Wysłany: 18:29, 30 Gru '25
Temat postu: Praca w wywiadzie to gówno
Zapraszam do tematu sędzia tam opisane jak to wygląda, także straszne gówno wymagają pełnego posłuszeństwa, dyskrecji, lojalności wobec Polski i nadgodziny i zapierdol za minimalną krajową pierwsze 3 lata. Do tego pewnie zero kobiet albo jakieś pojebane będą, męskie towarzystwo po całych dniach a w księgowości herbatka i ciasteczka, siedzisz sobie w spokoju i ciszy i księgujesz i liczysz podatki. No czego chcieć więcej. Agentem to mogę prywatnie zostać nie będę się poświęcać w imię Państwa
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 18:36, 30 Gru '25
Temat postu:
Płacą ci za przynudzanie krowo?
Cytat:
siedzisz sobie w spokoju i ciszy i księgujesz i liczysz podatki.
Jeśli sądzisz że ty będziesz komukolwiek do tego potrzebna, to się tłusto mylisz.
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Bzdur się naczytałaś, oprócz tego, że masz być oddana państwu. Poza tym to bzdury.
Oddajesz się państwu to masz za 15 lat emeryturę, do tego możesz sprzedawać książeczki, dawać korki, czyli coś z czego emerytury żadnej mieć nie będziesz.
Jeśli wiesz czego chcesz i co cię interesuje to znajdziesz swoje miejsce.
Wysłany: 02:30, 06 Sty '26
Temat postu:
Jak można kochać Chiny - za co ?????
Nasi przodkowie murem się od tego grodzili !!!! Lezie jak stonka ! Se jm !!! To jeszcze sra i pije dobrą wodę ! Mózgu nie ma , ale ma węch - uważaj na perfumy !!!! Kto wie, ile miliardów jest dzisiaj tego i ile rodzi się każdego dnia na Ziemi i pod ziemią !!!???
W latach 70-tych się dziwili, że Chińczycy nam jakoś podrośli ! ŻARŁO pomogło ! To są już indo-chiny !!!
Przecież ja już niemal jako niemowlę rozumiałam ze życie ssie opowiadam o tym od początku tego forum heloooł a co ludzie dopiero teraz się budzą, hehehe frajerzy 100 lat za murzynami ja już pogodziłam sie z chujstwem dla mnie to jak chleb powszedni no i nawet o tym już nie myślę bo jako dziecko to wszystko wiedziałam. Ja rozkminiałam dlaczego ludzie klękają i modlą się do urojonego boga którego nikt nie widział już na komunii zadawałam pytania ale żadna kurwa nie odpowiadała, ale przeczuwałam gówno zawsze od lat dziecięcych.
Ja rozkminiałam dlaczego ludzie klękają i modlą się do urojonego boga którego nikt nie widział już na komunii zadawałam pytania ale żadna kurwa nie odpowiadała, ale przeczuwałam gówno zawsze od lat dziecięcych.
To dobrze, dziecko, że chociaż pierwszą komunię przyjęłaś. Będzie dla ciebie łaska boska przewidziana w twoim obecnym życiu. Ciesz się
Zdaję sobie sprawę z tego, że teraz tak wygląda twoje życie. Jeśli jednak odnajdziesz Chrystusa, to staniesz się tym co nasrał do tej betoniarki. Gówno z twojej dupy ruszy z miejsca aby wkołować się w rytm betoniary. Hou!
Problem jedyny jest taki, że ona gada, ze to nie biologiczne no niestety testosteron to rakotwórcze chemikalia i często tworzy się zaburzony męski płód już w życiu płodowym. Ale poza tym zajebiście gada, wie więcej niż ja. Jest więcej takich jak ja, tworzymy społeczność bez zaburzonych męskich płodów. Mmmm marzenie się spełnia. Do niczego już mi nigdy więcej nie będziecie potrzebni. Badania zakończone ona was zbadała lepiej niż ja kiedykolwiek.
Wysłany: 12:56, 10 Sty '26
Temat postu:
ciekawe jakim ona jest zjebem
Cytat:
nie potrzebuję już szperać na forum i badać
Czyli spierdalasz ostatecznie? .. no to pa pa
Cytat:
niestety testosteron to rakotwórcze chemikalia
No zbadaj sobie poziom, założę się że masz podwyższony _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów