Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 16:11, 31 Maj '26
Temat postu:
niedopierdoleniec bimi się przyjebał ze swoim niedopierdoleniem więc musiałem mu wyjebać. ...No ale co to za przychlast tępy, sfanatyzowany i ograniczony ...chyba jeszcze bardziej od ciebie.
Zamiotłem go jak dzieciaka po dywan - więc w odwecie ze złości obniżył mi limit postów ...Typowe dla takich mizernych bydlaków. ...."Ekspert" kurwa ...Modli się ze swojej cyfrowej złotej ewangelii - tylko palca z dupy wyjąć zapomniał.
_________________ w_Królestwie_TV METRYKA KORONNA
Wysłany: 16:36, 31 Maj '26
Temat postu:
Ty , a pamiętasz jak się nabijałem z Roberta Chedy - leśnego dziadka z kanału Pińskiego, "majora wywiadu" w stanie spoczynku?? ...to jest tragedia że taki ktoś w ogóle otrzymał pracę w wywiadzie, jakim kurwa cudem?? to pokazuje zapaść systemową tego rodzaju "służb". Świr umysłowy na nieodpowiednim dla jego stanu psychicznego stanowisku . Pytanie tylko czy nabawił się swojej schizofrenii już przebywając na stanowisku (choroby psychiczne są zaraźliwe, a ABW i inne bęcwały to wylęgarnia wariatów i przeróżnych oszołomów?? Czy jakimś trafem ten chory czub przeszedł przez sito rekrutacyjne). Moim zdaniem i jedno i drugie - tam nie ma żadnego sita rekrutacyjnego, to znaczy jest ,ale negatywne - świry rekrutują tylko "swojaków" -czyli innych psycholi. A następnie ich choroba się jeszcze pogłębia i krystalizuje...
Tutaj Napierała ładnie rozjeżdża psychozę tego starego idioty:
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 11:03, 01 Cze '26
Temat postu:
Bęcwały takie są. Taką mają robotę. Największy debilizm mogą wynieść do poziomu racji stanu, a prawdę mogą podeptać.
W Polsce bęcwały to dno zamulone gównem. Patałachy zostały wyruchane już na samym początku przez odchodzących ludzi Kiszczaka, a potem to już każdy wywiad posuwał ich jak chciał. Ja na nich sram.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów