W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Zmieniłam jutuba  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 17
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:14, 26 Sty '26   Temat postu: Zmieniłam jutuba Odpowiedz z cytatem

Nie mam gówienek po prawej i nie będę się więcej wciągać w chore gówna ufff powinnam była to zrobić lata temu, to z tego rakowego kału jest najgorsze chcąc nie chcąc zazwyczaj klikniesz jakieś gówno polecane i tak czas leci. Co za piękno WRESZCIE NORMALNOŚĆ oglądasz tylko to co chcesz i żadnych podpowiedzi, wyświetlania po prawej innych filmików. Jutub to chore gówno które ma za zadanie uzależniać ludzi.
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:16, 26 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zamknij dupe, ja chce skrypt żeby ciebie nie było widać
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:19, 26 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

uwolniłam się od jutubowego uzależnienia co za ulga a ty przegrywie klikaj filmiki marnuj czas i bądź uzależnionym od dopaminy i nowych filmików zjebem, nie mam z tobą nic wspólnego.Żegnam, co za ulga koniec z wami i jutubowymi filmikowymi podpowiadaczami
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:20, 26 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mnie od jutra nie będzie nie będziesz potrzebował skryptu do tego
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:44, 26 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Speak to the hand jakoś ci nie ufam i jakoś ci nie wierzę. "Od jutra" mnie nie urządza. Jeden dzień przerwy mnie nie urządza. Dwa dni przerwy mnie nie urządzają... Zachowaj swoje krzywe gadki dla Panocka. Przyleziesz tu za tydzień i znowu syf. Nie! To trzeba załatwić !!!
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:48, 26 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bardzo szybko odzwyczaisz sie od wchodzenia do pierdolni jak mnie nie będzie wpadnę przypadkiem w sierpniu czy wrześniu a tam pierdolnia cała pusta zawalona tylko tym schizofrenikiem michalemm, jesteś jaki pies Pawlowa zresztą każdy jest odzwyczaisz się szybciutko gwarantuje ci to
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach