W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

NHL - Liga Łowienia Spermy  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 7
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
michalm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 04:46, 28 Paź '25   Temat postu: NHL - Liga Łowienia Spermy Odpowiedz z cytatem

Nie chce się czepiać graczy ale to powinno być zamknietę, ani ten sport nie jest związany logicznie z wojskiem, ani to ładne, oglądaj to krążka nie widać ni chuja, mówią tam powsi że gracze NHL myślą że są lotnikami, a ich poza stadionowe zachowanie to podawanie sobie pizdy, mówią też że najwięcej gwałtów jest pośród graczy NHL i co najlepsze są to kółka gwałtu, jeden przyprowadza, drugi gwałci a potem ten pierwszy jak się nie uciszy to ją wali w odbyt, serio dziadek kurwa nie wstyd ci żeby takie coś u nas było ? Co najlepsze oni chuja mają wspólnego z lotnictwem, żeby oni mieli coś mieć wspólnego z lotnictwem to oni by musieli gracz w to, bawiłem się kijem co specjalnie kupiłem po to żeby to obczaić i to jest po prostu out of boredom not to kick a trash can, na trawie niech sobie grają jak chcą albo na asfalcie ale na lodowisko do hokeja ja nie daje Certu, może dlatego tak Kako co ma AIDS czy tam HIV nie mogła jeździć na łyżwach nawet. Z tego co mówią ten sport to jest Liga Analnych Lotników, co wogule jest totalnym kurwa paradoksem. Nie gram w to już bo kurwa boli mnie od tego głowa. Nie wiem co sobie ściągnąć ze starych gier.
michalm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 04:52, 28 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Co do CS'a to po prostu wiecie jak ktoś był samurajem w Korei czy Japonii to miał szacunek bo miał najbardziej niebiezpieczną pracę w społeczeństwie i ja generalnie nie polecam CS'a Battlefielda i tak dalej bo to naprawdę są najbardziej honorowe pozycje społeczne jakie aktualnie można przyjąć a dochodzi do takich sytuacji że gracze profesjonalni tych gier zarabiają więcej niż żołnierze Gromu, i Grom kurwa chuja robi bo Saladyn Sagan córkojebcadzieciorób siedzi i nikt nie reaguje nawet. To wpływa na psychę, Dota 2 to jest po prostu bitwa a naruto online czy tam pokemony to wogule jest meta bo to jest prawdziwa zręczniościówka bez sklepu, Dota 1 jeszcze była spoko albo Dota 2 to ja uważam że w pojęciu absolutnym to jest po prostu kółko wsparcia handlu e-commerce.
michalm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 04:55, 28 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiecie ja się czepiam z tym Saganem bo kurwa to jest jakby ktoś wam srał przez okno do domu, poważnie takie jest odczucie jak się siedzi na patrzerze u mnie w domu.
michalm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 05:00, 28 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

I ja widzę że coś jest nie tak bo matka siedzi na dole niby tylko powinna oglądać TV i nie mieć schizów a nagle przychodzi do mnie i jej odpierdala, dodam że jak miałem z 5 6 lat byłem u Saladynka Dzieciopimpka na imieninach, nagle wizja otwieram zjebowi szafe a tam figurka mojej matki w bułgarskim stroju ludowym, przecież ja wiem że oni kurwa sobie tutaj łaszą za moje pieniądze z zajebanym Brentem Nathanielem garota na ciebie czeka i jego synkiem Michałem Liputem księżulo też na ciebie czeka, że po prostu mnie opierdalać będzie z kasy a potem zrobi pojednanie dzieci siostry i tak dalej i mu wszystko ujdzie na sucho.
michalm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 05:01, 28 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

https://x.com/FGawron25453/status/1982961790104314012
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach