no mój długowłosy to ma prawdziwe męskie ciało i wzrost a nie jakieś nie wiadomo co, spuszczają się wszyscy nad pitem-karakanem a tutaj na żywo koleś z lepszym ciałkiem nie przejmujcie się początkiem w trakcie zdejmuje bluzkę
no Undertaker z 2007 roku to jest to jeszcze nie miał takiej zmęczonej sterydowej japy i śliczne włosy gruby też jakiś nie był wcale
każdy lubi co innego kloaka się spuszczał nad jakąś karliczką z teledysku diskopolo a ja lubię długowłosych dwumetrowców mających po 140 kilo
Potem mój długowłosy typ się spasł i do tego zgolił włosy i znów stał się jasno-rudym brzydalem i dopiero w 2007 roku odżył przefarbował się na czarno umalował oczka wyrzeźbiona sylwetka i daje radę także typ był dobry tylko w latach 1996-1998 i 2007-2010
No i to dowód że i nawet z brzydala można zrobić atrakcyjnego faceta jak umaluje oczka i sie przefarbuje heloooł
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 23:32, 30 Maj '25
Temat postu:
marylka napisał:
kloaka się spuszczał nad jakąś karliczką z teledysku
Zgrabna fajna dziewczyna.. Karlicą to może ty jesteś - przy tym samym wzroście co ona ... Liczy się jeszcze współczynnik BMI ... no ty jesteś ,a ona nie , takie czary-mary. DILUJ.
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
ja tam lubię facetów z nadwagą a nie jakieś wychudzone chuchra niedorobione, lepsze sporo mięśni i nadwaga niż bycie jakimś chudym dziwadłem pokroju kloaki to tylko faceci mają zaburzenie polegające na tym że spuszczają się nad jakąś chudzinką którą porwałby wiatr żenada
no heloooł gdzie kloaka miał wyrobić mięśnie ? siedząc przed komputerem 24/7 ? przecież nawet 7 godzin nie sypia jego organizm jest zbyt popierdolony na tym etapie żeby wyrobić jakiekolwiek mięśnie
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów