Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 23:51, 21 Lut '26
Temat postu: BIMI już nie napisze
Gdzie my sie biedne owce znajdziemy? +
1- projekt BIMI dobiega końca+
2-BIMI pedał umarł i zajebał walet bitszita do urny z ppopiołem beztroski +
3-dziedzicem tej prawdy jestem ja pan nad pany i panny oraz wszelkier dyletacje oraz bany+
tak czy owak oko albo dwa +
_________________ bankierska lichwa - nowoczesne niewolnictwo -złudzenia na raty /
NIE WIERZĘ POLITYKOM -NIE . / bo to sprzedajne marionetki i cyniczni psychopaci /
Wysłany: 00:06, 22 Lut '26
Temat postu:
wielka szkoda by była gdybyśmy już nie mogli pisać tu swoich snów /+ale +
widzę jak jest , któlregoś dnia kurw a nie będzie już pierdolenia na prafda3info .
i huj rozpacz / więc ogłaszam jak to przezacne forum indywiduum zniknie , to ja zasponsoruję nowe i przyrzekam kurwa wszytstkie boty zajebie wpizdu
_________________ bankierska lichwa - nowoczesne niewolnictwo -złudzenia na raty /
NIE WIERZĘ POLITYKOM -NIE . / bo to sprzedajne marionetki i cyniczni psychopaci /
Wysłany: 00:34, 22 Lut '26
Temat postu:
seriowidzę co jest co i
cgyba napewno suem nie lubilismy / +
Wysłany: 00:47, 22 Lut '26
Temat postu:
pedał zdechł + scierwo BIMIEGO idzie na nawóz
tak przyznaję się tesz go troszku lubiłem
ale ta nieistotne
oko albo dwa 6
+
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów