Wysłany: 20:43, 01 Cze '26
Temat postu: |
|
|
|
Wiecie ja byłem wiele razy na Narutewicza ulicy w psychiatryku i po prostu można zrobić animę na podstawie Naruto skoro już jest tak popularne Naruto o prawdziwych sprawach jak powstał Buddyzm i jak Madara Uchicha leci w chuja przez tysiąclecia, to może byc taka zajebiście długa retrospekcja, pamiętajcie że on to że jest ten święty Cyryl a ruscy raczej bez Chin i Korei i Japonii sobie nie poradzą długo.
To jest moja odpowiedź jako syna niebios na buddyzm: Wiecie ja byłem wiele razy na Narutewicza ulicy w psychiatryku i po prostu można zrobić animę na podstawie Naruto skoro już jest tak popularne Naruto o prawdziwych sprawach jak powstał Buddyzm i jak Madara Uchicha leci w chuja przez tysiąclecia, to może byc taka zajebiście długa retrospekcja, pamiętajcie że on to że jest ten święty Cyryl a ruscy raczej bez Chin i Korei i Japonii sobie nie poradzą długo.
這是我作為天之子對佛教的回應:你們知道,我很多次去過Narutewicza街的精神病院,只是可以基於火影忍者做個動畫,既然火影這麼受歡迎,關於真正的事情,例如佛教是如何創立的,以及宇智波斑如何千百年來被耍弄,這可以是一個非常漫長的回憶錄,記住他是聖西里爾,而俄羅斯人如果沒有中國、韓國和日本,很長時間都無法應付。
zhè shìwǒ zuò wéi tiān zhīzǐ duì fójiào de huíyìng :nǐ們zhīdào, wǒ hěnduōcì qùguò Narutewiczajiēdejīngshénbìngyuàn, zhǐshì kěyǐ jīyú huǒyǐngrěnzhě zuògè dònghuà , jìrán huǒyǐng zhè me shòu huānyíng , guānyú zhēnzhèngde shìqing , lìrú fójiào shìrúhé chuànglì de , yǐjí yǔzhìbō bān rúhé qiān bǎiniánlái bèi shuǎnòng , zhè kěyǐ shìyígè fēicháng màncháng de huíyìlù , jìzhù tāshì shèng xī lǐěr , ér éluósīrén rúguǒméiyǒu zhōngguó 、 hánguó hé rìběn , hěn chángshíjiān dōu wúfǎ yìngfù。
No tak to prawda Buddysta to będzie ci kazał pobierać podatki za byle co i jeszcze będzie podsłuchiwał.
_________________ ESL,FU:NathanielViktordeRotschild,has stolen wheat from Egypt to India without permission,kill him by elektrik kros in Durg. Later ewelewed into kanibalism.
|
|