W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Koniec z gadkami do północy  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 54
Strona: 1, 2   »  Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 12:53, 22 Sty '26   Temat postu: Koniec z gadkami do północy Odpowiedz z cytatem

o 22 chodze teraz spać i zamykać jebane mordy a nie ciągnąć idiotyczne dyskusje na siłę do 2 w nocy. Przecież jakbym próbowała z kloaką gadać dalej to ciągnąłby tą sraczke do 2 w nocy popapraniec pierdolony. Koleś nie wie co to umiar i normalność, nawiedzony popapraniec. Idiotyczne dyskusje na siłę zawsze ciągnie żeby jego gówno było na wierzchu. Pierdol sie gnomie bez życia. A tak w ogóle to blokuje forum jakbyście nie widzieli. Nadchodzi WIELKI RESET od popaprańców i chorych spisków. Reset zacznie się jutro.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 12:55, 22 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

z facetami będę tylko gadać jak będę mieć jakąś sprawę albo na spotkanka, koniec z idiotycznymi rozmowami z jakimiś losowymi zjebami z neta. Chcesz pogadać ? proszę bardzo podaję maila i normalne spotkanko inaczej wypierdalać spiski o smokach i oku mnie nie interesują.
Powrót do góry
Goska

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:31, 22 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To milczenie jest złotem.......
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:27, 22 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
albo na spotkanka,
Hę? Na jakie znowu spotkanka? Eh?

Cytat:
spiski o smokach i oku mnie nie interesują
Dlaczego cię nie inbteresują? dlaczego zamykasz się na taką ewentualność? ...to bardzo nienaukowe.
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:32, 22 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To nawet ma swoją nazwę - dogmatyzm. A mówiąc bardziej wprost : FANATYZM.
Goska

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 03:34, 23 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzisiaj, to są już spiski ????? Ktoś oszalał !!!!
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 14:00, 24 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

J a s n y napisał:
Cytat:
albo na spotkanka,
Hę? Na jakie znowu spotkanka? Eh?

Nudzi mi się już trochę i sobie zaczynam chodzić na spotkanka, dzisiaj mam spotkanko o 20
Sranie po krzakach w Internecie zaczyna mnie nudzić wiesz, ile można, uczyć też się nie mam czego gówno kiedykolwiek przydatne do czegokolwiek było z tego co się uczyłam włączając szkołę, liceum i studia i samodzielną naukę. Mam dość kurwa po co i na co, tera tylko księgowość zagłębiam i od marca sobie zacznę chodzić. Nawet wśród zaburzonych płodów jak się pozna wystarczająco dużo to można se z jakimś się pobawić, to jest numbers game i tyle.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 14:38, 24 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nawet jakbym zaczęła się czegoś nowego ekscytującego uczyć np. cyber-bezpieczeństwo i ukradła hasła z tego forum... no to co nawet sprzedać tego gówna by się nie dało nikomu, totalna strata czasu, a jakieś banki, poważne strony to mają mega zabezpieczenia to po 4 latach nauki może udało by mi się dostać ale też nie wiem czy ktoś na serio chciałby kupić. No a jeśli nawet to potem okazałoby się że sprzedałam policjantowi-przykrywce i wsadziliby mnie do pierdla no także ten tego nie warto już nie zaczynać z nauką. Perspektywy na robotę też minimalne rynek zalany pasjonatami co za darmo zapierdalają i tak z każdą ciekawszą pracą także wole nudne gówna księgowe.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 14:54, 24 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Najciekawsza chyba robota i też gówno zarobki a jak masz 45 lat i więcej to cie zwolnią i zastąpią młodszym co nie ma zobowiązań i lubi zapierdalać za pół darmo bo ma "w miarę ciekawą i rozwijającą pracę"

ja programować zaczęłam bo chciałam zrozumieć hackowanie gdybym nie natknęła się na tą zasraną książkę jak badać aplikacje internetowe to bym w ogóle programować nie zaczęła chciałam hackować pierwotnie, a potem jak już zaczęłam to zasrane programowanie to już poszło i tak gówno prace są za śmieszne pieniądze a teraz już AI zastępuje wszystkich. Księgowość tak odrażająca i zmieniająca się co pół roku ze nawet AI nie będzie chciało się tym zajmować także przynajmniej nie trzeba sie obawiać i nie zwolnią cie że stary jesteś bo średnia wieku księgowych to z 50 lat Rolling Eyes
Powrót do góry
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:08, 24 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

marylka napisał:

Nudzi mi się już trochę i sobie zaczynam chodzić na spotkanka, dzisiaj mam spotkanko o 20

Umów się na grzmotnij.pl Laughing
https://youtube.com/shorts/mOcM7X5_wks?si=mKQFTspWpWp6-_mp
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:32, 24 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zerknijmy sobie na tą stronkę kod javascript no wygląda na trochę zjebany dawno też w tym nie grzebałam ale są tu zmienne admin normalnie na widoku można sobie zmienić admin = true albo admin = 1 i zobaczyć co z tego wyniknie. Bimi ssie nikt normalny nie daje sobie z dupy zmiennych admin które można zmienić jakby mi ktoś zapłacił może i shakowałabym ten zasrany przybytek nędzy i rozpaczy ale za dużo czasu na to pójdzie i mi sie nie chce.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:38, 24 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bitcoiny są przesyłane z tego co widzę na podstawie kto co ma napisane ile ma bitcoinów można tym manipulować i zmieniać, tam w jakiejś bazie danych może ma lepsze zabezpieczenie nie wiem bo nie widać, ale z tego co można zobaczyć to chujowo to wszystko zrobił. Myślę że gdyby kontrwywiad uznałby tą stronę za zagrożenie już dawno by dziada shakował.
Powrót do góry
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:01, 24 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Weź pod uwagę, że masz odczynienia z php, gdzie wszystko jest zamontowane na serwerze. Musieli by mieć fizyczny dostęp do serwera, żeby najpierw podrzucić jakiś program, inaczej to mogą cmoknąć Bimiego w prawe jajo, albo wysyłać roboty...
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:22, 24 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bimi sam na siebie wysyła roboty (boty) bo jest jebnięty
Powrót do góry
michalm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:00, 24 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ale z was bieda, myślałem że popracujcie w NBP albo co
michalm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:00, 24 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cóż już za późno teraz
Goska

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:38, 24 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Blisko domu najlepiej się spotykać !!!

Znowu zablokowali mi telefon za granicę ! W eterze gadają, że nie płacę !!!! Mam każdy rachunek ! Dziwny ten świat !!! Morderców ?
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:39, 25 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nom spotkanka mogą się źle skończyć ale ja tylko na jakieś może małe igraszki i darmowe żarcie

Niebezpieczna miłość z internetu. "Poznałem ją na aplikacji"

Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:47, 25 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No ale Nowa Sól to wylęgarnia patologii to czego można się spodziewać także widzicie kloaka nie ma nawet tak przesrane jak ten typ wyżej przynajmniej chyba nie był truty, co nie. Hehe ale to patola nawet mi by się tak nie chciało lol
Z Nowej Soli jest Venom co sie bzykał chyba z 12 lat starszą Kruczą Shocked
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:01, 25 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nową Sól powinni zaorać w ogóle tą patologiczną Polskę B i obszary wylęgarni patologii.W takich warunkach nawet zaburzony żeński płód może od czasu do czasu się wytworzyć
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:09, 25 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja tam wiele razy z różnymi facetami się spotykałam głównie na darmowe żarcie albo z nudów czy do kina głównie jak byłam młodsza i nic mi się nie stało, zawsze w publicznych miejscach. Żadnego świrowania pawiana z 80% i tak nie spotkałam się ponownie bo nie było o czym gadać albo mnie wkurwiał osobowościowo. Faceci generalnie są nudni, społeczeństwo wmawia inaczej, że faceci są niesamowicie "MONDRZY" ale bez kitu faceci ssą jak się z nimi pogada dłużej to zwyczajnie nudziarze tacy upośledzeni społecznie są w większości pierdoły cioty uzależnienie od gier komputerowych i ćpania albo agresywni psycho taka prawda. Nie wyobrażam sobie po 2 miesiącach przeprowadzić się do jakiegoś randoma z neta...
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:19, 25 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mówiłam już najfajniejszy był koleś z audytu, strasznie dużo przygłupów jest i dziwolągów niestety. A tutaj wyżej frajer chciał się zabawić z panną ponad 10 lat młodszą i zdziwił się że nie chodziło jej o miłość. Porażka jak facet po 30 dalej jest takim nieogarem to nie wróże sukcesów w czymkolwiek.
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:49, 25 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

największa patola w warszawie, każdy to powie
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:46, 26 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

przepraszam za opóźnienie ale moje wszystkie skrypciki gotowe nareszcie także koniec z jutubową sraką i prawda2 już od jutra, trzymajcie sie ostatnia szansa na zadanie pytanka no ale nikt nie ma mi nic do powiedzenia więc nara
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:48, 26 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

luty, marzec, kwiecień miesiące solidnej nauki nie rozpraszania z dupy, koniec
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona: 1, 2   » 

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach