W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Sabine Lim i Nathaniel de Durgo  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 0
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
michalm

PostWysłany: 20:31, 01 Cze '26   Temat postu: Sabine Lim i Nathaniel de Durgo Odpowiedz z cytatem

Jest już hentai jak Madara Uchicha liże odbyt Hinata albo jak Marwin Marisianin ma lizaną dupę przez Diabła Tasmańskiego ?
michalm

PostWysłany: 20:43, 01 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiecie ja byłem wiele razy na Narutewicza ulicy w psychiatryku i po prostu można zrobić animę na podstawie Naruto skoro już jest tak popularne Naruto o prawdziwych sprawach jak powstał Buddyzm i jak Madara Uchicha leci w chuja przez tysiąclecia, to może byc taka zajebiście długa retrospekcja, pamiętajcie że on to że jest ten święty Cyryl a ruscy raczej bez Chin i Korei i Japonii sobie nie poradzą długo.

To jest moja odpowiedź jako syna niebios na buddyzm: Wiecie ja byłem wiele razy na Narutewicza ulicy w psychiatryku i po prostu można zrobić animę na podstawie Naruto skoro już jest tak popularne Naruto o prawdziwych sprawach jak powstał Buddyzm i jak Madara Uchicha leci w chuja przez tysiąclecia, to może byc taka zajebiście długa retrospekcja, pamiętajcie że on to że jest ten święty Cyryl a ruscy raczej bez Chin i Korei i Japonii sobie nie poradzą długo.

這是我作為天之子對佛教的回應:你們知道,我很多次去過Narutewicza街的精神病院,只是可以基於火影忍者做個動畫,既然火影這麼受歡迎,關於真正的事情,例如佛教是如何創立的,以及宇智波斑如何千百年來被耍弄,這可以是一個非常漫長的回憶錄,記住他是聖西里爾,而俄羅斯人如果沒有中國、韓國和日本,很長時間都無法應付。

zhè shìwǒ zuò wéi tiān zhīzǐ duì fójiào de huíyìng :nǐ們zhīdào, wǒ hěnduōcì qùguò Narutewiczajiēdejīngshénbìngyuàn, zhǐshì kěyǐ jīyú huǒyǐngrěnzhě zuògè dònghuà , jìrán huǒyǐng zhè me shòu huānyíng , guānyú zhēnzhèngde shìqing , lìrú fójiào shìrúhé chuànglì de , yǐjí yǔzhìbō bān rúhé qiān bǎiniánlái bèi shuǎnòng , zhè kěyǐ shìyígè fēicháng màncháng de huíyìlù , jìzhù tāshì shèng xī lǐěr , ér éluósīrén rúguǒméiyǒu zhōngguó 、 hánguó hé rìběn , hěn chángshíjiān dōu wúfǎ yìngfù。

No tak to prawda Buddysta to będzie ci kazał pobierać podatki za byle co i jeszcze będzie podsłuchiwał.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach