W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Sztuczna inteligencja  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 38
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Goska

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:24, 24 Lis '25   Temat postu: Sztuczna inteligencja Odpowiedz z cytatem

Sztuczna inteligencja - cytat

Jeśli większość ludzi na świecie zacznie traktować sztuczną inteligencję jako domyślną metodę naukową lub filozoficzną, globaliści wygrają. Każdy otrzyma te same odpowiedzi, zaprogramowane przez osoby sprawujące władzę, i nawet jeśli te odpowiedzi będą błędne, zostaną uznane za poprawne, ponieważ nikt nie będzie miał informacji sprzecznych.

Analizowałem ten problem w zeszłym roku w artykule „Trzy przerażające konsekwencje sztucznej inteligencji, o których być może nie pomyślałeś”. Ponownie, uczestnictwo jest kluczem do zniewolenia. Ludzkie lenistwo w pewnym sensie daje sztucznej inteligencji pozwolenie na rządzenie nami.

Niedawno oglądałem dyskusję z Elonem Muskiem na Saudyjskim Forum Inwestycyjnym, zapoczątkowaną jako rozszerzenie Saudyjskiej Agendy 2030 (w zasadzie to ci sami ludzie, co na Szczycie Rządów Światowych w Dubaju), a także jego komentarze na niedawnym spotkaniu akcjonariuszy Tesli. Musk argumentował, że: „Szczerze mówiąc, w dłuższej perspektywie to sztuczna inteligencja będzie rządzić, a nie ludzie… Skoro sztuczna inteligencja znacznie przewyższy sumę inteligencji ludzkiej, trudno sobie wyobrazić, że ktokolwiek będzie rządził. Musimy więc po prostu zadbać o to, by sztuczna inteligencja była przyjazna”.

Rozwinął również dość utopijną wizję najbliższych kilku dekad (jak wszyscy futurolodzy), przewidując świat bez pracy, bez niedoborów i bez większości ludzkich zmagań, do których jesteśmy przyzwyczajeni. To bardzo podobna wizja, którą elity i korporacyjni magnaci wciskali społeczeństwu, przewidując 15-godzinny tydzień pracy podczas pierwszej rewolucji przemysłowej. Ideał Muska różni się jedynie tym, że postuluje on dobroczynną sztuczną inteligencję szkoloną przez libertarian, a nie sztuczną inteligencję wyższości, szkoloną przez globalistów.

https://wolnemedia.net/czy-globalna-tech.....e-urojona/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 19:50, 24 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jedni z największych psycholi są na uniwersytetach, zresztą widziałam paru świrów tam
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 19:54, 24 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zawsze jest mnóstwo pojebów w szkołach i na uniwersytetach zawsze trzeba z co najmniej jedną kurwą w semestrze się użerać jak ma się szczęście, jak ma się nieszczęście to trafi się na 2-5 takich zjebów i sie odechciewa w ogóle wszystkiego. Najgorsze są te odpady co nigdy nie pracowały nigdzie indziej tylko w szkole, totalne odrealnienie i pojebanie. Ci z praktycznym doświadczeniem na uniwersytetach niektórzy nawet spoko byli, ale większość stare sfrustrowane baby/dziady mało przyjemne śmierdzące starością.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 20:01, 24 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Coraz więcej wychodzi na jaw jakie uniwersytety są chujowe i ludzie co tam uczą. Jeden wielki scam do wyłudzania pieniędzy z grantów, masowe fałszywe badanka te gówna są być może nawet gorsze od niektórych korporacji

Powrót do góry
Goska

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 09:57, 25 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Od dawna żadne Uniwersytety nie wydają dyplomów !!!!?
Powrót do góry
Goska

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 09:58, 25 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Od dawna żadne Uniwersytety nie wydają dyplomów !!!?
Powrót do góry
michalm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:01, 25 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak narazie to mogę powiedzieć tylko tyle Deep Search na Gemini Flash 2.5 w pełni mi wystarcza, moja rewolucja nie jest w pełni oparta na algorytmach a na prawie do prądu w lodówce a docelowo do prądu w lodówce ze złączem USB do ładowania telefonów, to państwo powinno dać za darmo a ludzie przestaną marzyć o lotach w kosmos.
michalm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:02, 25 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dajcie mi spokój z Saudyjskim Forum Ekonomicznym ja się domagam odszkodowań za użytek moich zasobów naturalnych w tamtym regionie. Od dnia śmierci mojego ojca.
Goska

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 02:59, 26 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pożyjemy, zobaczymy !!!?
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 03:04, 26 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
ja się domagam odszkodowań za użytek moich zasobów naturalnych w tamtym regionie.
Chcesz rządu światowego .. That's my boy!
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach