Wysłany: 18:33, 08 Cze '25
Temat postu: Faceci po 40 nie nadają się do niczego
no tu macie walkę facetów po 40-tce
i tu macie tych samych zawodników 11 lat wcześniej czyli jako 30 paro latków
no nikt mi nie wmówi że 40 latkowie tak dobrze wyglądają jak 30 latkowie heloooł, no super się biją nawet jako nie najmłodsi no ale wygląd już nie ten japy mega zmęczone no słabo
kurwa faceci starzeją się gorzej niż kobiety taka prawda no przykład widzicie wyżej
no ci dwaj się mega zestarzeli... Undertaker ciało dobre no ale jak mówię przybliżenie na twarz to trochę masakra
no serio nie wiem czy kobiety tak masakrycznie się starzeją, no chyba jednak nie może po 50-tce to już trochę mumie, ale nie w wieku 40 paru lat a ci dwaj już mumie przed 50-tką
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 20:57, 08 Cze '25
Temat postu:
Kobiety po 40 są cudowne.
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
Wysłany: 22:42, 08 Cze '25
Temat postu:
Niemożliwe, co ty do mnie opowiadasz!, no myślałem że z wiekiem robię się coraz bardziej przystojny i atrakcyjny ... .. A to odwrotnie jest ,tak? _________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
Wysłany: 23:48, 08 Cze '25
Temat postu:
dobrze że ty wyglądasz coraz lepiej
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
No tu ostatni chyba raz kiedy Undertaker był ruchable to jak miał jakieś 42 lata potem się spasł i japa mu się zestarzała i popsuła, także no dobra faceci do 46 lat dociągną niektórzy jak nie piją, nie palą i nie ćpają ani nie biorą sterydów czy nie są za długo na słońcu no ale to rzadkość. Bo jak jakiś nie pali to i tak ćpa w zaciszu, a jak nie ćpa to pije
Pierwsze małżeństwo Jennifer Lopez: Ojani Noa (1997-1998)
Drugie małżeństwo Jennifer Lopez: Cris Judd (2001-2003)
Trzecie małżeństwo Jennifer Lopez: Marc Anthony (2004-2014)
Czwarte małżeństwo Jennifer Lopez: Ben Affleck (2022-2024)
LOL gorzej nawet niż kloaka 4 nieudane małżeństwa niezła zjebka z niej, zawsze było widać że jest sztuczna i mało sympatyczna, tylko ciało dobre no i tyle głosu nie ma, drewno aktorskie. Porażka
No ale przecież ja fakty mówię uroda to jest do 45 roku życia u obu płci a małżeństwa w większości są nieudane, każdy ma smutne życie zasadniczo ja się przynajmniej nie kamufluje i nie uśmiecham się na siłę. Teraz wrzucam celebrytów bogatych, pięknych i oni mają gorsze życia niż ja używki problemy z prawem, terapie, samobójstwa. Wbijcie do tematu "Rafał Trzaskowski nowy wymiar Polski" to dowiecie się o Justinie Bieberze i jego dziewczynie stalkerce a wkrótce zbadam nowe osoby. Na dziś wam Bieber starczy.
Ja całe życie daje radę bez leków psychotropowych czy antydepresyjnych ani nie biore narkotyków, a alkohol to 3 razy w roku. To już wyczyn nieosiągalny dla 90% społeczeństwa.
Wysłany: 11:34, 13 Cze '25
Temat postu:
jak ja jeden mam z tym walczyć, ty walczysz trolując a ja głosując _________________ # demokracja to komunizm w powijakach #
Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
dzisiaj mi się gra gorzej w szachy niż wczoraj i gorzej robię zadania kuźwa... od dawna podejrzewam że z rana mam coś nie tak, znacznie lepiej mi się myśli po 18 serio zawsze tak do 13 czuje sie jak kupa gnojooo
Wysłany: 14:45, 13 Cze '25
Temat postu:
Umów się z Panockiem, co nas to gówno obchodzi _________________ # demokracja to komunizm w powijakach #
Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
z 1600-tkami sobie spokojnie wygrywam czasem
w zwykłych szachach mógłby być problem ale w crazyhouse daję radę no zależy od gry raz czegoś nie zauważę albo skupię się na czymś innym i nędza i innym razem spoczko i wygrana jak to w życiu
no 17 gierkach w zwykłych szachach to pewnie 1500 max będę mieć teraz bo i tak pozapominałam niektóre maty
lol w zwykłe szachy też wygrałam bez problemu dalej mam jakiś 1500 poziom jednak
no jaka szybka gierka i wygrana, pół roku niegrania nie zmieniło mi rankingu znacząco dalej mam mniej więcej taki sam jak w grudniu
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów