W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Château w Łańcucie, Belt and Road Iniciative  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 20
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
michalm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:38, 16 Cze '25   Temat postu: Château w Łańcucie, Belt and Road Iniciative Odpowiedz z cytatem

No poznałem chińską księżniczkę, zna może angielski i wychowała się poza PRC ale to nie znaczy że najlepszy gracz lola Faker się myli, kiedy dostanę klucze spowrotem ? Ja tam byłem jako dziecko i tak podoba mi się tam, nawet se ogrodzenie zrobie, serio mógłbym mieszkać tutaj gdzie jestem teraz ale będę tutaj tylko pracować 25 mil akurat jest do tego Château bo to jest francuskie budownictwo, to jest sprawa polityczna pomiędziy Azją a Polską, serio kurwa to się bardziej wam opłaci niż to jebane pisowskiego zaklamane PCK, dałem Kendame dziecku Sabiny to wróciła pocięta co ja zrobię na to, to samo o zrobili z Tomkiem K. miał mieszkać koło mnie niedaleko a wyjebali go hen hen. Tak będę hodował tam konopię w oranżerii.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach