Wysłany: 17:33, 14 Maj '26
Temat postu: Marihuana to przedeszystkim herbata
nie będę się na ten temat zbytnio rozwodził ale tak jest, i mam wyjebane na to, mam nadzieje ze ludzie z Rzeszowa się zorientują, do czech nie mogę wyjechać bo z dziećmi mojej siostry mieszka nazista.
_________________ ESL,FU:NathanielViktordeRotschild,has stolen wheat from Egypt to India without permission,kill him by elektrik kros in Durg. Later ewelewed into kanibalism.
Nie nie będę sadził w tym roku bo za póżno już a poza tym sprawa NBP ciąglę stoi i nie chce się skupiać na pierdołach, tytoń posadzę tam komuś z afryki co niedawno przyjechał do rzeszowa żeby tam w rejonach występowania malarii jakoś to wypróbować żeby ludzią się żyło bezpieczniej.
_________________ ESL,FU:NathanielViktordeRotschild,has stolen wheat from Egypt to India without permission,kill him by elektrik kros in Durg. Later ewelewed into kanibalism.
ale z was dałny czarna czapka na lato
JA powiem tyle, jak kurwa znam szwacjara Zharingera, takze kurwa odpierdolcie się kurwa odemnie, OK ? W sprawie tej czapki.
Poza Zahringerem, jedyna osoba która przez rodzine Zahringera została wymieniona to Diglet. ten taki najbardziej ogarnięty, Klauss Schwabb, jedyna osoba jakąs ktoś z mojej rodziny bo bądź co bądź kiedyś ponoć byłem synem. A co tych debili z Irlandii i Durg to serio, dajcie spokój.
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 02:27, 21 Maj '26
Temat postu:
kurwa kawiarenek się zachciało
idź pało do kafejki internetowej _________________ W interesie sklepu jest, by skup butelek chodził prawidłowo, bo wabi klienta ~Pterapogon
https://suno.com/invite/@solidarni
Aniołek spierdalaj matole z tego forum bo masz wyrok śmierci, za złamanie prawa międzynarodowego poprzez udział w spisku opartego na pojmaniu oraz alfonsowaniu dziecka w beciku.
Wogule takim debilom to podczas NBA powinno się wyłączać prąd.
Dodatkowo sam spisek nie miał na celu nawet wykorzystania dziecka a ujmięcia prawa do NBP, zarówno mojemu ojcu jak i mnie. JESTEŚ KURWA SŁABY< LORNE MIKELS TEŻ JEST SŁABY ALE TY JUŻ KURWA JESTEŚ JESZCZE GORSZY, WIEĆEJ WAM NIE PISZE DO WEEKEND UPDATE INFORMACJI.
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 07:40, 21 Maj '26
Temat postu:
Zgłaszam cię do komisji caringtonów
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Aniołek spierdalaj matole z tego forum bo masz wyrok śmierci, za złamanie prawa międzynarodowego poprzez udział w spisku opartego na pojmaniu oraz alfonsowaniu dziecka w beciku.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów