Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 16:08, 30 Gru '25
Temat postu: Zakład o przegraną, sprawa kolumny
You know that if they dont decide to put back current Pope on that collumn{I mean as always, change after conclave} in Warsaw and I do the gig it gonna be pretty crazy because there will be a lot of crazy tension about Leb'ro'n James
And people say niggaz are stupid
I am just joking about the nigga word you know
those morrons in Warsaw and kurwa JEBANY DEBILNY POLSKI WYWIAD JEST KURWA POPIERDOLONY I GŁUPI
To naprawdę więcej kosztuje jak upierdole dziury w kolumnie marmurowej tam nic, cały nowy posąg papieski na górze i jego wymiana
Nie wiem
ja tam jade 20 tak czy inaczej
Jak nie będzie Szambiarza na górze to nic nie zrobie
Jak będzie Szambiarz tam to niestety jak zwykle wyjdziecie na debili
repostuje to na prawda2.info
Więcej o tym nie piszę.
_________________ c=n*(...(n+1)...) // Take off that stupid Factorial Tie, +48510605180,Błękitne Wzgórze 30,35-213Rzeszów,to ma cal średnicy(e)
Wysłany: 08:33, 31 Gru '25
Temat postu:
Tylko dodam, bo może przyjść zima stulecia do prezydenta Karola Nawrockiego, macie snajperów, tylko radzę uważać bo w polskim asortymencie wojskowym słyszałem są japońskie karabiny maszynowe i tak będzie trudniej, najlepsze i tak AK-74 z tego co Tomasz K. mówił. Kończe temat, zgodnie z rozkładem 21:36 jest wysiadka na Warszawa Centralna.
_________________ c=n*(...(n+1)...) // Take off that stupid Factorial Tie, +48510605180,Błękitne Wzgórze 30,35-213Rzeszów,to ma cal średnicy(e)
Wysłany: 09:09, 31 Gru '25
Temat postu:
nie masz co robić dziwko, tylko musisz do każdego tematu w pierdolni zaglądać???
Limit na głównym ci się szybko wyczerpał ..ale czujesz że się jeszcze nie wysrałaś do końca???
_________________ błogosławieni wkurwieni , albowiem oni spokoju doznawać będą
https://suno.com/invite/@solidarni
Wysłany: 14:48, 31 Gru '25
Temat postu:
podobno ten aktor ...słabo mu poszło potem.
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
I tak nie klikam i nie oglądam twoich filmików mam swoją muzyczkę do tańczenia ale wam nie wrzucę bo i tak nie słuchacie nigdy i nie mówicie czy wam się podoba czy cokolwiek. Krewetki już zjadłeś ?
nom walduś kiepski próbował swoich sił w jakimś pato-boksie ale zaraz sie wywalił i przerżnął
generalnie koleś ma przejebane rozwiódł się, miał eksmisje nie może znaleźć innych ról bo wszyscy go widzą w roli waldusia a nie jakiejś poważnej
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów