Wysłany: 00:41, 06 Maj '26
Temat postu: Zmiana linii mpk w Zheshovie |
|
|
|
Nie wiem czy to prawda ale taka jest moja opinia na temat zmiany 34 i 35.35 zostaje tak jak jest.Nowa trasa 34.Nie skręca na Śląski tylko jedzie przez Okluckiego potem tam po ten sklep z narzędziami potem na rondo bo Alime Gerber i potem koło Lidla przez Rondo i potem jak po staremu, dlaczego tak ? Jest bardzo blisko do Biedronki i tam jeszcze kilka innych sklepów spożywczych jest po drodze i nawet siłownia i nawet przystanek stacji kolejowej, dalej po staremu tam pod biedronkę i dalej to już nie wiem jak dalej wiem że pod szpital. Co do samego pomysłu linii 25, to bardzo przepraszam ale ja jestem taki bogaty w Moskwie że jak tam się dowiedzą to was zmuszą i jeszcze się będą pytać czy czasem metra nie wybudować przez tzw. Pustki żebym miał blisko.Jak chcecie się pośmiać z Warszawy to zadzwońcie do nich czy już ktoś był pod kolumną Whazy i się w jego makówce pojawił pomysł na tym{IMG_20260115_020322.jpg} żeby do końca to wyczyścić.P.S. Wiecie o tym że Whaza ma Norwegię i Finlandię a Szwecja to tylko na niego czeka. IKEE sprzedali swoim.P.S.S. Proszę nie informować o tym policji i innych służb bo aktualnie ze względu na poważne problemy prawne dotyczące systemów finansowych oraz gospodarczych z jakimi się borykam w polskim prawie legalnie figuruje jako osoba chora psychicznie na schizofrenię z oznaczeniem 02-P. Dopiero niedawno udało mi się wyprowadzić ciąg myślowy celny w celu uzmysłowienia błędów logiki. tutaj wklejam hiperłącze do prezentacji na ten temat, proszę uważać jest ona dosyć szokująca, mamy swoje forum internetowe ale nie podaje bo jest ono oficjalnie w systemie rządowym oznaczone jako niebezpieczne.PrezentacjaP.S.S.S. Jak ktoś się uczy angielskiego to pamiętajcie niewolnik to jest Slafe, Słownianin to jeszcze nie wymyśliłem słowa ale na narody się mówi Wordish nations a plemiona Wordish Tribes.Treść tej wiadomości zostaje wrzucona na to forum.
--
Michał Błażej
+48 510 605 180
_________________ Założyłbym profil na LinkedIn z statusem: odpalę pociski nuklearne w Dubai ale pewnie mnie zbanuja i zamkną w psychiatryku znowu.
|
|