLITYKOM -NIE . / bo to sprzedajne marionetki i cyniczni psychopaci /
Wysłany: 23:47, 31 Maj '25
Temat postu:
zapomniałem,wybaczcie.....
JAK JA GARDZĘ TYMI KURWAMI MARIONETKAMI, TO NIE MACIE POJĘCIA....
_________________ bankierska lichwa - nowoczesne niewolnictwo -złudzenia na raty /
NIE WIERZĘ POLITYKOM -NIE . / bo to sprzedajne marionetki i cyniczni psychopaci /
Wysłany: 23:58, 31 Maj '25
Temat postu:
MAGDALENKA UKŁAD
gdyby wybory polityczne miałyby COŚ zmienić
zostałyby zakazane koniec cytatu
....ehhhh barany......
Obstawiam tysiąc do jednego że kloaka już się przestał spotykać z Ukrainką a tak w ogóle to od samego początku płacił jej zwyczajnie za seks i tyle nie byli żadną parą jak uważasz Panocku ?
Obstawiam tysiąc do jednego że kloaka już się przestał spotykać z Ukrainką a tak w ogóle to od samego początku płacił jej zwyczajnie za seks i tyle nie byli żadną parą jak uważasz Panocku ?
Przecież to wszystko odbywa się tylko w jego głowie, więc wszystko jest możliwe…
Wysłany: 04:23, 02 Cze '25
Temat postu:
marylka napisał:
mogę oficjalnie oświadczyć że jak wygra Nawrocki to nie napisze już nigdy nic na forum
Trzymałbym cię żydowska kurwo za słowo - ale wiadomo że twoje słowo jest gówno warte co nie _________________ # demokracja to komunizm w powijakach #
Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
No słowo się rzekło spierdalam z forum zresztą już w styczniu miałam spierdolić no to nara wszystkim. No super zero prawda2 ani szachów i mniej jutuba zostanie czas na naukę księgowości i matematyki. Do tego książeczki o manipulacjach ludźmi. A nie sranie po krzakach zbędne. Już sobie nawet harmonogram tygodniowy zrobiłam tylko muszę się go trzymać no nara jak Panocku chcesz pogadać zapraszam na chomikuj
Pa Pyszczooś, ja stąd nie uciekam. Mi tu jest zajebiscie, nawet tępa pisowska szmata w funkcji prezydenta niedorobionego państwa jest mi na rękę. Upadek tego gówna pod nazwą IIIRP będzie bardziej bolesny.
Wysłany: 08:42, 02 Cze '25
Temat postu:
....a trzaskosiowi - serdecznie dziękujemy...
może sobie wesoło poszczekać ...za drzwiami belwederu
u la la .. ale trzasło _________________ # demokracja to komunizm w powijakach #
Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów