|
|
|
Autor
|
Wiadomość |
NowaPolska
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 07:32, 20 Maj '26
Temat postu: Co sie odwala? Zbrojenie |
|
|
|
O co chodzi w tym wszystkim. Kraje europejskie sie zbroją, Trunpowi odwala udaje jezusa
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 07:36, 20 Maj '26
Temat postu: |
|
|
trafiłeś w sedno
_________________ OpenChat
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 07:50, 20 Maj '26
|
|
|
Ogólnie jest tak, że Nasranewełbie de Rotshchild, tzw. Nataniel de Rotschild, Napoleon faktycznie, kanibal z Durg w Indiach faktycznie, uznający się za indyjskiego boga znisczenia Shiva czy jakoś tak, nie wiem ja wierze w zboże, poprzez swoją sieć bankową oraz kanały informacyjne oraz przekupionych poliktyków jak zwykle próbuje doprowadzić do rozlewu krwii w Europie, to jest nadal to samo grane od wojen napoleońskich, ogólnie to się zaczeło tak że oni po prostu zjedli mojrzesza we Francji żeby wymóc ślub z Salamonem, no ale wiecie każdy to rozumie i nikt się nie przejmuje, zmieniam profilówkę to jest greckii banknot z roku 1978, Drachma Grecka 100, który to potwierdza, bankierem Aleksandra był Pitagoras a nie to co jest pokazane na obrazku.
_________________ ESL,FU:NathanielViktordeRotschild,has stolen wheat from Egypt to India without permission,kill him by elektrik kros in Durg. Later ewelewed into kanibalism.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 08:00, 20 Maj '26
|
|
|
To jest tak że to jest Gagarin, i Jakob de Rotschild chyba został zdradzony przez żonę po prostu i tak wyszło, to jest jakieś totalne kłamstwo i tyle, uzurpuje sobie moje prawa rodowe i tyle. Nie mam zbyt wiele do powiedzenia na ten temat ale tak kurwa jest że mówisz debilom co mają robić, jawnie wykazujesz dowody na to że NBP jest w twoim posiadaniu, nawet znaki w zbożu były chyba przez kosmitów zrobione żeby wykazać i to w roku 2000 już było, ja z tym do sądu nie mogę pójść no i oczywiście jest tak że głównym współpracownikiem tego Gagarina jest nikt inny jak kurwa wielmożna knur Adam Glapiński G łapiński, ta Riley Reid czy tam moja matka PESEL 641218 01140 to jest Hestia -> Goddess Goddes Łap iński Goddess Łapy Łapy ukraść czy jakoś tak, no kurwa trzeba być debilem żeby tego nie zrozumieć. Nie wiem kurwa zadzwońcie se do kaczyńskiego może on coś z tym zrobi. Mam nadzieje że ktoś wkońcu zarejstruje samochód osobowy jako broń osobistą, nie żebym się bał ale niech kurwa wiedzą, a poza tym w niektórych przypadkach powinno się do takich ludzi strzelać, tzn. pisałem już o zrobieniu w Apple i Android systemu wymuszonej kooperacyjnej komunikacji no ale wiecie, najebane w głowach i tyle.
_________________ ESL,FU:NathanielViktordeRotschild,has stolen wheat from Egypt to India without permission,kill him by elektrik kros in Durg. Later ewelewed into kanibalism.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 08:01, 20 Maj '26
|
|
o, osoba chętnie udzielająca informacji się aktywowała
_________________ OpenChat
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 08:01, 20 Maj '26
|
|
|
Numer banknotu jest 39XI 296733
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 08:03, 20 Maj '26
|
|
|
To są debile, Ten zjeb na obrazku tak samo Elon Musk i tak dalej, ich powinni powiesić bo oni sobie uzurpują prawo do grania moimi danymi oraz wyłączność na ich własny użytek.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 08:04, 20 Maj '26
|
|
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 08:06, 20 Maj '26
|
|
https://vimeo.com/1189694658?fl=tl&fe=ec TUTAJ JEST PREZENTACJA, nie mówie tam nic o tych debilach do zabicia bo mi się nie chce.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 08:09, 20 Maj '26
|
|
|
HE ATE THE HERMIT TO MERRY THE JUDGE
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 08:20, 20 Maj '26
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=5tYAA285gY0 ten z 94 na plecach to niby ja, no ale wiecie to tez sa kanibale
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 08:25, 20 Maj '26
|
|
|
NIE WIEM JAK JESTEŚCIE Z INNYCH KRAJÓW, TO MOŻE BYĆ ZJADLI SERWANTESA, ZJADLI SHAKESPEARA, PRZENIEŚCIE TEN FINAŁ LIGI MISTRZÓW NA OLD TRAFFORD PERNAMENTNIE PO PROSTU I TYLE
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 08:26, 20 Maj '26
|
|
|
I ODDAJCIE KURWA KLUCZE DO ZAMKU JAŚKOWI DO CHUJA
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 08:27, 20 Maj '26
|
|
|
TO JEST MOJA ODPOWIEDŹ NA COVID 19
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 08:29, 20 Maj '26
|
|
|
CAŁA KSIĄŻKA 1984 LAWIROWAŁA OD ZABÓJSTWA NA MNIE, TO SAMO Z NARUTO, NARUTO TO JEST ANIMA MAJĄCA WYWOŁAĆ WE MNIE JAKIŚ DEBILNY SZAŁ ZIELONEJ WIOSKIEJ I ZABÓJSTWO MOJRZESZA, PODŁOŻYLI JAKIŚ SZTYLET MOJRZESZOWI< JA GO ZABRAŁEM ODDAŁEM NA POSTERUNEK, MIAŁEM NA KOŃCIE YOUTUBE NAGRANIA TEGO ELELEMNTU ALE OCZYWIŚCIE MI ZABLOKOWALI KONTO.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 08:29, 20 Maj '26
|
|
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
Aniołek
|
Wysłany: 08:58, 20 Maj '26
|
|
świetny temat, ale musiał przyleźć zjeb i go zaspamować  . Wypierdalaj do siebie psycholu!!!
_________________ W interesie sklepu jest, by skup butelek chodził prawidłowo, bo wabi klienta ~Pterapogon
https://suno.com/invite/@solidarni
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
BarniZnarni
|
Wysłany: 10:25, 20 Maj '26
|
|
|
No chyba już czas rozkręcić WWIII, to i zbroić się trzeba.
Tylko kto będzie walczył? Patrząc po tym forum to większość to psychole, które gdyby dostały gnata do ręki to najpierw własnego dowódcę by odjebali...
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 15:30, 20 Maj '26
|
|
|
WY SIĘ KURWA MOŻECIE ZBROIĆ< W SWOJE ZABAWY PRZY WZGÓRZACH NAD ERWIREN, IDZICE TAM NA SZCZYT NA SZCZYT I SOBIE ZWALCIE RAZEM I ODPALCIE OGNISKO JAK SKOŃCZYCIE.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 15:31, 20 Maj '26
|
|
|
JAK DLA WAS LEGALNE ZBROJENIA, KAMIEŃ I DREWNO Z LASU BO ANI KABRIYAT ANI PRĄDU NIE MACIE LEGALNEGO
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 15:33, 20 Maj '26
|
|
https://theclearcutpolitics.wordpress.com/
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
Aniołek
|
Wysłany: 04:41, 23 Maj '26
|
|
O kurde, napisało do mnie Google  // kiedyś skomentowałem jakiś filmik na ich oficjalnym kanale, a teraz oni piszą do mnie oficjalnie że zostałem wytypowany do przeprowadzania testu turinga, Wybrali 10 000 osób z całego świata i chcą sprawdzać jaki będzie odsetek zdanego testu i co jeszcze muszą poprawić  . Będę zdalnie rozmawiał z ich kilkoma modelami (albo ludźmi -tego nie wiem), dwie godziny dziennie , test będzie się składał z kilku etapów, i będzie trwał 5 dni . Mam im odpisać czy się zgadzam
_________________ W interesie sklepu jest, by skup butelek chodził prawidłowo, bo wabi klienta ~Pterapogon
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
Aniołek
|
Wysłany: 05:03, 23 Maj '26
|
|
Nie wiem co o tym myśleć, pomyślicie że to jakiś scam. Też tak pomyśałem, ale dokładnie opisali o co chodzi (a mail wyraźnie wysłało google):
1. niczego nie instaluję, żadnego dodatkowego oprogramowania.
jedyne co muszę zrobić to
2. samemu wejść na ich oficjalną stronę czata gemmini o dowolnej porze (nie klikam w żadne linki), przez pięć dni z rzędu (ale wcześniej wskazać jakie to będą godziny każdego dnia - również mogę to zrobić na tym czacie, token do deklaracji przystąpienia do testu już przysłali)
3. na tej stronie wkleić specjalne hasło otrzymane w mailu. (właściwie to taki długi token składający się z literek cyferek i znaczków.)
4. odczekać 5 minut i rozpocznie się właściwa rozmowa.
5 . po skończonej sesji wypełnić ankietę.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|