Wysłany: 20:44, 02 Lip '26
Temat postu: Prawo polskie drogowe |
|
|
|
Tak tylko dodam na wstępie żeby Biedronka zmieniła etykietę jak może z Fasola Czerwona Konserwowa na Fasola Ćwikłowa Konserwowa, produkt ma kod kreskowy z numerem : 5906716208042, jestem zadowolony z jakości ale to nie jest czerwony kolor a fioletowy to kolor napletonu, no a teraz w sprawie prawa drogowego.
Syren ciągłych służby porządkowe mogą używać jedynie w przypadku zagrożenia utraty lub uszkodzenie mienia, np. gdy jadą do pożaru lub gdy ścigają złodzieja, to jest śmieszne trochę bo policja powinna jeździć ciągle na sygnale bo mi kradniecie prąd ale to tylko dygresja.
Doszedłem do takiego wniosku gdy już kolejny raz stałem a tu jechała tzw. karetka ambulans na sygnale, śmierć to to nie jest żadna utrata mienia albo uszkodzenie mienia to jest sprawa naturalna, rozumiem używanie syreny w przypadku stania w korkach drogowych ale ciągle, to nie ma sensu a tylko straszy ludzi, wywołuje podwyższenie ciśnienia krwi co przy tłustej diecie a może i każdej kończy się zatorami żylnymi, to naprawdę nie jest nikomu potrzebne straszyć ludzi taką sprawą jak karetką ciągle na sygnale, nie to nie utrzymuje świadomości przy życiu to raczej retrospekcyjna łapanka do Oświęcimia. No wiecie Sztukasy i tak dalej.
Taka moja super derywatywa z tego jest: i tak wszyscy tutaj umrzemy także jedziemy na sygnale bo każdy musi jeździć samochodem, szkoda że nielegalny zapłon tych silników zarówno spalinowych jak i elektrycznych macie.
_________________ Otto zboże
7597108105100116111110101 Boston area kode
NA obrazku nie ma KabbaIL
|
|