W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Kurwa uziemienie tu wstaw pojebie bo jebie tu ray  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 0
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ScienceWrite
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:56, 02 Lip '26   Temat postu: Kurwa uziemienie tu wstaw pojebie bo jebie tu ray Odpowiedz z cytatem

Dobry Wieczór
Dziele się moją pracą, którą sam napisałem w oparciu o tapczan i ścianę. Ale to prawda jak poniżej...

Swego czasu jadac do Berlina przez Poznań pociągiem Inter City, zauważyłem za oknem w porze zimowej techników w kombinezonach czyszczących pola z zanieczyszczeń. Człowiek jest winny skażenu pól uprwnych. Jak do tego doszło? Zbyt szybki proces wdrażania przemysłowego z Epoki przyspieszenia, spowodował degradacje środowiska... na tyle, że człowiek nie przyswojił sobie kolejnościowych technik pielęgnacji gleby.Na przykład w Starożytnym Egipcie człowiek posiłkował się naturalnymi procesami atmosferycznymi a my w Polsce padliśmy na efekcie manipulacji tefałki... czyli telewizja była przyczyną skażenia gleby. Paznokcie w odpadach BIO aby tylko na siłę rolnik miał mteriał do spulchniania i nażyźniania gleby; fakt dokonał się gdy nad paznokciami w glebie zaczeły żerować obce gatunki zwierząt podkręcając zwierzynie smaka paznokciami i innymi źle zbidegradowalnymi domowo odpadami. Czytając i rozumiejąc dalej odchody gołębi i innego ptactwa niby naturalnie ale szalała ptasia grypa, a przy szybkich opadach zanieczyszczonego deszczu..., zanieczyszczonymi oparami spalin samochodowych z pobliskiej drogi krajowej i opadami chemicznych smug z samolotów pasażerskich; Cały ten opad deszczu to jeden wielki biohazard dla gleby. I człowiek nie może pozyskiwać zboża z owej gleby gdyż ziarno z takiej gleby ma niską zawartość mineralną, jest zgniłe i nawet po przesuszeniu i kłosowaniu na mąkę wytworzymy chlebek, ale wpływa on wtedy na destruktywne funkcjonowanie organizmu co przyczynia sie wtedy do jeszcze większej choroby populacji. Nie pisząc dalej o skażeniu wód gruntownych. Pozytywne skażenie radiacyjne dla wód Japońskich i dla wód Australijskich wschodniego wybrzeża w dzisiejszych czasach, przyczynia się do ewulowania gatunków ryb i płazów morskich w organizmy nowo poznawcze lądy Ziemi ( sktruktóra organizmów neoatmospher egzist ), na tyle, że tuńczyki w wodach moża Japońskiego przybierają na wadze w tonażu i więcej kilogramów dla spożycia populacji. Tuńczyki są zdrowe poprzez nadaniu niewielkego molu wody spustowej – radiacyjnej, a inne gatunki płazów oceanicznych wychodzą w głąb kontynentu Australijskiego, w ten sposób, że obrona cywilna Australi stawia zapory w głębi kontynentu, aby uniemożliwić kierunek przemieszczania sie i czas na dalsze lądy ki kontynenty. Proces termiczny albo nawet temperaturowy pustyni Australii opóźnia stwory czyli neoatmosferyczne istoty egzystencjonalne do dalszej wędrówki i rozmnażania się na londzie. Stąd wiemy i jest to fakt autentyczny, że owe istoty cierpią na londzie szukając pomocy u człowieka zadając sobie pytanie, my ewolujemy zaczynamy myśleć co u was się zasadniczo człowiek dzieje na lądzie, prymitywnie nawet yyyy co jest dalej myśląc jak one prymitywnie. Nie straszmy małych dzieci, ale my jako jednostka ludzka opanowywująca Planetę mamy prawo chronić w pierwszej kolejności nasze potomstwo tak samo jak bronimy teraz dzieci przed delikatnie mówiąc wampirami czyli odchyłami rasy na tle pedofilskim w skrócie aktami przemocy na tle dzieciencym. Wracając małe dzieci mogą bać się stworów pełznących pustynią Australi na dalsze kontynenty i niektóre z tych gatunków z braku pomocy do przystosowania do życia na londzie staja się agresywne i człowiek na tamtych terenach musi sięgać po broń palna i wzywać służby nowowyspecjalizowanych jednostek takich jak biohazardowe pogotowie odpadkowe. Nie straszmy małych dziewczynek. Spełniam tylko dobry uczynek. Z tuńczyka mamy duzo frajdy i przyjemności smakowych. Tuńczyki są zdrowe dla organizmu, jak wszystkie ryby, które pływają w mało skażonych jeszcze do tąd oceanach. Plastik i śmieci które zalegają na dnie oceanów nie wpływają na duże zanieczyszczenie całego planktonu, natomiast nie wolno zaśmiecać srodowiska, w którym żyjemy w spólnie. Wpłyta to wszystko na cały ekosystem naszej planety. Zapewniam, że stwory, które wypełzły z oceanów na powieżchnię londu są tak samo niesmaczne jak trujące prymitywne grzyby i nie nadają się nawet na kompostownik więc należy je utylizować spalając w odpowiednich piecach z filtrami węglowymi aby cały proces oczyszczania był bezpieczny dla człowieka i innych zwierzątek. Przykre jest że tuńczykowi nie pomożemy dopłynąć do bałtyku w bardziej zanieczyszczony akwen do połowów ale to fakt. My w Bałtyku mamy zatopiony Bór czyli las z przed potopu, który przydałby się teraz ale na pustyni w Egipcie, po to aby wyrosły tam nowe lasy tropikalne poprawiając klimat, faunę, i florę kontynentu Afrykańskiego, który przybiera na urbanizacji i przyroście demograficznym. Nowa oaza mogłaby stać się sporym naturalnym środowiskiem dla ludności Afrykańskiej, terenem wypoczynkowym również dla mieszkańców lini brzegowej Europy Południowej. Naprzykład mół naniesiony z rzeki Nil, której poprzednio zmienilibyśmy wlew i ujście delty na tereny pustyni sachara w dolnym Egipcie. Dzisiejsze technologie umożliwiają takie zabiegi kosmetyczne zalewając dolne tereny pustynne przy okazji dając wodę do życia tamtejszym mieszkańcom północno zachodniej i północnej części pustyni Sahara. I lecimy dalej... Mój organizm na peno zareagowałby na takiego stwora zjedzonego na pustyni Australijskiej, gdybym musiał przeżyć w trudnych warunkach. Stworek prosty do upolowania mimo broni palnej można posłóżyć się jak w starożytności dzidą. Dziś idziemy na łatwiznę i nie strzelemy ze śrutu. Upolowanego stwora przetrawiłbym nawet co do halucynacji ale głód opadłby na tyle, że wezwałbym ekipe aby mnie ewakułowała, po co to robić to nie wiem ale oczyścić się z zakażenia toksycznego od takiego stwora wystarczy napój gazowany, który odrdzewia monety lub wypocić te toksyny mocną aspiryną. Możemy wtedy dostać trądziku ale musimy zgłosić się do toksykologa i zrobić wyniki badań morfologicznych.
Podobnie jest z innego rodzajami substancjami toksycznymi występującymy w kulinariach. Na przykład olej haszyszowy do smarzenia. Zawiera stężone THC i zapach konopny, jest jadalny i psychoaktywny mniej niż dla ptaszków pustynnych wilcza jogoda lub kaktusy z meskaliną. Ale my ludzie już tak mamy, że poszukujemy wrażeni bez spożywania owoców zakazanych w postaci kwiatów Marihuany. Oczyścić się po oleju haszyszowym nie jest łatwo gdyż to substancja oleista a wypłukać jest go najlepiej z organizmu, owocami cytrusowymi jak to robią Jamajczycy w dżungli lub jedząc rybki z pobliskiego akwenu; rybki są wysoce wzbogacone w ante oleje omegi 3,6,9 które są naturalnym przeciwciałem do wypłukania poprzedniego THC z oleju konopnego albo samej palonej wcześniej Marihuany. Nie poleca palić się marihuany w wieku niedojrzałym emocjonalnie gdyż prowadzi to do zaburzenia organizmu podobnie jak w przypadku tych stworków wychodzących na brzeg Australii. Penie teraz Jamajczykom w dżungli marzy się trawa modyfikowana na pozytywnie z Uranem lub dodatkiem Plutonu. Nie wnikamy. Dziś wystarczy szczep marihuany do depopulacji narkomani w Europie i też jesteśmy humanitarni jak w przypadku utylizacji stworów po katastrofie w Fokuszimie ale Japończycy już tam dawno posprzątali bo są zorganizowani i bardzo liczni i konstruktywni na wypadek dalszych skutków katastrof naturalnych jak tamtejsze fale Tsunami na 12 metrów. Każdy chciałby teraz fotkę na fejsa z przed tych wielkich żelbetonowych falochronów ante tsunami w Japonii. Unosząc ten temat o teksty poezji.. Pociąg jechał szybko, ja dogrzewałem się tam wódką, pary studentek nie jak karciane zagrywki zgubiłem dokumenty i odbitki kliszy, bez aparatu wróciłem do Ciebie kursem powrotnym szukając odpowiedzi jak na dziś Ile potrwa taniec sióstr mych i gdy w gust nie wpuściły mnie do nieba we Fatimie aby kochać Cię jak na tym filmie tu powinno być Twoje imię gdy przejechałem szybką koleją Niemcy Dojcze Ban i na szczęście już nie teżewe i usłyszałem od Ciebie Kamil trzeźwiej i do domku czym prędzej, tłumacząc dla plebsu bardzo miłe dziewczynki nie używające w polu pomadki ani szminki to jest to samo one umorusane co rano jak tego samego ranka gdy idą do kury odbierać smaczne jajka jak to się ma do kolejarzy Kamil smaży i podkręca na gdzie kotleciki ockną się w pociągu do Tczewa dzień dobry kontrola bileciki. I co Kamilu ? Wypłukałeś w końcu te toksyny ? Zobacz Natalia tak pisze i składam po toksynach rymy.... CDN i Zobaczymy na jeśień grzyby... Czekać na więcej bo szykuje się obalenie Kopernika. Kopernik to był piepszony kolaborant i teleskop Hubla odrazu awaria bubla. To trzeba mieć dobre oczy do Gwiazd MMMiiiaaaaaaauuuuuuu, a powyższy tekst jest napisany na wesoło bo w dobie komunikatów sąsiedzkich ja mam status kocórka. Muzyczka znak rozpoznawczy w internecie - żadne ślady obłąkańca. [video]https://www.youtube.com/watch? v=vu0srdDjiJM&list=RDvu0srdDjiJM&start_radio=1[/video] To wszystko powinna zanotować lekarka ja staram się o większą wypłatę z urzędu - będę kontynuował burzę muzgu pozytywnego potęciału ....................................................................................
Powrót do góry
ScienceWrite
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:25, 02 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Punkt odczucia czasu i jego zaburzenia zależy nie od opuszczenia Ziemi względem dylatacji czasu i starzenia się do czasu podniesonego do kwadratu, jak w zależności teorii Eisteina, a zależy od opuszczenia nam bliskiej osoby względem poczucia strachu, że możemy utracić kogoś bliskiego to bardziej zależy od naszego instynktu reszta w przestrzeni kosmicznej dzieje się podobnie jak na ziemi. To były znowu błędne założenia naukowców. Czas i przestrzeń wpływa na starzenie wszędzie tak samo i gdy nawet uzyskamy w przyszłości prędkość nadświetlną nie wpłynie ona na nasze starzenie czasowe do kwadratu. Za dużo nasi naukowcy Ziemscy filozofowali. Przemieścimy się tak samo szybko jak jazdą samochodem, ale gdy wrócimy po podróży całej 4 lata później przeżyjemy szok poznawczy, na który musimy być przygotowani. To nasz mózg musi być gotowy, a nie ciało fizyczne. Po prostu wracamy do ukochanej nam osoby do potomstwa i mówimy spokojnie Słuchaj moja żono tam jest inny świat po prostu minęły tylko 4 lata ja trochę za dużo przeżyłem Natalia i oczekuje z Tobą sypialni, a rząd teraz wypłaca nam pieniążki to taki prosty przykład odczucia zaburzenia świadomości i percepcji po tak szybkiej prędkości i ekspedycji z ogromną prędkością. Film Interstellar i motyw rendżera to błędna teoria tam nawet nie wystąpiła podróż z prędkością światła tylko tunel czasoprzestrzenny, a o horyzoncie zdarzeń to, tyle że ustalamy go zawsze względem płynącego czasu tu na Ziemi, czy w odległej Ekspedycji i nawet tu na Ziemi. Czas dla każdej istoty w Kosmosie płynie jednakowo. Ziemia i inne planety też są w kosmosie. Czasoprzestrzeń płynie jednakowo. Odliczanie czasu mamy umowne. Dalej potrzebuje więcej czasu, aby poukładać między to jak myślą tamci, ale to ja jestem prekursorem praca jest obszernie do napisana, ale to, co mam do przekazania to na prawde Eureka, naukowcy się mylą ja tylko pozostawiam lekki ślad tego, co chce napisać.

SEN. Tamten wymiar faza REM poetycko RE MISS You.

Dokończ kulinaria z kawą, że jest psychoaktywna, ale nieznacznie i inne przedstawienie budowy anatomi człowieka między innymi krwiobieg i prawidowy opis schematu pracy mózgu…I wiele, wiele więcej CDN. Dalej powoli to tylko ja Wasz kocurek =).

Powrót do góry
ScienceWrite
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 00:07, 03 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Symbolon Sistima Scriptus
Aby zlokalizować punkt wyjścia drogę i czas muszę zlokalizować na tym schemacie Acrux i obalić STRACH dla ponad ośmiomiliardowej populacji. Polaris ni Acrux nie są Kometami. A z Bogiem polecimy 6 Dni ponieważ Siódmego Dnia odpoczywał. Siostrzyczki to wiedzą i podzielą się ze mną Krzyżem Południa, prawda Natalija ? ^^. Takie formy przyjemnej zabawy Królowej dziedzin nauk.
[img]https://zapodaj.net/plik-YDVcBatwvc[/img]
Powrót do góry
ScienceWrite
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 00:17, 03 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Powinienem podać numer konta bankowego.[/url]
Powrót do góry
NocnyTOcurek
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:51, 04 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Powyższy model naszej galaktyki wygenerowała sztuczna inteligęcja.
Przekładając to na trój wymiar od razu zauważymy że Acrux względem Polaris nie będzie do strony południowej na naszej Ziemi. Nasza Ziemia jest płaska i jak widzicie leży w centrum. Musimy tu wziąźć pod uwagę Biblię. A może by tak nie szukać sygnału innej cywilizacji planetarnej w kosmosie, tylko poprzez program Seti nadać im sygnał, aby przylecieli do nas spowrotem. Hm ? Skąd niby nasz Papież znałby datę 13.04.2036 ? Przecież 10 jest data Asteroidy Apofis. Nie straszmy małych dzieci my mamy być jako cywilizacja silniejsi do tego momentu. Wracając do modelu... wiecie, że dla nich odległość z Oriona do Ziemi to na prawdę 6 dni lotu ? Tylko, że my nie umiemy teraz przeżyć takiego szoku lotu. To są na prawdę bliższe odległości niż cała rozpiętość galaktyki rozległa na 120 000 lat świetlnych. Od początku teleskop Hubla miał awarię w kosmosie, a naukowcy się mylą patrząc z Ziemi jaki to wszechświat jest wielki. Gdyby Orion byłby tak daleko to wcale nie widzielibyśmy go gołym okiem. Te wszystkie gwiazdy na niebie sa połozone blisko siebie względem odległości. Czyli odległosć z Wielkiej Niedzwiedzicy do Oriona to jak u nas naprzykład droga po autostradzie z Francji do Polski, a odległość z Kasjopeji do Polaris to nieco dłuzsza autostrada. Dlatego nasi naukowcy troche to zbyt mocno wymakromazywali. Odległości miedzy galaktykami to jak loty między kontynentalne, a zjednego końca wszechświata [ tak gdzie już wyeksplatowany śwait ( podobnie Jak windows 98 do użytkowania naszego wspólczesnego internetu – czyli mało co działa w tym internecie ) ] to jak na nasze teraz odległoś z Wenus do Urana. Teraz ponieważ model układu słonecznego wygląda inaczej niż pisał Kopernik. Kopernik patrzył z jednego lub paru punktów na Ziemi. My badając wszechświat powiniśmy wysłać dwadzieścia tysięcy teleskopów na orbity okołoziemskie aby zrobić między innymi modele trójwymiarowe czy same porównania. Natomiast wykorzystując te technologie antenowe 5G tego reja gdzie łatwo spiepszyć populację indukcją od tego rażenia i dorzucając do tego program Seti z ogromna mocą możemy wysłać na Orion sygnał zakodowany w wiązce lasera, który odbierze Orion dokładnie 6 dni od nadania. To nie jest fantastyka naukowa. Wysłać taki satry teleskop do robienia zdjęć wszechświata na orbitę w roku 1992 ( w dodatku z awarią ) to jak robić zdjęcia telefonem Sony Ericson Xperia zdjęcia do Filmu Jems Bond lub lepsze porównanie barziej precyzyjne robić zdjęcia do oględzin techników słóżb federalnych do sprawy międzynarodowej. Hasło z komputera też zdjołem nie mając nic do ukrycia przy takich tematach jak te:
Dedykowane NNS mojim inspiracjom ( szaleńczo z przeszłości w przyszłość jak Kwiatki dorastały i wpływały na mój iloraz inteligencji i rozwój spirystyczno technologiczny do uwczesnej cyfryzacji i przemian stróktór biomolekularnych mojego organizmu, głównie mózgu fal komunikacyjnych tego organu względem upływu czasu i aż do dziś. )
Epoki: Głęboki komunizm i Epoka Przyspieszenia
Płaska Ziemia a kolaboracje M. Kopernika
Zachowanie nowoczesnej młodzieży i zróżnicowanie podziału społeczeństwa na kategorie.
Obecne technologia a prędkośc nadświetlna i dysonans czasowy wzdlędem utraty poczucia czasu.
Bioinżynieria a kod DNA.
Pozaziemskie technologie a kopie procesorów i inwigilacja populacji w dobie epoki przyspieszenia.
Współczesny wpływ subkultury Hip Hop na edukacje w szkołach.
Pozytywny Apokryf Grecja 2008 Grudzień.
Raport Pyżowice i systemy intukcyjne anten przesyłowych
Telewizja a jej wpływ na klase i podział społeczeństwa.
Psychiatria a uzdrowienie i co to jest poprawnie schizofrenia.
Wiek przyzwolenia seksualnego u dziwczynek i chłopców w Polsce a legalizacja stosunku seksualnego i brak cenzury ustanowiony w Japonii wraz z popędem seksualnym i kultura osobista dorosłych wraz ze zrozumieniem sztuki kochania.
Ekspedycja i eksploaracja dalszych terenów płaskiej Ziemi.
Struktura architektoniczna osiedli PRL a ich eksploatacja i zasięg przemieszczania sie populacji.
Od budowy dworca Aryjskiego przez zapomniane struktury budowy osiedla Garnuszewskiego z filozofia przekładu Egipskiego i przemieszczane się mojego ducha czasu także astrologia i przypasowanie macierzyste ciał astralnych Panna Lew
Płętując linie energetyczne płaskiej Ziemi i procesy religijne rozwoju cywilizacji ( inacej niż wszyscy filozofowie youtuba wszystkie tematy )
I wiele jeszcze jak Piramidy na Krymie budowane w erze dinozaurów i upadek człowieka a nie rozwój jak wskazywały dogmaty na szaty ludzi pierwotnych. Gdybym miał to napisane to na pewno zostawiłbym numer konta bankowego ale myśle, że lepiej opowiedzieć to obu siostrzyczkom kotka mrucząc bo zawsze znajdzie się teraz ktoś, kto wsadzi to w indeks ksiąg zakazanych ? Albo ktoś kto spowrotem w prowadzi prawo spalenia na stosie publiczne bo czerpiesz inspiracje z małej dziewczynki jak w dniu dzisiejszym. Słysze już sygnał komunikatu Kamil ty się puknij ponieważ to dużo pracy nie ma wątpliwości że Ty to wiesz. Oczywiście i znacznie więcej moja Pani ....Wiesz ja miałem już coś napisane, ale spaliliśmy razem ten pendrive i nie ma problemu – pozytywne zabawy we wakacje są najważniejsze =) te no administrator słuchaj no cwaniaczku, gdybym ja tu napisał cały mój materiał to twoje forum i wszystkie tematy zjadło by w całości a ty byś wyłapał paragraf za niektórych użytkowników.i ten piepszony ray i cyferki od psychiatry. Przestańcie liczyć te cyferki bo uszkodzicie sobie oczy i tak myślenia matematyczno społeczny np przy kasie w Biedronce <lol> Szybo uciekamy z tąd Kochaniutkie Księżniczki nadciągają Wojny Hakerów....
Powrót do góry
Paramilitary
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 03:36, 05 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

3:38 TesaloNIKI
bimi skapitulowałeś ciągnij się cwelu i reszta jego przydupasów. Interpol na tobie siedzi i wydział federalny i zwalczanie cyberprzestępczości.

Powrót do góry
Paramilitary
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 03:52, 05 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A Javaspa zajebał tobie tak mocno klawiaturą przez łep, że klawiszy będziesz miał pod dostatkiem do końca w paczkomacie.
Na Hromaton cie rozjebaliśmy i idziesz do śmieci komunalnych. Śmieszny jesteś.
Powrót do góry
TOzNowiuJA88
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 18:54, 05 Lip '26   Temat postu: on nawet nie wie ze win 12 to mu wszystko ocenzorzy Odpowiedz z cytatem

Jako, że na tym serwerze przemieszcza się Polonia z różnych stron świata, a temat przepada z internetu to lekko napiszę o sobie. Wystarczy, że napiszę, iż łączę się telepatycznie i generuję pola energetyczne. Czasami używam telekinezy. Natomiast, gdy nie moge spać widzę swoje ciało astralne gdy leży obok mnie, a później każe mojemu ciału astralnemu odlecieć. Piję wódkę z gwinta ale bardziej wolę chmielową zupę. Zmiłowanie do LSD ( ale juz nie mogę bo dziewczyna wykreśli mnie z sąsiedztwa ykhm ) W ogóle nie znam strachu. Muszę się zachowywać w społeczeństwie aby przypadkowo nie ranić innych osób moją nadinteligęcją a przedewszystkim uważac na dobór konfiguracyjny słów. Nie moge mówić naprzykład za bardzo technologicznie w warzywniaku. Czasami miałem nawet przeskoki w czasie krótkie do trzech minut i nie było to zawieszenie pracy mojego muzgu. Zabawna jest ta cala obecna cywilizacja dla mnie. Potrafię nie spać 44 godziny odsypiając 16 godzin zachowując się tak aby wszystko w koło pracowało normalnie. Bardzo dobrze gotujmy. Gdy dziewczyna nakaże mi przejść na tryb wege to sie jej słucham i lecę na spalaniu wegetatywnym maksymalnie kotek je wtedy rybkę. Potrafię wypić dzbanek mocnej kawy z Niedzieli na Poniedziałek. Interesuja mnie koleje szybkich prędkośći. Typ dziewczyny najlepiej śniada panterka. Natomiast śmieszmy mnie działanie administratora to jest pajac dla mnie i napisałem mu w ten sposób wyładowując na nim gniew bo to bandyta internetowy jest. Tak mu napisałem. Popełniam dyslekcję literówki ale gdy się skupie robię kopiuj i wklej alebo piszę od renki tekst po przecudownej kompieli we wannie. Wycisk psychiczny to dla mnie przyjemność, że musze uważac na otoczenie innych istot. Wysiłek fizyczny adekfatny do higeny i spalania energi z mojego reaktora rzołądkowego czasami zjem za trzy osoby a czasmi jak mówi dziewczyna skromnie chlebuś i margaryna. Wole siłuchac się dziewczyny ona jest bardzo przyjemna i porządna jak wykręci mi fikołka na nieboskłonie to ja mam odlot i uhahana gembusię. Starczy bo tu można rozwalic randkę w ciemno na cały sezon. Dobra a teraz jeszcze poznęcam się nad tym pseudo naukowcem administratorem tej strony chyba włączył uziemienie albo wyłączyłeś już kurwa tą aparature patrz gamoniu i czytaj bo dwa razy 9 milimetrów to dla mnie sweet guns sis ofermo 18 plus Weź pigułki weź lekarstwa transa porno do tańca bo ty głupi pasożycie w życiu nie zarymujesz całego forum na płycie BK Laughing
ty pierdolony skurwysynu jebana parówo cioto szmato do ścierania kanałów portowych ilu tu wykorzystałeś i nawpuszczałeś tego gówna to sam bardzo dobrze o tym wiesz, wiesz czy kurwa nie wiesz? Bo tyle ile par oczu psujesz to na pewno kurwa wiesz, ty pierdolony sadysto bimi skapitulowałeś, zasłoń sobie lepiej okna jak byś czarterem z łapanki leciał Laughing ile chciałeś jeszcze wychodować tego gówna tych troli internetowych i tego szajstwa hmmmm? Z tym lotem na Księżyc to chcesz teraz kontynuować temat tak kurwa? Teraz kurwa telewizor ? Gdzie chcesz hapać informacji szum teraz? Zdechnij i wielki kutas tobie w oko. jeżeli ty frajerze zbanowałeś mnie tu 15 lat temu to łap tą wiązankę na twój koniec. Ciągnij się !
Weź pigułki weź lekarstwa transa porno do tańca bo ty głupi pasożycie w życiu nie zarymujesz całego forum na płycie BK Laughing
Gruby pe.de. foxmoor miał pod sobą armie 120 000 Żołniezy ale to ja go wyjebałem ze stanowiska w Grecji z Osiedla Małej Pszczólki i to Małej Pszczółki armia w dzisiejszych czasach. I fajnie się przy tym bawiliśmy......................
Ysteron Graphis:
W ogóle na co dzień jestm milutki spokojny i sympatyczny ale śmieszą mnie systemy teleinformatyczne i wole komunikować się radiowo lub esemesem albo telepatycznie albo astralnie bo jest wtedy bardzo przyjemnie a na telefonie podsłuchuja rozmowy za ścianami i na lini międzynarodowej też dwa buziaki prosto do Nieba. =**
Powrót do góry
CamelGizasta
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 19:10, 06 Lip '26   Temat postu: Ide na piwo chodz ze mna lub poczekajmy na siebie Odpowiedz z cytatem

Przepraszam najmocniej ale wszystko mi zwariowało. Przez ten słownik grecko-polski i Biblię z przekładu Greckiego. bimi wal się jesteś poszukiwany... . Teraz na pewno wszyscy wiedzą, że słyszę nawet bombardowania z Niedzieli na Poniedziałek przy granicy Polsko – Ukraińskiej a mieszkam przy wybrzeżu. Przy starej delcie ujścia Wisły do Morza Bałtyckiego. Zobaczcie moglibyśmy na pisać, że do Moża przez ży z kropeczką, ponieważ nie występuje wtedy kontekst słowa może w zależności pytajnika może poszlibyśmy dziś do kina ? a bardziej wiadomo, że w zdaniu o Możu Bałtyckim to wiemy że chodzi o Bałtyk. Mamy rażącego byka ortograficznego... Okej piszemy poprawniej. Słyszę na spore odległości, na takie odległości w nocy jak z Tczewa do Lwowa. Powinienem znowu odpoczywać z dala od cywilizacji. I leżeć po cichu. Ja musze się zachowywać jak człowiek. Ewoluowałem przez wszystkie niedozwolone substancje na tyle, że ciężko mi pogadać z dziewczyną. W ogóle żadnego THC więcej nie przyjmę. LSD tak samo nie przyjmę. Dekstromotorfan skutecznie odstrasza mnie od LSD. Praktycznie wyparł mi chęć brania LSD na tylę, że dziewczyna na pewno nie nazwie mnie bezużytecznym narkomanem. Kanał jest wykluczony. Mam laptop bez podświetlanej klawiatury. Macie szczęście bo jestem wtedy niebezpieczny wirtualnie. Ostatnio zawirusowało się lotnisko w Berlinie i Frankfurcie. Ty Kamil musisz zachowywać się odpowiedzialnie tak, i nie ma że niechcący bo informowałeś Luft Hanzę że masz ten Pen Drive w portfelu. I na przypał czekałem na Samolot do Lizbony. Ale nie chcieli mi wierzyć, że za chwilę będzie awaria na lotnisku. Żadnego Władywostoku czy też Finix. Najchętniej to chciałbym mieć zegarek do odmierzania czasu w małym monitorku przy lewym oku jak w Dragon Bollu taki do mierzenia jednostki siły, aby wiedzieć dokładnie czas i datę porę kurwa roku też. Moja wiedza i jest tego wszystkiego za dużo, żeby spisać wszystko jak z powietrza na starym dworcu Architektoniki Aryjskiej. Dlaczego Architektoniki? Mocna konstrukcja a Aryjczycy zapoczątkowali starty rakiet balistycznych. Tylko, że Adolf był nie dobry i zły i przekręcił wiedzę Bogini Ateny i padło mu to całe cesarstwo niemieckie, a ja teraz mogę płacić za to w złotówkach i tak ma być. A Na przykład Era głębokiego komunizmu w Polsce wraz z Erą przyspieszenia dla całej odkrytej Planety bez odkrytego nowego lądu... to jest temat w sam sobie na tyle ciężki że trzeba zahaczyć o batel Adolfa i Stalina w Tczewie. Począwszy od arhitektury ulicy Sobieskiego aż po zmowę milczenia nieżyjących mieszkańców miasta jak było na prawdę budowane osiedle Garnuszewskiego. Co jest pod tą wyjebistą cała sztucznie usypaną górką? Gdzie wywozili piach z tej całej budowy ? tam gdzie wchodzi się wysoko na osiedlu bajkowym jest sztucznie usypana górka. Też mi wielkie kurde odkrycie, ale... ? Tam na pewno coś jest na dole pod osiedlem Garnuszewskiego. Woda w piwnicy 10 metrów pod powierzchnią budynków nie stała aby wypompowali ją strażacy tylko na betonowej posadce wsiąkła szybko jak w gąbkę. Juto mecz Argentyna Egipt. I znowu mam przed oczami Starożytny Egipt. Pazurki Kota Sfinksa - erozja żłobienia wodnego. Przecież kopia Sfinksa jest zakopana tuż przy Piramidach na Krymie a są to piramidy z Ery Dinozaurów.......Przepraszam najmocniej ale, żadnego THC, żadnego LSD. Napisałem z domu ,a nie że z podróży i może coś jeszcze kiedyś opublikujmy. Na przykład dobry Hip Hop. Lub temat procesorów i że procesor jest podpierdolony od przybyszów z Rozwel. Ponieważ tak jest a panele fotowoltaiczne to ten sam produkt z Rozwel. Przecież gdyby wymyślił człowiek panele fotowoltaiczne to myślę że nie dochodziłoby do ich pożarów. Prąd wymyśliliśmy sobie my ludzie, ale ja muszę już kończyć. Natomiast podsumowując teraz obecnie człowiek jest technologicznie prywmitywny biorąc nawet pod uwagę Shincansen Meglev. W Japoni jest pewnie oburzenie teraz ale moglibyśmy nie cały pociąg brać z prędkością 607 Km/h ale jeden wagonik z prędkością dwóch machów. ( pewnie że się da jeden wagonik na dwa machy ) Teraz juz nie wklejam muzyki kiedyś może jeszcze mała płyta undergrandowa bez światowej sławy i na światowym poziomie. Wara Kamilu do urzędu po Paszport, Ty siedzisz w domku i odpoczywasz i przydasz się później z tym Krzyżem Południa i się zamknij. Tak, Twój iloraz inteligencji nie podlega wątpliwościom ale się zamknij i mruczymy.... Postaraj się rzucić palenie bo jak Ty palisz papierosy to palisz na Czterowodzian Kanabinolu bo wiesz, że nikotyna jest psychoaktywna. STOP. Ja nie mogę się zachowywać jak Czarownica T 1000 z Kosmosu, ja muszę być CZŁOWIEK. Ja, milutki kotek, JAK CZŁOWIEK muszę być..................Nie chce mi się myśleć. Dziękujemy sobie za wspólną zabawę, pod północnym nieboskłonem ekliptyki nieba, na starym dworcu kolejowym Architektoniki Aryjskiej =). Pisał Camel...........................................
P.S.: systemy teleinformatyczne od dziecka uważam za zabawki a za nic ponadto szczególnego.
Powrót do góry
CamelGizasta
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:23, 06 Lip '26   Temat postu: We śnie o mnie dbasz dla Ciebie ta fotografia. Odpowiedz z cytatem

Jestem ponownie, a więc wróciłem z chmielowej zupy zjadłem puszkę kapuśniaczka i spleśniały chlebek. Co prawda nie były to psylocyby na chlebku, ale jestem w pełni ogarnięty i zapierdalam na klawiaturze , ale musze trochę zwolnić. Ciutek psychoaktywny. Oto co dziewczynka namalowała pod blokiem na jednej z płyt chodnikowych ( teraz na bruku ). Obrazek z Kociego Dystryktu mówi jasno. My dzieci Boga znamy Biblię i jest to przekład z Bibli, że jasno mówi Pismo Święte że Ziemia jest płaska. Musimy respektować Boga w nauce a jednocześnie wiązać razme naukę z naszym stwórcą Panem Bogiem. Oni z Oriona lecą do nas 6 dni a Siódmego sobie odpoczywają. Ja mam dziś ósmy dzień tygodnia a jutro walę do PZP, aby cykać na/po Mercedesie. Musze kontrolować sam dalej Dopamine i Serotoninę. Iniekcje odciążają mi wątrobę chociaż jak mówił raport medical Frankfurt Center Ty chyba nie jesteś człowiek jak Twój móżg i organizm to wszystko wytrzymuje, przecież Ty w ogóle nie śpisz biegasz po całych Niemczech, a w ogóle nie pozyskujesz towaru na tutejszych slamsach. Słucham sobie fal Mega Hercy z Aten i gdybym miał podświetlaną klawiaturę to pewnie otworzyłbym sobie bankomaty w mieście dla żartu hahaha, albo zgrał taśmę z CCTV miejskie wydanie teledysku Hip Hopowego Laughing ale nie możemy tak postępować. Zwracam się tylko do Hakerów niszczących new world order, do tych których brałem za przyjaciół z chwilą opóżnienia premiery win 12, po hacku. Jesteśmy siostrami i braćmi nadal, ale Hacking pozostawmy sobie gdyby ten win 12 nabrojił na tyle, że ktoś będzie musiał chronić pozostałe Małe Ziemskie Istoty przed cyfrowym złem. ty się tam odpasożytuj, nadal jesteś poszukiwany bimi .... . Ja pewnie znowu nie będę spał bo trochę się rozkręciłem. Kawy wypiłem dziś cały dzbanek, Że Zabił złe głosy, że Sławi [ w Niebo Głosy ], że Ona mnie ma [tu] W ŚNIE O NIEGO DBAmmmmmmmmmmmmm , Gdy śnię to [ ONA ] o mnie Dba. =** Dzieci należy słuchać i głupie przysłowie, że dzieci i ryby głosu nie mają to już arhaizm. Dzieci należy słuchać chociażby dlatego co potrafią namalować. Mała dziewczyna maluje przekład z Bibli o płaskiej Ziemi, bo gdy oglądała na starym telewizorze ostatni lot na Księżyc to płacze ze śmiechu, poniewarz na jej zdrowy wzrok widziała różnicę przekazu w formacie 4K na stary telewizor. A może jeszcze oglądała ten lot na telewizorze kineskopowym i widziała wszystkie błędy przekazu. Tym razem te same błędy widziałem ja na telewizorze HD a w biednych prowincjach Ameryki Łacińskiej na telewizorach kineskopowych widziały tamte nacje ludzi, że tamtejsi mieszkańcy Ameryki Południowej kulali się lepiej ze śmiechu, niz my w Iraklio na LSD przy zajezdni autowusowej ( i całej tamtejszej nocy śmiech, że mięśnie brzucha lepsze niż ośmiopak kulturysty ), wtedy gdy bardzo otyła Kurtyzanka – Afrykanka wołała nas do burdelu Laughing Oto ta fotografia z przed deszczu w betonie w dzisiejszym dniu ...
Powrót do góry
2HackGlobALL
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 03:42, 07 Lip '26   Temat postu: Greece? How Like Hear Me? Serwer Hollande Odpowiedz z cytatem

Destroy all global system. Created Super Computer Global Virus. And Stop this terror mind proces. Destroy first Pentagon Computer next hack MI6 realy fucking goody idea. Musimy coś zrobić to wszystko ze smartfonami wymkneło się z pod kontroli globalnej. Być może windows 12 nie wyjdzie bo nie wyjdzie kurwa bo nie potrafi chodzić, a rząd mi wyłącza zimą ogrzewanie jak w całym mieście i Polsce obniża dostawy ciepła w nocy przy temperaturze -28 st C i udają że są bogaci jako PKB, więc zniszczmy ten pierdolony system. Tylko rebelia i niech te kupy gówien w pagonach trzymają się z daleka. Rebelia w Europie... chcemy wolności a nie korporacyjnego ścierwa, na co Władimir czekasz? Podleć niedźwiedziami jak podleciałeś pod Północną Irlandię i wyjeb im ten Londyn w pizdu kurwa mać. Wiem, że żelaza kurtyna była potrzebna tylko że nasz Papież Jan Paweł Drugi znał datę 13.04.2036. Przy takich podziałach społecznych w tej pierdolonej zjednoczonej europie nie da się kurwa mać żyć. Wypierdalaj stąd pojebie bo utopię cię w zlewie a twoi przełożeni to kurwy i złodzieje cwelu pierdolony! Pierdolona agentura! Dzieci wam podrzucają do ruchania teraz? tak to teraz wygląda? Tak jak oni to robią tyle, że hurtem. Matko w Niebie Przenajświętsza daj szybciej ten Apofis Asteroidę. Kocham Cię. Destroy system mission n.o.w. Don't Hack Planetary institution astronom, only. All govermants computers system and corporation PC with destroy. Cash Manual. Reszta chorych wytworów tego cyfrowego ścierwa do pieca. PEACE .
Powrót do góry
SEX_Recepta
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 00:32, 10 Lip '26   Temat postu: Pomoże nawet na Event Horizont i Star Gate Windows 12 Odpowiedz z cytatem

Dr Nikol wystawiła receptę. [img]https://ibb.co/8gZGP8qr[/img]
A jeżeli zjesz do tego spleśniały chlebuś smażony w jajku na dwa mocne piwa i 3 kawy to też zapierdalasz w nocy na klawiaturze... tylko wiecie co ? On nie ma podświetlanej klawiatury i macie szczęście z tego powodu, żeby się nad wami nie znęcał psychicznie trzeba mu stworzyć w tej wersji znaczek pocztowy do Grecji na list polecony priorytetowy. Wiecie co forum ? Szkoda na was czasu jesteście dawno zjedzeni przez wielkiego kocurka i są najlepsze jego teksty z podwórka. kotuś żyje i żadne HSI jego nie posprzątało. Ale znając jego życiorys on ten jego laptop jeszcze raz wyjebie do rzeki, albo zawirusujemy i da koledze do wielkiej firmy korporacyjnej produkującej paszporty Laughing

Propos randki w ciemno to on ma poglądy anarchistyczne

Pierdolić i zniszczyć to całe nju wold order

W razie new world order kochaj mnie mocniej i chwytaj kota za morde!
Powrót do góry
SEX_Recepta
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 00:53, 10 Lip '26   Temat postu: Pomoże nawet na Event Horizont i Star Gate Windows 12 Odpowiedz z cytatem

RECEPTA ---------------------/> https://ibb.co/8gZGP8qr
A ty kurwa bimi jesteś nadal dalej poszukiwany Laughing
ZAKAZ TO BZDURA Bad Grin
A sprecyzować ten cały zapis treści mojej inteligencji to i tak byłby indeks ksiąg zakazanych no gdzie kurwa.
Ja nie usypiam populacji filmem Don't look up

A numery "Dzieci Boga" i Terra Error z płyty Treno Hatszepsut Crew to inspiracyjne wjazdy dziewczynek do n.a.s.a.
SPA DAMY
Powrót do góry
UżytkownikHH
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:22, 10 Lip '26   Temat postu: Book of Eli na znaczku pocztowym Odpowiedz z cytatem

Mam pełne dane. Jestem trochę uszkodzony po tej jebanej złej chemii, ale zregeneruje się. Dane w rozsybce... Nie ma sęsu wchodzenie do bunkrów Pani Urszulo Wonder Layer, bo zeżrecie się tam jak kanibale. Ja chcę do domu z powrotem. Odłącze się od Internetu. Telemetric DNB i skanowanie północnego nieboskłonu. Większość odkrytej nauki na Ziemi jest błędna, ale jest przyjęta jako norma. Bóg poprzez Umapunkum zeskanował nasz Układ Słoneczny w celu wykrycia braku zagrożenia. Oni są znacznie inteligętniejsi, więc pierdolić światowy program kontroli populacji.

O to właśnie między innymi mi chodziło....
Ykhm hmmmm może jakaś chmura zielska z wiadra mnie wyleczy hmmmm cztery browary, gastrofaza pizza 60 CM, Qrwa ta witamina B3 – ten kwas nikotynowy polecam, też musze zapisac do jadłospisu ( wara na recepte bo da wpierdol na haczkowaniu ), ta recepta ma stępel Book of Eli, QRWA co za spierdolona cywilizacja mimo wszystko....jeszcze w dodatku mi coś wyskoczyło na buzi po tej Wiślance z Delty i po tej złej chemii......, nie chcę być Obcy z Kosmosu chcę być znowu człowiekiem. Muszę zwolnić i muszę się zregenerować. I nie mogę wiadra bo dziewczyny z sąsiedztwa nie popierają mnie na takiej Tesli. A Jola wyjechała z Aten i ukryła się na wsi. Też wolę teraz siedzieć w domu na peryferiach miasta 😊
P.S.: Dzieciaki są super , a cwirek cwierka kocurek wyskakuj po chmielową zupę 😊
Zobaczcie tylko jak ptaszki podkręcają atmosfere tego lata w mieście. Tak, odłącze się od globalnej sieci... , ale Paszport sobie wyrobie znowu. Jestem zmęczony tą cywilizacją, za duże transmisje telepatyczne na odległość ( na szczęście brak większej telekinezy bo to ogromne spalanie energii ) muszę odpocząć.

Film z wyprawy do Fatimy w archiwum zapisu monitoringu CCTV Federacji Niemieckiej ..... DANKE SCHUN / Euxarestume Poli. THX.
Powrót do góry
UżytkownikHH
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:12, 10 Lip '26   Temat postu: Odłączę się od globalnej sieci - te Rozwel technology qrwaXD Odpowiedz z cytatem

MUSZĘ TROCHĘ ODPOCZĄĆMUSZĘ TROCHĘ ODPOCZĄĆ Zrozumiała by Armia o zakresie paramilitarnym ja teraz nie mogę latać 44 godziny i odsypiać 16 godzin, albo jeszcze lepiej nie spać w ogóle. Jest cywilizacja jest znacznie więcej niż 8,2 miliarda populacji. Trzeba zachowywać bezpieczeństwo. Armię Rosyjską mogę normalnie przywitać na zachodnim brzegu Wisły. Ale muszę odpocząć. Podkreślam MUSZĘ ODPOCZĄĆ i Się ZREGENEROWAĆ. Temat zniknie ja tu więcej nie zawitam na forum - przeskanowane dawno temu. Gdy odpocznę to wrócę do muzyki, a może lepiej będę cieszył się cieszył z Ukochanymi Dziewczętami =**

Powrót do góry
UżytkownikHH
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:54, 10 Lip '26   Temat postu: Jo wyłącz mi internet jak w 2010 w Egipcie haha sam się OFF Odpowiedz z cytatem

Cieszcie się jeszcze jako populacja, że są wypłaty i gotówka manualna. A gdy będzie mi źle i niedobrze to będę niszczył globalny system w taki sposób, że na nic zdadzą się cyfrowe zabezpieczenia i prawo faszystowsko komunistycznej uni europejskiej a nawet ścierwa z pentaganu nie pomogą. My Polacy już dawno nie zgadzamy się z prawem tej pierdolonej uni europejskiej i kurewską propagandą tej aparatury, pocałujcie mnie w dupę jebane ścierwa ubrane w garnitury faszystowskiej uni europejskiej, normalnie komuna w komunie i kurwa pokrycie długów i zadłużenia i sztucznego wzrostu PKB wszystko w jednostce ludzkiej a społeczeństwo coraz bardziej chore i zaślepione w pogoni spierdolonego postępu. A gdy będzie mi dobrze i milutko to chętnie możemy pokolaborować do roku 2036.04.13 Spierdalać na zakupy i przewiercać wielkie płyty PRL'u Laughing Bo jakby nie było brak kary śmierci w tym jebanym pseudo systemie co wyzyskuje populacje Laughing ja potrafię lepiej programować i resocializować współobywateli Laughing Book of Eli.

To nie byłbym sobą, gdyby nie było morału...

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach