W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

To co mam na profilówce  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 0
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
michalm

PostWysłany: 14:57, 01 Cze '26   Temat postu: To co mam na profilówce Odpowiedz z cytatem

To jest flaga izraela ale bez moich napisów, nie wiem dalej kasy nie dostałem, opowieść o Dawidzie jest w torze tylko dlatego że on podjebał zboże z egiptu, ja sie nie chce odzywać ale po prostu widzicie jaki syf jest w Indiach przez to. Ja radzę Izraelowi zmienić flagę po prostu bo oni cali pogłupieli kurwa, w histori o dawidzie naprawdę chodzi o to że raz on był królem złodziei bo ukradł zbóże a dwa, śpiewał bo wpierdalał grzechotniki i odpierdalał jakieś wieśniackie historie typu mantrujący budda i tyle. Pierdole was SEfradyjczycy jesteście ciemni w Torze.
michalm

PostWysłany: 14:58, 01 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

I nie był żadnym synem salamona, poza tym Salamon nigdy nie był uznawany za ojca Dawida bo Salamon po prostu to faraon ale po wyjściu z Egiptu przyjął status Lorda.
michalm

PostWysłany: 15:02, 01 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja wam mówie ja bym się nie odzywał ale aktualnie już jest 26 LAT i piszę lat bo takie znaki w zbożu to nie jest jakiś żart do filmu a sprawa wojskowa, i po prostu jest tak że ta cała gwaizda dawida to po prostu oznacza wylizany odbyt niby zmyty wodą, a to oczywiście przychodzi pod formą kobiety, i to po prostu chodzi o to że cały jego selfbet to jest po prostu tak że ja za tą kobietę wyjdę, zostane jakimś królem a on będzie operował na podstawie pobierania podatków za to że wilizał tej kobiecie odbyt i tyle, ochydne i obleśne ale wiecie KURWA NIE MAM NA TYTOŃ.
michalm

PostWysłany: 15:11, 01 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W bajkach to jest tak że ta lim to jest Marvin Marsianin, i ona zgrywa kosmitkę i kurwa jebana sobie nałożyła jakiś hard logik na mnie że ja niby mam dbać o ludzi a to jest niefektywne bo my to znaczy ja i jan, obydwoje mamy swoje stolice gdzie Kraków jest stolicą żydowską a warszawa jest stolicą ludu, mieszkamy w Rzeszowie bo mieliśmy szkołe w zamku ale kurwa zrobiliście nam z tego dwie wielkie zawieruchy, nie wspominając o:
Zaraza ateńska (430–426 p.n.e.) – tajemnicza choroba (prawdopodobnie dur brzuszny lub tyfus), która zniszczyła starożytne Ateny.

Zaraza Antoninów (165–180 n.e.) – epidemia ospy prawdziwej lub odry, która zdziesiątkowała Cesarstwo Rzymskie, w tym Europę i Afrykę Północną.

Zaraza Cypriana (249–262 n.e.) – kolejna potężna fala zabójczej choroby (prawdopodobnie ospy lub ostrej gorączki krwotocznej) w basenie Morza Śródziemnego.

Dżuma Justyniana (541–542 n.e.) – pierwsza wielka pandemia dżumy dymienicznej, która dotknęła Cesarstwo Bizantyjskie, Afrykę Północną oraz Europę, zabijając miliony ludzi.

Czarna Śmierć (1346–1353) – najgorsza epidemia dżumy w historii; pochłonęła od 30% do 60% populacji ówczesnej Europy i spustoszyła północne wybrzeża Afryki.

Wielka dżuma w Londynie (1665–1666) – jedna z ostatnich potężnych, lokalnych fal dżumy w Europie, która zabiła 1/5 mieszkańców stolicy Anglii.

Epidemie ospy prawdziwej w XVIII wieku – choroba regularnie dziesiątkowała Europę, zabijając setki tysięcy ludzi rocznie aż do wynalezienia szczepionki.

Pandemie cholery w XIX wieku – kilka fal tej choroby bakteryjnej (przenoszonej przez brudną wodę) przetoczyło się przez Europę i Afrykę, wywołując masową śmiertelność.

Epidemia tyfusu w Afryce Północnej (początek XX wieku) – masowe zachorowania na dur plamisty wywołane ciężkimi warunkami sanitarnymi i wojnami.

Grypa Hiszpanka (1918–1920) – światowa pandemia grypy, która po I wojnie światowej uderzyła z ogromną siłą w Europę i Afrykę, zabijając na całym świecie ponad 50 milionów ludzi.

Pandemia HIV/AIDS (od lat 70./80. XX wieku do dziś) – wirus, który najciężej dotknął Afrykę Subsaharyjską (gdzie stał się katastrofą demograficzną), ale zebrał też ogromne żniwo w Europie.

Epidemia gorączki krwotocznej Ebola w Afryce Zachodniej (2013–2016) – największa w historii epidemia tego wirusa, która dotknęła głównie Gwineę, Liberię i Sierra Leone.

Pandemia COVID-19 (2020–2023) – globalna pandemia wywołana przez koronawirusa SARS-CoV-2, która doprowadziła do milionów zgonów i lockdownów w Europie oraz Afryce.

TY KURWO JESTEŚ GŁUPIA BO WPIERDALASZ TEN RYŻ I GO PCHASZ A TO JEST LEK NA SEN TYLKO< I TY KURWO MARVIN MARSIAŃSKI JESTEŚ TAKA GŁUPIA ŻE NAJWIERPADALSZ SIĘ RYŻU POTEM Z TYM SWOIM WĘZOJADEM BUDDĄ WPIERDALACIE WĘŻĘ A NA KONIEC JAK SIĘ SKOŃCZĄ ZASOBY TO WAM SIĘ WYDAJE ŻE WSKOCZYCIE DO WODY I ZACZNIECIE ŻYĆ JA RYBY.
DAWAĆ TEN HAIS BO NIE MAM NA TYTOŃ.
michalm

PostWysłany: 15:12, 01 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

TO JEST NAPISANE DO POLSKIEGO WOJSKA. TA OSTATNIA LINIJKA.
michalm

PostWysłany: 15:23, 01 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

I najlepsze jest to że ryż też jest podjebany z Afryki i nawet jak pojechał do USA to spotkałem kobietę które ten ryż wyhodowała w Baltimore, poczęstowała mnie pojarą papierosa, tam jeszcze inny ludzie mnie częstowali ale ją zapamietałem najbardziej.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach