W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Izraelsko Szwedzki kombajn rolniczy marki Jezus  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 0
Strona: 1, 2   »  Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
michalm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:52, 04 Maj '26   Temat postu: Izraelsko Szwedzki kombajn rolniczy marki Jezus Odpowiedz z cytatem

Ktoś zna hebrajski i szwedzki ?
michalm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:57, 04 Maj '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oczywiście elektryczny zasilany bezpośrednio z sieci.
michalm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:59, 04 Maj '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie no za to to już musicie mi za consulting zapłacić, prześlijcie szybko blika na numer 697173414 to jeszcze jutro się wybiorę do Krakowa.
michalm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:14, 04 Maj '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Szwecja mogła by to sama wyprodukować ale niestety trademarku narodowo rodowego o krytycznym znaczeniu dla gospodarki nie wolno sprzedawać i musi zostać powstać spółka na to.
Aniołek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:57, 04 Maj '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kretyn marki michalm
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
klon
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:17, 04 Maj '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No co kloaka powiedz że to niby nie zaburzony męski płód, gośka przy nim to potulna owieczka nawet zabawna, zawsze największe świry są płci męskiej kurwa.
Powrót do góry
Aniołek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:26, 04 Maj '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie zawsze

ani michalm ani goska -są niegroźni. Ty natomiast jesteś naprawdę toksyczna, socjopatyczna, psychopatyczna -i szkodliwa. Zdaje się że jesteś płci żeńskiej ? Rolling Eyes

Dla mnie jesteś jedną z największych patologii z jakimi się zetknąłem, w całym życiu. Na szczęście nie osobiście.
klon
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:01, 04 Maj '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

śmieciu nic ci nawet nie zrobiłam zamknij mordę
Powrót do góry
klon
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:06, 04 Maj '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Aniołek napisał:

Dla mnie jesteś jedną z największych patologii z jakimi się zetknąłem, w całym życiu. Na szczęście nie osobiście.

nice try stara kurwo widać że nie wychodzisz z domu nie masz do czynienia z ludźmi czubku
Powrót do góry
Aniołek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:06, 04 Maj '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
śmieciu nic ci nawet nie zrobiłam
Tak ci się wydaje? Rolling Eyes
klon
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:30, 04 Maj '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Oczywiście ta szmata PRZEZ cały czas nastawiała dziecko przeciwko mnie, ciągle się jebana kurew na coś skarżyła - opowiadając dziecku swoje zjebane niestworzone "historyjki" - o tym jaki to tata jest zły, albo był zły, czego nie zrobił, a co zrobił... bo to jedyne co potraficie, wy pierdolone KURWY!!! A mnie traktując jak bezosobowego śmiecia który ma jedynie obowiązek przynosić pieniadze w zębach - i zaraz wypierdalać.

aha teraz jestem gorsza niż twoja żonka spoko
Powrót do góry
Aniołek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 02:53, 05 Maj '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

w którym miejscu powiedziałem że gorsza? Zajmujesz zaszczytne drugie miejsce. Zadowolona? Rolling Eyes
michalm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 08:01, 05 Maj '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

szkoda czytać to co piszesz bo obrażasz, ja tutaj pisze z przyzwyczajenia i dlatego że strona jest naprawdę lekka, uruchom sobie twitera i facebooka, ja mam takiego starego kompa że twitter mi działa wolno a facebook to już wogule chyba rozsyła każdy imput jak tam nadaje, to jest nawet to jak ruszam myszką po stronie do każdej strolicy na świecie, nawet jak o tym nie wiem, serio jak chcesz się wykazać to założ sobie swój własny temat itd..., szkoda że na pierdolni jak ktoś zakłada swój temat to nie może wyrzucać postów które zostały wpisane czy tak dalej. Ja nie daje ignore ludziom w necie, to aroganckie
Aniołek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 11:45, 05 Maj '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
obrażasz

A ty co , łagodny gołąbek pokoju?

Cytat:
odpalę pociski nuklearne w Dubai

Cytat:
obrażasz
a ty obrażasz naszą inteligencję, i godność , swoimi wysrywami.

Cytat:
szkoda że na pierdolni jak ktoś zakłada swój temat to nie może wyrzucać postów
To wyzdrowiej, napisz coś z sensem , zdobądź jeszcze jednego posta - i załóż temat na głównym. Jakiś problem??
klon
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:22, 05 Maj '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Aniołek napisał:
w którym miejscu powiedziałem że gorsza? Zajmujesz zaszczytne drugie miejsce. Zadowolona? Rolling Eyes

super Srebrny Medal mam Dancing Applause bounce sunny no o pierwsze miejsce zawsze ciężko z drugiego jestem bardzo zadowolona Very Happy
Powrót do góry
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:18, 05 Maj '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Brawo Pyszczuś Wink
Powrót do góry
michalm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:49, 05 Maj '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nawet nie czytam jesteście kurwa drastycznie tani, za takie informację się płaci miliardy, przecież to przewróci Wall Street, a jak kurwa nawet sobie nie mogę subskrybcji premium na YT wykupić żeby reklam nie oglądać, to jest kurwa tak żałosne i to nawet nie mówie o użytkownikach forum ale o samych osobach zamieszanych w ten cały marazm i biedę co sobie wymyślili, wszyscy KURWA WIEMY NA TYM FORMY CHYBA I Z TYM SIĘ ZGODZICIE, ŻE ONI KURWA DOPROWADZAJĄ RUSKICH I UKRAINCÓW DO WYBITKI ŻEBY SIĘ SAMI POWYBIJALI ŻE NA HALBINZL CZYLI TAK ZWANY PÓŁWYSEP ARABSKI WYSŁAĆ ZBOŻE JAK NIE MĄKĘ A KURWA NAWET GOSPODARCZO<WYSTARCZY> DIESEL ZA ZBOŻE I INDIE PEWNIE BY NA TO POSZŁY BO TAM WCALE NIE MA GŁODU I ILE RAZY BYŁO KURWA W MEDIACH ŻE ROLNICY W INIDIACH POPEŁNIAJĄ SAMOBÓJSTWA BO NIE BYŁO DESZCZU CZY COŚ TAKIEGO< POZA TYM JAK SIĘ BYDŁO MUZŁUMAŃSKIE ZACHOWUJE WIDAĆ PO SZWECJI, PRZYCHODZĄ DO MAKDONALDA NAĆPANI I KURWA NAWET TO KOSZA NIE WRZUCĄ ŚMIECI JAK SIĘ KURWA NAŻRĄ ZA KASĘ Z BENEFITÓW
michalm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:03, 05 Maj '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

https://youtu.be/yrJ_lzYGJdg?si=W_XHcXtHVbyOgw4a {Zabawa, który otwór Golec u Orkiestra} jest w linku,
podpowiedz:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Miasto na zachodnim wybrzeżu stanu Kalifornia.
Poza tym to juz kurwa w kólkach było, jak się szło w środek tego największego kręgu to źdzbła ułożone były tak
\/
\/
\/
to jawnie oznacza że ja mam mieć wpływy z tego, ja jestem taki na nich wkurwiony że to szkoda gadać nawet takie mają opóżnienia, co ja ma kurwa iść na jagielońską czy do boguchwały na posterunek pojechać i złozyć kurwa taki donos na policji, przecież to nie jest ich jurysdykcja, poza tym już dawno dawno temu było że pisane było o tym że internet jest legalnie na podsłuchu, co ja nie robiłem żeby NSA się mną zainteresowało nawet tą płyte Taylor Swift postulowałem w internecie żeby ktoś kurwa rzucił okiem na to, ale kurwa nie oni wierzą kurwa w The Simpsons.
michalm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:08, 05 Maj '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ich ustawianie się na giełdzie na podstawie co się dzieje na podstawie moich danych, to jak granie w pokera online, posiadając dane z serwera na którym się gra jakie kto ma karty i z opcją jeszcze czy chcesz zobaczyć jakie będą kolejne karty, no kurwa co za banda pasożytnicza to szkoda gadać, dlatego uważam że poker.us powinno być prowadzone przez rząd federalny USA, i to wogule powinno być open source tak że możesz sobie pójść do serwerowni jak zapłacisz legalnie i sprawdzasz nawet na płytce PCB czy całość hardware + software jest zaimplementowana uczciwie.
michalm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:13, 05 Maj '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bo może przecież być tak że do procesora, chociaż się nie znam bo ja bardziej na mikrokontrolerach tylko się uczyłem, nie jest tak że jest wersja kodu oficjalna i wersja kodu ukryta która tak naprawdę operuje a nie ta która jest oficjalna uczciwa, mówię w taki sposób możesz zarobić miliardy po prostu. Ktoś to powinien zrobić jakiś film o czymś takim, lepszy pomysł na film niż Matrix, chociaż trochę podchodzi pod Wilka z Wall Street, dodatkowo jak ktoś piszę ten paradokument szkoła to powinien zrobić to odcinek w którym jakiś typ jakaś laskę natarcza przez internet a potem jej brat albo kto za karę daje mu do ręki 110 V i odpala za karę żeby się nauczył, serio kurwa pojebani ludzie, nawet jest sketch SNL pododbny do tego, mnie to trochę zainspirowało do tego.
michalm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:15, 05 Maj '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

https://www.youtube.com/watch?v=PXFpEFQ6lw0
michalm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:22, 05 Maj '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No serio tak jest, nawet tam na tym drugim polu co było nie należącym do NBP to tam w rodzine jest taki Bogdan to jest mój wujek czy tam jakiś inny mężczyzna ze starszego pokolenia, i on w kasynie to przegrał z masę kasę naprawdę dużo przegrał ale i wygrał w kasynie, w gre 1000 na kurniku to ma ranking chyba maksymalny jaki jest możliwy ale hazardu przez neta nie uprawia.
michalm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:26, 05 Maj '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Poznałem takiego Białorusina z którym pracowałem w USA w Poconos i on mi też opowiadał że on grał ze znajomymi tak że siadali z jednym do stołu cała grupą i mieli kilka monitorów na których była chyba wizja z tego co mają znajomi, widać też intuicja ich prowadziła że tam jakiś szwindel leci.
michalm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:34, 05 Maj '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Serio, taka konkluzja rodowa jest taka że ja po prostu jestem w prostej linii potomkiem Tutanamona. Dlatego zmienia obrazek, Maypole i tak powstanie bo ten system jest w stanie działać bez internetu a opejście protokołu transferu pieniedzy kablem bez wymiany handlowej materialnej jest bezpieczniejszym rozwiązaniem i bardziej klasycznym, wiecie jak to kurwa tak może być że ktoś ma sklep a jego kasa odrazu na konto leci do banku to on jest praktycznie można powiedzieć skorumpowany z miejsca przez bankowość nie wspomnę już o 2% marczy którą płaci taki można powiedzieć że ktoś się nad nim znęcil nawet. To jest dużo kasy tak naprawdę bo jak np. ktoś ma taki sklep delikatesy centrum w kielanówce i on jest jedynym właścicielem to oni mu podpierdalają mase pieniędzy z tego że dochodzi do przelewu już nie wspomnę o całej sprawie że jeszcze musi chyba płacić za terminal. Nie wiem mi się wydaje że Tutenamon załozył Shaolin w Chinach albo chociaż był tam mnichem. Tylko wiecie mnich w Chinach to nie to samo co mnich w Europie, bo oni tam nie piją i tak dalej jak mnisi w Europie. A może pija nie wiem po prostu tak piszę. Krypto powstało tylko dlatego że 9 11 się wydarzyło i ludzie zaczeli kwestionować zasadność systemu finansowego będzie spadać dalej, tu nie chodzi o to że ja mam coś przeciwko, po prostu szkoda prądu na takie zabawy.
michalm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:46, 05 Maj '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nawet jak gadamy o tym kombajnie Jezus to po prostu to jest to co jest po prawej stronie na profilówce mojej, po lewej to jest generalnie, zaraz wam powiem, po lewej jest tak, walcz o to alby, najpierw budowali się przy rzekach, nakazuj kapłanom uczyć hierarchi że wiedza i rozkazy idą z góry, a na dole jest że z odpadów i ciężkiej pracy twórz jubilea. Tam na dole po prostu jest laska świętego mikołaja, to można w lepszej rozdzielczość znaleźć na Tutenkhamun wikipedia po angielsku. Chyba se to wydrukuje.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona: 1, 2   » 

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach