ale jazda ciekawe co na to Panocek coś sie nie odzywa
no i co tylery przymule przynajmniej 50 zł wygrałam grając w szachy a ty co masz z pisania swojego trollingu CAPSLOOKOWEGO
A stówka za wygraną z 1700 dwa razy pod rząd w szybkich czy tam klasycznych aktualna ? no to będzie wyzwanie, crazyhouse jak widać to bułka z masłem dla mnie. Musze się za te zasrane endgame'y wciąć
Śmieć zasrany żadnych pieniędzy mi nie przelał niby wiedziałam to od początku, ale jest mendą gorszą niż myślałam. Dobra spierdalaj dziwolągu na zawsze.
Nie głupi fiucie nie było ustalone że w kryptowalucie, polski złoty jest walutą o nie jakimś krypto gównem że musi sie nazywać "krypto-waluta". I nie było nic ustalone że w kryptowalucie wcale. Pokaż screeny gdzie to ustalałeś i z kim ze swoją starą ? ze swoim urojonym dzieckiem chory przygłupie? pierdoliłeś tylko coś o portfelu elektronicznym ale mówiłam ze nie będę zakładać bo po co więc podałam normalny numer konta jak człowiek. Zatem usatlone pisze tu ostatni raz i koniec z szachami. Kup sobie sznur
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 19:16, 11 Sie '25
Temat postu:
dobrze wiesz że mówiłem o kryptowalucie, i wyłącznie taka była opcja, i nie zamierzam ci niczego pokazywać, bo doskonale wiesz, i w ogóle nie wiem z czym masz wielki problem.
_________________ OpenChat
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów