W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

@Jasny  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 37
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
de93ial

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 06:11, 20 Sie '25   Temat postu: @Jasny Odpowiedz z cytatem

Nie będę ci tłumaczył bo uznaję, że nie jesteś w stanie tego zrozumieć. Skoro nie pojmujesz teraz to czterotygodniowy wykład też tego nie zmieni.

Zrozumienie to rzecz wewnętrzna.
Wersja PL
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 11:05, 20 Sie '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

skoro jesteś taki oświecony i najmądrzejszy dlaczego nie spróbowałeś nawet gry w szachy hmm ?
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 11:14, 20 Sie '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bo to klasyczny debil i nie ma nic do powiedzenia, poza swoim "wiem ale nie powiem" / "za głupi jesteś by ci to tłumaczyć" Rolling Eyes ... Idiota nawet nie rozumie ŻE TO ON ZOSTAŁ WYTŁUMACZONY.

Cytat:
Nie będę ci tłumaczył bo uznaję, że nie jesteś w stanie tego zrozumieć
tego czyli czego??

Cytat:
Skoro nie pojmujesz teraz to czterotygodniowy wykład też tego nie zmieni.
przecież to samo kretynie mogę powiedzieć o tobie. Mój kilkudniowy wykład też nic nie zmienił, i jak byłeś głąbem tak nadal jesteś Surprised .. na nic zda się moje tłumaczenie, na nic zda się tłumaczenie innych. Można do ciebie całymi latami mówić i JAK GROCHEM O ŚCIANĘ !!!
Aniołek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 12:33, 20 Sie '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No uparł się, że z tamtym konfliktem jest coś nie tak, jak żydowski pan bóg przykazał - i nie przetłumaczysz pustakowi że to są wyłącznie jego pobożne życzenia Rolling Eyes
de93ial

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 07:04, 21 Sie '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

marylka napisał:
skoro jesteś taki oświecony i najmądrzejszy dlaczego nie spróbowałeś nawet gry w szachy hmm ?

A skąd ten pomysł? Bo nie grałem z tobą?

J a s n y napisał:
bo to klasyczny debil i nie ma nic do powiedzenia, poza swoim "wiem ale nie powiem" / "za głupi jesteś by ci to tłumaczyć" Rolling Eyes ... Idiota nawet nie rozumie ŻE TO ON ZOSTAŁ WYTŁUMACZONY.

Cytat:
Nie będę ci tłumaczył bo uznaję, że nie jesteś w stanie tego zrozumieć
tego czyli czego??

Cytat:
Skoro nie pojmujesz teraz to czterotygodniowy wykład też tego nie zmieni.
przecież to samo kretynie mogę powiedzieć o tobie. Mój kilkudniowy wykład też nic nie zmienił, i jak byłeś głąbem tak nadal jesteś Surprised .. na nic zda się moje tłumaczenie, na nic zda się tłumaczenie innych. Można do ciebie całymi latami mówić i JAK GROCHEM O ŚCIANĘ !!!

I właśnie dlatego nie ma sensu cokolwiek ci tłumaczyć.
Wersja PL
Powrót do góry
Aniołek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 07:21, 21 Sie '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mylisz się debialu - to tobie nie ma sensu niczego tłumaczyć. Jesteś zamknięty w sześcianie którego ściany to membrany.
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 07:33, 21 Sie '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Przecież ty nawet nie wiesz CO miałbyś mi tłumaczyć. bo cała twoja wiedza sprowadza się do "wiem, ale nie powiem" . Jest ona tak mistyczna i święta, że nie tylko trzeba najpierw przyjść po nią na klęczkach do ciebie, w pokorze i uniżoności, aby udowodnić że się w ogóle zasługuje, a po drodze zważać aby przypadkiem w czymkolwiek nie uchybić, ale jest to tak bardzo mistyczne że sam zamknąłeś tę wiekopomną prawdę w pudełku, pudełko ukryłeś przed sobą w lesie i zakopałeś, a kluczyk połknąłeś. Więc nawet teraz nie udawaj że masz coś co mógłbyś tłumaczyć, mistrzu.
BarniZnarni
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:53, 21 Sie '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja nie dziwie się, że ludzie uważają, że ta wojna jest dziwna. Jest to klasyczna wojna na wyniszczenie z możliwością rozszerzenia w konflikt globalny. Tu jest właśnie kluczowe zachowanie państwa polskiego. Póki co Polska nie ruszyła z odsieczą Ukrainie, dlatego też dalej maszynka do mielenia mięsa kręci się na wolnych obrotach tylko na Ukrainie.

Większość też chyba oczekuje od Rosji czegoś więcej niż dotychczas pokazała, a pokazała właściwie tylko jedną rakietę - Oresznik. Czemu wiec się bardziej nie angażuje? Bo im to pasuje, nowe niespodzianki zachowują na większy konflikt.
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:37, 21 Sie '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Najbardziej śmieszą mnie dyletanci , którzy na żadnej wojnie nigdy nie byli, znają ją tylko z telewizji i opowieści dziadka z wermahtu, ale się kurwa w tonie znawcy wypowiadają że coś jest dziwne albo nie takie jak być powinno. Eksperci kurwa , znafcy ...tacy sami jak ci wirusolodzy których się namnożyło podczas kowida Laughing Sami kurwa "generałowie" teraz od czterech lat ... Very Happy oj, wszystko źle robią ci rosjanie, partaczą .. (pewnikiem się dogadali, i są umówieni, teatr dla szabes gojów , no jak tak można!) --a oni by to inaczej prowadzili, rachu-ciachu ..od razu bombardować wszystko! .. zaraz by nam pokazali jak się powinno strategie robić ..tylko dajcie im pułki i dywizje - i wolną rękę
de93ial

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 07:20, 22 Sie '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

J a s n y napisał:
Cytat:
Przecież ty nawet nie wiesz CO miałbyś mi tłumaczyć. bo cała twoja wiedza sprowadza się do "wiem, ale nie powiem" . Jest ona tak mistyczna i święta, że nie tylko trzeba najpierw przyjść po nią na klęczkach do ciebie, w pokorze i uniżoności, aby udowodnić że się w ogóle zasługuje, a po drodze zważać aby przypadkiem w czymkolwiek nie uchybić, ale jest to tak bardzo mistyczne że sam zamknąłeś tę wiekopomną prawdę w pudełku, pudełko ukryłeś przed sobą w lesie i zakopałeś, a kluczyk połknąłeś. Więc nawet teraz nie udawaj że masz coś co mógłbyś tłumaczyć, mistrzu.

Nie zawracaj mi dupy pasożycie czasu i uwagi. Jedź na wojnę, poznaj ją z pierwszego frontu jakeś taki empirysta.

Aniołek napisał:
Mylisz się debialu - to tobie nie ma sensu niczego tłumaczyć. Jesteś zamknięty w sześcianie którego ściany to membrany.

Przynajmniej zdaję sobie z tego sprawę w odróżnieniu od ciebie.
Wersja PL
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 08:01, 22 Sie '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Nie zawracaj mi dupy pasożycie czasu i uwagi. Jedź na wojnę, poznaj ją z pierwszego frontu jakeś taki empirysta.
Widzę że zabolało kakao... Ja nie muszę nigdzie jechać - bo ja nie twierdzę że "z tym konfliktem jest coś nie tak" mądralo. Surprised Dancing ... to niby dlaczego mam jechać?? Może przynajmniej to mi wytłumaczysz, mokry pampersie, skoro niczego innego nie umiesz Rolling Eyes
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach