Wysłany: 21:24, 03 Lip '26
Temat postu: System swift apokalipsa sw jana |
|
|
|
Sprawa jest prosta, system jest utworzony w imieniu Mojrzesza, podpisałbym legalność gdyby Mojrzesz miał nawet w swoim pokoju królewskim, po prostu jakieś ustrojstwo żeby mógł sobie na każde konto w tym systemie wpisać pieniądzę, niestety nie istnieje i nie zostanie zlegalizowane.
To wogule wykazuje że on nie napisał tej Apokalipsy.
Poza tym na taflach na hali targowej są takie figurki tam niby po 30 PLN, sorry ale to jest zestaw do menory, która już wykupiłem mimo tego że jest moja i została podjebana z Arboretum w Łańcucie, tylko informuję bo nie chce mi się bawić w jakieś głupoty za to. Typ wygląda jak jakiś wujek Miszutin albo Krzysiu Rzepka, serio ?
Wiecie paserka majątku cesarskiego ? To już naprawdę jest nisko.
Dla policji: Takie złote dwa słonie, złoty wielbłąd i tak dalej, czy tam pozłacane, to nie jest tak że to są jakieś zabawki czy coś tylko to po prostu są amulety żeby czasem kto gdzie co ma prąd w domu, nie przyniósł na stół, mięsa tych zwierząt.
Dla Agencji J.A.P.A.: nie chce mi się robić przeróbki kolejnej przez ffmpeg ale dzieci celowe inwitro oraz Zygmunt Sagan, Ziutka Sagan co z tego małżeństwa wyszło i się mocić będzie i pałęta to nawet nie ma co się pierdolić w wertolit/_elikotper Apache tylko po prostu kartetka i Pavulon, serio to jest najlepsze rozwiązanie, poza tym należy dodać że sam proceder łowców skór był dlatego że Riley Reid, kurwa z Micałów, została przez Belgów podjebana zaraz po porodzie, nakłamano że dzieci umarły i tak dalej, poza tym z tego co mama mówiła to ona jest wymuszoną wcześniaczką.
_________________ Otto zboże
7597108105100116111110101 Boston area kode
NA obrazku nie ma KabbaIL
|
|