Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 11:41, 05 Maj '26
Temat postu: My favorite streamer should be on tvpsport
https://www.twitch.tv/saulapeman _________________ Założyłbym profil na LinkedIn z statusem: odpalę pociski nuklearne w Dubai ale pewnie mnie zbanuja i zamkną w psychiatryku znowu.
Wysłany: 16:47, 05 Maj '26
Temat postu:
There is that Stremerka Peyzki, she was atractive woman but now she got kardashained and she look like a fucking Fiona as and Org in Schreek, plastic in her face, plastic in her body, what a shame.
_________________ Założyłbym profil na LinkedIn z statusem: odpalę pociski nuklearne w Dubai ale pewnie mnie zbanuja i zamkną w psychiatryku znowu.
Wysłany: 16:51, 05 Maj '26
Temat postu:
I mean before she looked like a wife of reverent pastor Manning from New York City, Harlem I mean body like, I guess this is what money from Dubai is spend on.
_________________ Założyłbym profil na LinkedIn z statusem: odpalę pociski nuklearne w Dubai ale pewnie mnie zbanuja i zamkną w psychiatryku znowu.
Wysłany: 19:03, 05 Maj '26
Temat postu:
Dont get crazy, Belle Delphine still the best but without pink hair.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów