Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 00:50, 25 Sty '26
Temat postu: TRUP śmierdzi formaliną
zdychaj mendo nieludzka
_________________ bankierska lichwa - nowoczesne niewolnictwo -złudzenia na raty /
NIE WIERZĘ POLITYKOM -NIE . / bo to sprzedajne marionetki i cyniczni psychopaci /
Wysłany: 01:34, 25 Sty '26
Temat postu:
_________________ bankierska lichwa - nowoczesne niewolnictwo -złudzenia na raty /
NIE WIERZĘ POLITYKOM -NIE . / bo to sprzedajne marionetki i cyniczni psychopaci /
No wielkie halo świnie wszędzie zabijają na jedzenie kury, kurczaki, kaczki inne, a ten zabija psy i wielkie halo. Teraz ludzie są PRZEwrażliwieni na punkcie wszystkiego za duża empatia zwłaszcza do zwierząt. Ludzie wolą zwierzęta od innych ludzi. 40 lat temu nikogo to nie interesowało nikt by nie robił afery.
przecież takiego psa można wykorzystać do kebaba w pięciu smakach, do świnki kurczaków nikt empatii nie ma szkoda
ludzie nawet króliki śliczne jedzą, czy kogokolwiek może wkurwić królik ? no nie a psy to szczekają mogą zaatakować
"To tu widać wierzchołek góry lodowej.. teraz trzeba pojechać do zamkniętych oddziałów szpitali psychiatrycznych i zobaczyć jak są traktowani ludzie chorzy gdzie nikt nie ma wstępu a ludzie są szprycowani.. chodzą jak zombie i pytanie czy ktoś ma nad tym kontrolę? Czy są oni jak króliki doświadczalne i po pół roku jest testowane wszystko po kolei.."
W XIX-wiecznej Wielkiej Brytanii, tak traktowano dzieci w sierocińcach. Sierocińce były w większości prowadzone przez ośrodki kościelne, które otrzymywały pieniądze za każde dziecko ale nikt nie pełnił dozoru co dzieje się dalej, doprowadzano to śmierci dzieci przez nie leczenie chorób lub zagłodzenie. Ośrodki mimo zgonu dziecka nie raportowały tego faktu i nadal pobierały pieniądze.
Skoro człowiek był zdolny do takiego traktowania dzieci to traktowanie w ten sposób zwierząt pewnie przychodzi znacznie łatwiej dla bezdusznych tworów ludzkich.
LUDZIE MAJĄ WIĘCEJ EMPATII NIŻ KIEDYŚ i to jest ważne nie wierzcie zjebom co gadają ze ludzie teraz są gorsi
Wysłany: 19:10, 25 Sty '26
Temat postu:
marylka napisał:
A ty Barni zajmujesz się zabijaniem zwierząt na co dzień co nie.
Nie na codzień, tylko od święta. Zawsze na święta robię pasztet z królika. Kuraki zacinam na niedzielę, albo gdy ktoś chce kupić takiego kuraka lub królika z własnego chowu. Nie prowadzę masówki tylko mały detal, więc zabijam zwierzątka tylko jakieś 10-15 razy w roku...
Wysłany: 19:15, 25 Sty '26
Temat postu:
Psa jeszcze nie zabiłem, tylko szczeniaki zaraz po urodzeniu, o! tych to przez całe życie to ze 20 zabiłem. Kota jednego jak przyszedł przybłęda i zaczął atakować mojego Dżejdżejka. Kociaków też trochę zamordowałem, ale od kilku lat nie morduję, bo Pyszczusię wysterylizowałem.
Wysłany: 20:20, 25 Sty '26
Temat postu:
emisariusz napisał:
a starszego człowieka?
Nie morduję bez motywu. Moim powodem w przypadku zwierząt jest zdobycie pożywienia wysokobiałkowego lub niedopuszczenie do nadmiernego rozwoju gatunku zwierząt (np psów), których nie będę w stanie utrzymać, a one w takim wypadku mogą stać się zagrożeniem dla innych. Czyli zwykła regulacja w ekosystemie.
No niestety Panocek ma trochę racji bez mięsa bardzo ciężko żyć chyba, ze chce się pierdzieć po fasoli i innych strączkowych 24/7 w imię wolności zwierząt. No ktoś musi te zwierzęta przecież zabijać
Wysłany: 21:16, 25 Sty '26
Temat postu:
No i pacz Pyszczooś, oto zjebanie Kloaki.
emisariusz napisał:
no dobrze, ale czy on zjadał te psy i koty?
Przecież odpowiedź była podana wyżej, czyli wcześniej.
Cytat:
niedopuszczenie do nadmiernego rozwoju gatunku zwierząt (np psów), których nie będę w stanie utrzymać, a one w takim wypadku mogą stać się zagrożeniem dla innych. Czyli zwykła regulacja w ekosystemie.
Wysłany: 21:19, 25 Sty '26
Temat postu:
A czy ja pytałem ciebie szmaciarzu? .. Czy może zadałem to pytanie w odpowiedzi na:
Cytat:
bez mięsa bardzo ciężko żyć (chyba, ze chce się pierdzieć po fasoli i innych strączkowych 24/7 w imię wolności zwierząt). No ktoś musi te zwierzęta przecież zabijać
Więc kto tu ma deficyt uwagi pierdzipołciu?
WIĘC PONAWIAM PYTANIE DO CWELOZY: CZY ON ZJADAŁ TE PSY I KOTY , krowo z deficytem uwagi ???
_________________ OpenChat
ej stary zgredzie nienawistniku przecież on cie nawet nie obraża a ty do niego od razu szmaciarzu,kretynie. Co za stary paskudny dziad z ciebie wypad do domu starców na dobranockę dziadzie
Wysłany: 21:35, 25 Sty '26
Temat postu:
Cytat:
a ty do niego od razu szmaciarzu
Bo się złośliwie wpierdala między wódkę i zakąskę i mnie perfidnie obraża. A przecież pytanie było ewidentnie retoryczne , helou! .. Czego dalej nie rozumiesz świnio?
_________________ OpenChat
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: 1, 2 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów