|
|
|
Autor
|
Wiadomość |
michalm
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 19:30, 05 Maj '26
Temat postu: Vicoria Czarnota |
|
|
|
Poznałem taką Vicorię Czarnotę ona niby jest lesbą z Kanady co studiowała weterynarstwo w Warszawie, potem pojechałem na studia do Freiburega i tam była taka Iranka, to samo tylko wyższa. Ta Victoria Czarnota to ona chyba jest córką ten kobiety Czarnoty co u niej na polu te słupy stoją i tam te znaki były, to są potwierdzone fakty. Co najlepsze ciotka Czarnota jest córką żyda z Auschiwtz, także serio.
_________________ Założyłbym profil na LinkedIn z statusem: odpalę pociski nuklearne w Dubai ale pewnie mnie zbanuja i zamkną w psychiatryku znowu.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 19:32, 05 Maj '26
Temat postu: |
|
|
|
Po prostu przeczytałem newsa że niby UEA odparły atak Iranu przy pomocy F15 co to kurwa jest US Army czy jakiś kurwa GAYTEAM, wyłączcie im te samoloty wszystkie West Point, to jest serio 26 lat spóżnienia.
_________________ Założyłbym profil na LinkedIn z statusem: odpalę pociski nuklearne w Dubai ale pewnie mnie zbanuja i zamkną w psychiatryku znowu.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 19:32, 05 Maj '26
|
|
|
Po prostu przeczytałem newsa że niby UEA odparły atak Iranu przy pomocy F15 co to kurwa jest US Army czy jakiś kurwa GAYTEAM, wyłączcie im te samoloty wszystkie West Point, to jest serio 26 lat spóżnienia.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 19:33, 05 Maj '26
|
|
|
Po prostu aktualnie mamy problem i zawirowania związany z zazdrosnymi po drugiej wojnie światowej.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 19:39, 05 Maj '26
|
|
|
Serio jak miałym się uczyć cyrylicy to sorry już wolałbym pojechać do Iranu się uczyć ich alfabetu, a skoro jest Bing to może ktoś wkońcu zrobi ten mod że jak wchodzę na strony prawosławne to mam po prostu możliwość przetłumacznia na alfabet asyryjski czyli tak zwany łaciński, chrześciaństwo jest najstarsze. JA nawet mogę pisać po rusku w ten sposób w ten sposób i potem wy to możecie tłumaczyć w drugą stronę, przecież to jest zwykła podmiana znaków pisma i tyle. np. Marchew po rosyjsku to jest chbya Morwa po polsku tzn. na odwrót po polsku jest Marchew po rosyjsku jest Morwa chyba, takie z was informatyki a takich prostych rzeczy nie potraficie zrobić nawet, to nawet jest algorytmicznie tańsze niż algorytmiczne tłumaczenie.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 19:42, 05 Maj '26
|
|
|
Nawet powinniście mieć to nagrane gdzieś a może nie ja kiedyś z babcią rozmawiałem i jej powiedziałem żeby ona mi przysłała przez telefon tabele szyfrową do angielskiego jak żyła w USA żebym ja mógl sobie przepisać angielski na polski i ja wtedy wszystko będę rozumiał no serio jak byłem dzieckiem to takie miałem wyobrażenie na temat tego jak nauczyć się angielskiego.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 20:22, 05 Maj '26
|
|
|
Kenny -> New York City ken{can} nuke
Iran -> Teheran{run by technology} -> prawa strona profilówki
Something else about the sunnits ?
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 20:26, 05 Maj '26
|
|
|
Jakbym chciał grać w Krikieta to bym grał dla Indii ale nie z Pakistańczykami bo cały czas bym się z nich śmiał że to są jeźdzcy Tusken.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|