|
|
|
Autor
|
Wiadomość |
michalm
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 20:28, 27 Paź '25
Temat postu: Drą o Zeenie |
|
|
|
Zeena właśnie my wiemy o tym, że po prostu taktyka Saladyna,Sagana i Akishino to jest po prostu podpierdol co nie twoje, zacznij produkować i zabroń chociażby jednego egzemplarza innego niż twój, chodzi o to ogólnie że podczas drugiej wojny światowej w Japonii była mega propaganda radiowa i nikt nawet nie mógł mieć innego radio niż japońskie i za to były kary olbrzymie, co do tego co mam na chomikuj tj. tej sztuki,misjazyciowa.jpg, to jest po prostu tak że dwa owoce z upadłego drzewa, księżniczki in-vitro no i ja tam po środku a na dole ta akcja z cichocórkojebcą Saganem itd. Poza tym ja bym chciał żeby żydzi izraelscy ostatecznie przyznali to że tak mieli możliwość uniknięcia Holocaustu, wystarczyło dołączyć do Armi Wojska Polskiego i nawet Niemcy wiele razy o tym wspominali podczas inwazji ludności tubylczej bo nawet w swoich utworach wojennych było coś że coś tam tam to jest nasze wydziwianie, nie wiem dokładnie gdzie ale po prostu już mi sie nie chce nawet tego szukać macie Inteligencję Algorytmiczną to se poszukajcie.Drą że zabiłem Jezusa, bo jak na to popatrzeć z angielskiego to J{Y}es us nie brzmi tak źle z ust małzeństwa, rodzeństwo to się naprawdę rzadko zdarza bo to jest fidelity i potem jest aborcja albo brzmi to jak Ico po polsku albo Kako{zabij życie} a Jes us to też może znaczyć Jest nasz i chuj wam do tego. Nie wiem zadzwońcie do Maurego że po prostu jest Saladyn na rejonie cichociemny i że po prostu z racji jego funkcji emira Egiptu, należy sprawdzać czy nie ma tutaj jakiś dzieci podczas komunizmu robionych i że trzeba sprawdzać co i jak bo on po prostu generuje tarcia społeczne i biedę tzw. Sedom i Amora. Wiecie z ZSSR było tak że kurwa mądrzy żydzi wiedzieli że może komuś odjebać i dawali przyzwolenia do kobiet pracujących w sektorze rządowym.I jeszcze Bin Salman fiucie, to że z jakąś wieśniarą z Ropczyckiego masz dzieci to nie znaczy że możesz sobie do mojej matki wydzwaniać czy na nią cel ustawiać, bo masz jej podjebane przez tą wieśniare z ropczyc pewnie rzeczy gdzieś w domu nasze. Czekam na Zbyszka Juka aż przyjdzie wyjebać to mleko za bramkę.Bianca G. lepsza dupa od Taylor, omg, dobra wracam do normalnych czasów.
_________________ 1638 : DOTA 6x6 TFT, offTFT or VALVE DATA GOES SOLELY FULLY AND ENTIRLY TO SUNDAR PICHAI. | YOU ASKED MY WHATS ON THE G-BOARD I THOUGHT G-LOTTO
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 20:28, 27 Paź '25
Temat postu: |
|
|
https://youtu.be/JYrT4f9Txo4
_________________ 1638 : DOTA 6x6 TFT, offTFT or VALVE DATA GOES SOLELY FULLY AND ENTIRLY TO SUNDAR PICHAI. | YOU ASKED MY WHATS ON THE G-BOARD I THOUGHT G-LOTTO
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 20:51, 27 Paź '25
|
|
|
No chuj Saladyn Sagan jest tak obleśny że nawet się rodzina nie może spotkać bo zaraz by się kurwa rzeż zaczeła.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 20:51, 27 Paź '25
|
|
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 20:53, 27 Paź '25
|
|
|
Dlatego tak darłem morde Naningata kilka lat temu od Jaśka spod szmoczy jamy, ten cały Mateusz Sagan tam kurwa jeszcze jedzenie donosi w skrzynkach a potem wyskakują takie krzaczki holendrom jak 13% tax na każdej restauracji która chce produkować posiłki na dowóz.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 20:55, 27 Paź '25
|
|
|
Ja się tak cisnę do Arabi Saudyjskiej bo ja ich nie uważam za Sunnitów, Sunnism powstał w 6 czy tam 7 wieku a z tego co pisze gemini "Do zjednoczenia Arabii Saudyjskiej i utworzenia Królestwa Arabii Saudyjskiej doszło 23 września 1932 roku." no to raczej to nie jest sunnism, pojebane akcje wracam do bajek.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 20:56, 27 Paź '25
|
|
|
13% procent w Holandii przecież to jest takie niedopatrzenie gdzie kurwa w tym liberalizm to jest tyrania podająca się za bogów apokalipsy.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 20:58, 27 Paź '25
|
|
|
Mahraban co wy chcecie zniżkę na tytoń, kupcie se te plantację w lubelskim skurwysyny i tak nie dowożą, chciałem zamówić kilo tytoniu a tu chuj,no problemo chuje nawet z Lubelskiego jak tam byłem na turnusie w psychiatryku to sie nie chcieli ze mną tytoniem dzielić, no do chuja pizdy starej to już naprawdę poniżej pasa.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 21:06, 27 Paź '25