|
|
|
Autor
|
Wiadomość |
BarniZnarni
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 20:07, 03 Lip '26
Temat postu: Te Pyszczek |
|
|
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
maryla Gość Znajdź posty / tematy
|
Wysłany: 21:18, 03 Lip '26
Temat postu: |
|
|
|
po zaledwie 3 dniach pracy już stałam się zombie, zombifikacja następuje bardzo szybko
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 21:26, 03 Lip '26
|
|
|
wykańcza mnie napierdalanie ludzi z pracy i muzyka ja potrzebuje ciszy, gdzie robota ze siedzę, robię swoje i spokój do kurwy nędzy ? w księgowości szokująca liczba gadatliwych zjebów lubiących słuchać muzyki w robocie jestem w szoku
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
BarniZnarni
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 21:38, 03 Lip '26
|
|
Nie, nie dam chcę spierdalać daję 2,5 gwiazdek na 10 za całokształt aż tyle tylko dlatego że nikt na mnie jeszcze nie nakrzyczał ale ta praca zalet żadnych nie ma, myślałam że chociaż cisza będzie ale haha nice try niskopłatne użeranie się z klientami kurwa
w ogóle to jakiś jebany dramat jak te księgowe wyglądają bieda jak się patrzy a wiecie ile gówna trzeba znać przepisów, praw ? i to wszystko kurwa za pensje często niższa niż na kasie w lidlu. Chyba że się trafi do jakiejś spoko firmy.... no ale to dla wybranych
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 21:52, 03 Lip '26
|
|
|
Niewolnictwo pierdolone kurwa 8 godzin siedzenia jak debil już chyba szkoła była lepsza choć też chujowa przynajmniej można było odpocząć na przerwach do kibla se pójść wyizolować się pochodzić po korytarzach i naładować baterie w spokoju, a w klasie było cicho żadnego radia w czasie lekcji mmm cisza
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
BarniZnarni
|
Wysłany: 21:56, 03 Lip '26
|
|
|
No, ale chyba - z piątkę zgarniesz - za miecha???
To może się opłacać.
Ja na dwa miechy za 10k poszedłbym na 8/24 bez weekendu. Spoko zarobek.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 22:56, 03 Lip '26
|
|
Mam nadzieję że mnie wywalą w poniedziałek
No spróbuję dotrwać ten zasrany miesiąc co nie, ale jakby mnie wywalili to jeszcze bardziej bym się ucieszyła, ja potrzebuję wolności kurwa.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
BarniZnarni
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 12:09, 04 Lip '26
|
|
|
Sram na księgowość... do tego ta jebana automatyzacja ruszyła normalnie faktury księgują się same w większości teraz za pomocą AI, niepotrzebnie uczyłam się tego gówna krok po kroku jak to AI już robi... także z księgowości teraz zostaje najgorsza część czyli rozmowa z klientem, gadanie z ludźmi teraz księgowi to muszą być sprzedawcami czy coś. Ponoć w podatkach jest lepiej wciąz robota i nie trzeba tyle gadac z ludźmi będe musiała bardziej podatkami się zająć.Jebany rak. Ja tam mogłam księgować te fakturki w ciszy mogło być nudno byle cicho i spokojnie, ale teraz nawet to odpada kurwa....
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 12:17, 04 Lip '26
|
|
|
Księgowość to przeżytek już kurwa, oczywiście na kursach śmieci ci tego nie powiedzą krok po kroku się robi ale te 3 dni pracy wystarczyły żeby dowiedzieć się że to normalnie samo się kurwa robi trzeba tylko sprawdzić ale generalnie 100 dokumentów samo potrafi się zaksięgować nie trzeba ręcznie do większości, tylko do niektórych firm jak ktoś jest bieda przedsiębiorcą i nie ma jakiegoś systemu to wtedy ręcznie. Właśnie to mnie wkurwia super dysproporcja miedzy teorią a praktyką a ja właśnie teoretykiem lubiącym rozkminiać jestem, no ale chuj. Dlatego w robocie mam az dwóch facetów z osobowością sprzedawców handlarzy kurwa, bo to teraz jest zawód dla handlowców.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 15:33, 04 Lip '26
|
|
Jak coś to tą robotę co dostałam, to dostałam tylko dlatego że skłamałam w cv że mam już doświadczenie w biurze rachunkowych bez skłamania nie miałabym szans a te parówki nawet sie nie zorientowały  no ale spoko
Nawet do najbardziej niedojebanego Januszexu trzeba już mieć jakieś doświadczenie kurwa do totalnego zadupia prlowskiej firmy krzak, przecież mieli do wyboru ludzi, studentów nawet tańszych niż ja ale wybrali mnie bo skłamałam z doświadczeniem. Mam przeczucie że i tak chcą mnie wyjebac a zatrudnili jako pomyłkę
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
BarniZnarni
|
Wysłany: 15:57, 04 Lip '26
|
|
Nie sądzę. Jeśli przetrzymasz 2 miesiące to wrośniesz i odkryjesz swoje "powołanie".
W sumie to nawet można ci pogratulować, wreszcie coś nowego. No i gratulacje też, że ośmieliłaś się nakłamać. Dobre małe kłamstewko nie jest złe
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 17:05, 04 Lip '26
|
|
|
heh no frajerem jestem że wcześniej nie kłamałam tylko wierzyłam że normalnie ktoś mnie zatrudni i nauczy zjeby zasrane bez kłamania nie ma roboty.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
J a s n y
|
Wysłany: 19:06, 04 Lip '26
|
|
| Cytat: | | pensje często niższa niż na kasie w lidlu. |
nice try , no to idź na kasę do lidla skoro uważasz że ci się niesprawiedliwość dzieje.
| Cytat: | | mogłam księgować fakturki w ciszy mogło być nudno byle cicho i spokojnie, ale teraz nawet to odpada kurwa.... |
I jeszcze czego?? Niedługo ci dupa odpadnie z tego przesytu wymagań księżniczko.
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 19:19, 04 Lip '26
|
|
| Cytat: | | pensje często niższa niż na kasie w lidlu. |  .. Księgowe frajerstwo uważa się za lepszych hahah, z czym do ludzi?? Są wymagania -to jest pensja! ........a za pierdzenie w stołek przy radyjku i mielenie jęzorem to czego wy niby oczekujecie bando nierobów hmmm?? Ciesz się kurwa że za takie gówno w ogóle ci płacą , bo w lidlu to się PRACUJE - o ile to słowo w ogóle ci coś mówi !!!
ANTYSPOŁECZNE KSIĘGOWE PASOŻYTY SOCJOPATYCZNE , HA -TFU!  .. SZKODNIKI I DEGRENGOLADA
_________________ OpenChat
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
BarniZnarni
|
Wysłany: 19:51, 04 Lip '26
|
|
|
Pacz Pyszczuch jakich on znowu spazmów dostał. On inaczej chyba nie potrafi wyrażać siebie?
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 21:31, 04 Lip '26
|
|
|
a tam nie zwracam na niego uwagi no to ponury polaczek biedaczek który nie lubi nikogo szkoda strzępić ryja na kloakę
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 21:53, 04 Lip '26
|
|
|
gdzie jedziesz na wakacje Panocku ? no i kiedy spotkanko ?
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
BarniZnarni
|
Wysłany: 21:54, 04 Lip '26
|
|
|
Oj, Pyszczooś, jakie spotkanko? Przecież ty teraz zapracowana jesteś.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
J a s n y
|
Wysłany: 02:07, 05 Lip '26
|
|
| maryla napisał: |
ponury polaczek biedaczek który nie lubi nikogo |
Słucham?? Tobie się już naprawdę klocki w piździe poprzestawiały tyłem naprzód. Przecież to ty ponuro narzekasz na robotę BIEDNA CEBULARO, od zarobków poczynając, i jakieś żale z dupy że atmosfera w "pracy" (o ile to gównozajęcie w ogóle można nazywać pracą?) nie jest dostosowana pod twoje autystyczne preferencje Ą Ę ???? .. I ty kurwa masz jeszcze czelność mówić mi że to niby ja ? jestem ponury..  To mam pomysł dla ciebie, weź jeszcze raz przeczytaj swoje wszystkie posty w tym temacie, ty entuzjastyczno-apatyczna i dynamiczno-markotna kurwo rozbieżna
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 09:41, 05 Lip '26
|
|
|
ale ja nie narzekam na wszystkich 24/7 np. na Panocka nie narzekałam mega dawno co nie, a ty jakbyś zaczął z nim gadać zaraz byście się pokłócili o byle gówno i tak masz z każdym
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 09:43, 05 Lip '26
|
|
|
Dam ci napiwka jak będziesz z kimś przyzwoicie gadał przez 2 tygodnie i się nie pokłócisz, nie wyzwiesz itd. nie dasz rady nie bbgyło jeszcze takiego na tym forum
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
BarniZnarni
|
Wysłany: 10:21, 05 Lip '26
|
|
|
No, nie było. On tylko nie kłóci się w kręgu swojego alter-ego: z Mentatem się nie kłóci, z Aniołkiem, ze Stronnikiem, itd...
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|