W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Cześć Władimirze ^^. Jak się Masz?  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 0
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kamila.Camel
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:58, 27 Kwi '26   Temat postu: Cześć Władimirze ^^. Jak się Masz? Odpowiedz z cytatem

Jeszcze raz kurwo zadzwonisz to że karta kredytowa idzie z opóźnieniem to cie zniszczę teleinformatyczne dziwko paląc twoje jebane procesory niuwoltorder i pozbędę twoich sługusów rozumu i broni konwencjonalnej i dojebie większe objawienie schizofrenii twoich władców eurokołchozu od jebanego jankesa wiepsza który ucieka na widok gloka. Władzio. Pomożemy przepakować Was na tory o chuj węższe. To są same pierdolone suki które poleciały na kasę z planu kaczyńskiego "populacja na koguta bykownego" i dziwki ranią serca, że zadłużenie publiczne na w chuj bilionów i bieda, wyzysk podobnie jak Grecja 2008 i nie porozumienia pokoleniowo rodzinne, że kurwa mać. Rosjanki to bardzo piękne i seksowne kobiety:-) PRAWDA A prezydenta mamy takiego hooligana, że dzieciakami się zasłania. Wasi we Frankfurcie widzieli moje szachy teleinformatyczne że aż TGV kurwa wyłączyli i bali się mnie dać do brukselczyków i techniczne grzyby jak trawa z Holandii. Pozdro Łysy TPAG szykuj wiadro na gzymsie i piwerka ja płacęSmile Bez płukania żołądka było wtedy to więc Moja Matka Maria Fatima Hooliganja a córka Maria Faustyna Honorata MFH ja mam najlepszy Kontrwywiad na Planecie na której żyjemy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach