W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Rozdaję zarobione BitCoiny  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 0
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
BarniZnarni

Post zebrał 200 sat

PostWysłany: 11:27, 13 Maj '26   Temat postu: Rozdaję zarobione BitCoiny Odpowiedz z cytatem

Z uwagi na to, że nigdy ich sobie nie wypłacę, postanowiłem je rozdać.
Dzisiaj Kloace. Tylko proszę o podzielenie się pół na pół z Pyszczkiem. Ona ma już elektroniczny portfel, to możesz jej wrzucić ze 2zł w krypto, niech dziewucha ma taki zachowek na trudne czasy.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
J a s n y

Post zebrał 400 sat

PostWysłany: 15:23, 13 Maj '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

piękny gest
Aniołek

Post zebrał 200 sat

PostWysłany: 17:09, 13 Maj '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Za taki gest należy się napiwek.
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:03, 13 Maj '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Spoko, za to dowalę ci jeszcze więcej. Tylko z Pyszczuchą się podziel.
Powrót do góry
Aniołek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:37, 13 Maj '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

przecież sam możesz jej wysłać napiwki na jedno z jej licznych kont Rolling Eyes
Aniołek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:48, 13 Maj '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

...tylko że problem jest taki że to wywalenie w czarną dziurę bo ona się już tam nie loguje , a nawet gdyby ,to i tak ma tego za mało aby cokolwiek wypłacić Think.

Ja nie wiem czy jej w ogóle zależy ??? Eh?

Mogłaby przynajmniej wszystkie swoje bitcoiny ze wszystkich kont przesłać do jakiegoś jednego konta , przy pomocy napiwków ... NO ALE JEJ NIE ZALEŻY.

Kiedyś wysłałem jej ETH -ciekawe czy tam też "zgubiła hasło" (?) . Mam jej wysyłać nie wiedząc gdzie? Ja nie znam jej prywatnych adresów, tamtego już nie pamiętam, a z eth już raczej nie korzystam. Nie wiem nawet jakimi ona walutami obraca!!! ...mogę jej wysłać trochę algo -albo ICP Rolling Eyes ..Wysłanie 10 złotych w btc mija się z celem, bo opłata transakcyjna (fee) to koszt rzędu 2 zł, czyli 20% !! . Ile razy mam powtarzać że bitcoina używa się do większych sum (liczonych w tysiącach ...albo przynajmniej w setkach) , do mniejszych sum są inne kryptowaluty. O, Mogę jej litecoina wysłać. Litecoin to kupa gówna- i ostatnio był na niego chyba jakiś atak. Po tym incydencie może się załamać i zdechnąć ostatecznie. Litecoin chyba już nie ma przyszłości Rolling Eyes , mogę jej go wysłać. Nawet bitcoin ma tylko niepewną przyszłość. Myślę że kiedyś się załamie. To może być prędzej niż szybciej. Bitcoin to śmiech na sali. Kupa gówna - ale za to droga. Algo ciągnie po dnie -ale to przynajmniej jakaś sensowna technologia Rolling Eyes . I tak to właśnie wygląda w tej branży. Bitcoin przy współczesnych kryptowalutach to jak ENIAC przy smartfonie. Jego cenę windują wyłącznie skamerzy, naganiacze i ludzka głupota.

BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 10:07, 14 Maj '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No faktycznie, mogłaby sama określić się w tej kwestii. Wg mnie skoro już ma jakieś tam konto, to powinna je trzymać i przytulać do niego różne kryptowaluty. Kto wie, może kiedyś się to przyda...
Powrót do góry
michalm

PostWysłany: 12:47, 14 Maj '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ta kurwa jeszcze moze mi jesc daj zebym nbp 100% nie dostał o to -e% to już ja się będę martwił.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach