|
|
|
Autor
|
Wiadomość |
michalm
|
Wysłany: 11:53, 23 Maj '26
Temat postu: Co dla mnie oznacza flaga Grenaldnii |
|
|
|
Nie rób dzieci na złość albo żeby komuś coś udowodnić.
_________________ ESL,FU:NathanielViktordeRotschild,has stolen wheat from Egypt to India without permission,kill him by elektrik kros in Durg. Later ewelewed into kanibalism.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 11:55, 23 Maj '26
Temat postu: |
|
|
|
ARAMKO TO WOGULE SĄ DEBILE MOGLI BY MIEĆ FLAGĘ CAŁĄ CZERWONĄ Z NAPISAMI ALE ZACZELI SŁUCHAĆ DEBILA GAGARINA.
_________________ ESL,FU:NathanielViktordeRotschild,has stolen wheat from Egypt to India without permission,kill him by elektrik kros in Durg. Later ewelewed into kanibalism.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 11:55, 23 Maj '26
|
|
|
NAWET TO PRZEROBIE
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 12:03, 23 Maj '26
|
|
|
wiedziałem że te chuje się bawią w jakieś upośledzony kolory pikseli rgb
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 12:23, 23 Maj '26
|
|
|
Jaśkowi jakiś obraz jakieś hrabiny powiesili w pokoju, ja wiem ale kurwa serio flaga jest na chomikuj i ja wam nic nie powiem jak sobie takie coś na tym małym czerwonym forcie w rzeszowie powiesicie na jakiś słupku albo gdzieś.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
Aniołek
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 12:26, 23 Maj '26
|
|
co dla mnie oznaczają twoje posty? ...Nic ... gówno.
_________________ W interesie sklepu jest, by skup butelek chodził prawidłowo, bo wabi klienta ~Pterapogon
https://suno.com/invite/@solidarni
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 12:29, 23 Maj '26
|
|
|
Dobra chuj masz ten herb to się nie będę śmiał
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 12:30, 23 Maj '26
|
|
|
Możecie mi zrobić jakieś CPU outkome oparte na macierzy logiki rozmytej -1 0 1.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 12:33, 23 Maj '26
|
|
|
Powiem ci matole chory Gagarin de Nathaniel de Osrołek de Pierdolec dlaczego tam jest białe, BO KURWA PAPIER JEST BIAŁY< ROZUMIESZ TO PAPIER JEST BIAŁY JAK POJEDZIESZ DO CHIN TO CI WYDRUKUJĄ FLAGE NA PAPIERZE O INNYM ODCIENIU.
Czekam na egzekucje przed moim bankiem w sprawie Głapińskiego, zobaczymy jak się aniołek zesra to Głapiński ma zjeść, ale zawsze też może mnie przekupić vejpami z Warszawy.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 12:37, 23 Maj '26
|
|
|
Po prostu musicie zrozumieć że ja tą flagę mam wyjebane tak naprawdę bo widzę po prostu jak na giełdach i generalnie powstają firmy które nie powinny powstawać albo których praca mogła by być łatwiejsza, bo Tomek pracuje dla Boeinga a w chinach produkują swoje samoloty od zera tylko przez to że ktoś się wpierdolił w fort a Komendant z jednostki na jegielońskiej jest upośledzony, typie ten kurwa jebany fort to mnie tyle obchodzi co nic, mnie bardziej interesuje sprawa systemu finansowego. Jakbyś miał coś w głowie to byś to to zrozumiał, tzn nie wiem może teraz się ogarniecie. Sprzedaje flage na Rzeszowiaku.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
Aniołek
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 12:48, 23 Maj '26
|
|
| michalm napisał: | | Dobra chuj masz ten herb to się nie będę śmiał |
A powinieneś kurwiu, właśnie dlatego że mam herb. Z dowcipów szlachty plebs MA OBOWIĄZEK się śmiać - nawet jeśli to oznacza że musisz śmiać się z samego siebie.
Ja mówię coś śmiesznego - a ty się śmiejesz , rozumiesz? ... Tylko nie za długo ani za krótko. Ani za mocno ani za letko. Z wyczuciem.
uważaj gamoniu, wygląda to tak:
cytujesz-
| Aniołek napisał: | | co dla mnie oznaczają twoje posty? ...Nic ... gówno. |
(pod cytatem umieszczasz odpowiednią ikonkę. Jak dowcip jest mocny , i dotyczy ciebie - ostry śmiech, albo  . W innych wypadkach , lekko uśmiechnięta buźka  , albo  )) Kumasz?
_________________ W interesie sklepu jest, by skup butelek chodził prawidłowo, bo wabi klienta ~Pterapogon
https://suno.com/invite/@solidarni
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 12:54, 23 Maj '26
|
|
|
Mam nadzieje że to bot z jakiegoś kraju który mnie dopinguje do mordestw tych neronów ukrywających się pod postacią świętego patryka.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 12:55, 23 Maj '26
|
|
|
Zawsze mi matka mówiła żebym wykosił tą trawę, może teraz jak jej wydrukuje taką flagę to przestanie mnie wkurwiać o to koszenie trawy.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|