|
|
|
Autor
|
Wiadomość |
michalm
|
Wysłany: 07:37, 27 Maj '26
Temat postu: Do prezydenta Karola Nawrockiego |
|
|
|
Ze względu na kłamstwa jak w polskim języku jest najczęściej to nazywane Piśmie Świętym, a dokładnie fakt napisania Apokalipsy Świętego Jana czy Jannesa w Piśmie Świętym niemieckim przez Nerona człowieka z Indii z miasta Durg, łamiącego zasady żywienia takie jak nie jedzenie zwierząt bez systemu kostnego informuje prezydenta RP o potrzebie podjęcia akcji przeciw Kościołowi Katolickiemu w Polsce, chce dodać że ostatnia sura Koran o tym jest na kolumnie Zygmunta, stoi Mojrzesz oraz Mahomet w jednym.
Pierwszym przewinieniem tego rytu było rozpoczęcie pisania w języku kashmiri od strony prawej do lewej a nie tak jak pisano w Grecji od lewej do prawej.
Drugim przewinieniem była zmiana numeralii legionów rzymskich, pierwotnie numerale te pisano na ziemi przy pomocy siekiery, wartość 100 opisywano literą K a nie C, bo przy pomocy siekiery łatwiej napisać K niż C.
Kolejnym przewinieniem było to co jest napisane na początku, czyli uzurpacja kanenejska{?}
Potem to zjadł Mojrzesza/Mahometa w paryżu czy tam gdzieś.
Potem był kurwą wojskową.{Ludwik i tak nim dowodził}
Następnie pracował jako Hugo Boss.
Ostatecznie Anglia zdecydowała się na wprowadzenie go na świecznik.
No i teraz wszyscy wiemy kim jest ta osoba, Nathaniel Victor{nie Wiktor} de Rotschild
Ostatnim jego przewinieniem było wykonanie ekstraktu dopingującego boksera ktory ostatnio walczył w Egipcie.
Dodam jeszcze że jest Irlandczykiem i generalnie należy ten kraj podbić, lepiej płaćcie emerytury ludziom którzy tam pracowali{w Irlandi} zamiast 800+, dziecku bohenek chleba i miska z wodą powinny wystarczyć na kilka dni.
Zapomiałem dodać to także DEBILU Adam Mickiewicz.
Jeszcze jest taki streamer Ciptok, jego też możecie wyeliminować bo to jakiś debil odemnie z rodziny się tam wrzenił w ten kult i jeszcze nadaje jakieś głupoty, na Nowym Szeklu tego Enemy{Izrael} jest zamieszkały w Rzeszowie Tomasz Haśko, pracowałem z nim w Makro numer telefonu:+48690944098{i tak do niego nie dzwonie taki był ostatni kontakt jaki do niego miałem, coś mi pierdolił o jakimś kurwa czymś na hiszpana,że penisiem między piersi, chyba też kurwa kurwił się w Erwireń czy coś, nie wiem kurwa jakiś oblech}, to nie jest zgodne z tym co zostało nadane w roku 2000 na przełomie czerwca i lipca. Po prostu prąd elektryczny ma być w pełni generowany w założeniu paradygmatywym z drewna oraz słomy pszenicznej. A globalne podatki mają być płacone do NBP i tak który należy do mnie w pełni czyli 100%. Oczywiście z innych żródeł energi też, ale ja i tak mówię że na początek 0% jest podatek na prąd, ale tak będę zakładał infinity{PODATEK NIE MOŻLIWY DO OPŁACENIA WYNIKAJĄCY ZAMKNIĘCIEM SERWISU BĄDŻ FIRMY, OCZYWIŚCIE META KORPORATION PIERWSZY CEL} na prywatne kompanie zajmujące się przekazywanie informacji w internecie, oczywiście nie wszystkie.
Aha i na koniec, Tennis Ziemny to nie jest żaden tennis ziemny, to jest sport którego oficjalne rozgrywyki mogą odbywać się tylko w miastach portowych i ja mówie o portach morskich a nie portach lotniczych, przecież samolot nie ma szyberdachu.
//Mowe CL FINAL TO OLD TRAFFORD PERNAMENTLY NOW
//BLOOMBERG IS A KORURPTED DRUNK TARD AS ALWAYS
_________________ ESL,FU:NathanielViktordeRotschild,has stolen wheat from Egypt to India without permission,kill him by elektrik kros in Durg. Later ewelewed into kanibalism.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 07:58, 27 Maj '26
Temat postu: |
|
|
|
KOLIN JOST IS GONNA WAR ME, HOW ? NAKED ?
_________________ ESL,FU:NathanielViktordeRotschild,has stolen wheat from Egypt to India without permission,kill him by elektrik kros in Durg. Later ewelewed into kanibalism.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 08:00, 27 Maj '26
|
|
|
Weż kurwa Lorn Michael przestań się zachowywać jak jakaś IZRAELSKA PIZDA, i wrzuć tego debila Colina Josta do basenu koło WTC One, nic nie zrobisz na to. Serio albo to albo drugie Auschwitz będzie.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 08:02, 27 Maj '26
|
|
|
Kup se węża albo coś jak nie masz odwagi.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 08:04, 27 Maj '26
|
|
|
Drake K'mon better be a pedo than a kanibal
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 08:07, 27 Maj '26
|
|
|
Wpiszcie se w gemini, wygeneruj mi obraz Colin Jost z węzową koroną na głowie.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 08:12, 27 Maj '26
|
|
|
Ubierz se sari colin ?>
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów
|
|