W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Czy na tym forum jest mój przyszły męzuś  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 10
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Polinka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:15, 15 Cze '25   Temat postu: Czy na tym forum jest mój przyszły męzuś Odpowiedz z cytatem

Wdziałam w jego historii przeglądania że tu wchodził który z was to on ? nie jestem pewna co do tego ślubu dlatego szperam i szuakm informacji o nim
Powrót do góry
Polinka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:56, 15 Cze '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

O boże chyba znalazłam go na chomiku o matko no to on z przyczepioną karteczką na czole !! nie do wiary co on odwala??? i jeszcze jakiś podpis... ufoludek-pamers wtf co to w ogóle znaczy nie znam za dobrze polskiego... to jakiś alkoholik ćpun, tak ? znacie go ? przyprowadza pewnie kobiety do domu i przebiera się w dziwne stroje z karteczkami na czole ! i pewnie z pampersem na głowie ! u nas w Ukrainie też noszą pampersy ale to niemowlęta nie dorośli faceci ! to jakaś chora perwersja, co za czobek !!!! co za syf będę musiała poważnie się zastanowić nad tym ślubem....

Powrót do góry
TylerDurden
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:03, 15 Cze '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

JAKA DZIECINADA I DESPERACJA, ŻEBY ZWRÓCIĆ NA SIEBIE UWAGĘ.....NO ŁOŁ...MISTRZOSTWO ŚWIATA W INTERNETOWEJ ŻENADZIE, TO MUSI BYĆ NIESAMOWICIE SATYSFAKCJONUJĄCE ŻYĆ Z TAKIM POCZUCIEM MISJI......WŁASNA OSOBOWOŚĆ TO NAJWYRAŹNIEJ ZA MAŁO.....BRAWO TROLLU...BRAWO....CO ZA WYCZYN...........AŻ SIE CHCE BIĆ BRAWO Z POLITOWANIA.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach