W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

testowałem tzw kokaina  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 0
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
michalm

PostWysłany: 22:00, 03 Lip '26   Temat postu: testowałem tzw kokaina Odpowiedz z cytatem

14^17-1^21-15-16^4
No brałem to raz i powiem wam tyle to nawet widać bo kobietach z tamtego regionu, to jest nic innego jak hai w poszukiwaniu największego cyca żeby się przyssać.

No a w sprawie Talmudu to po prostu jest tak że te 28 000 niewolników to jest po prostu tyle żę jak już wypierdolicie ketlerów z kraju(hebrajczyków) to po prostu przyjadą do was pewnie Japończycy i będziecie musieli im zapłacić za to Maypole'm żeby wam zdzierali asfalt i autostrady Yid'y a potem dostaniecie krowe z uzdą na twarz i kozy bez uzdy i capki też na twarz żebyście se mogli zrobić tosty. Mojrzesz wam wpisze w Maypole te pieniądze na robote raczej, no tak twierdzi Talmud.
_oly Land to po prostu znaczy dosłownie tyle że tam została udomowiona krowa w sensie założono jej na twarz uzdę i krowa była posłuszna, wiadomo długo trzeba było jej lizać _izdę ale wkońcu się udało, nie żartuje po prostu tak tylko gadam bo mam kłosek w pokoju i wiecie te kłoski nadal przy Mojrzeszowie rosną i wystarczy krowi mocz i się robi zboże no ale to nie było tak wcale że krowa to wiedziała trzeba było zbierać od krowy i za nią chodzić i pilnować na chemię. Poza tym ortodoski, szykujcie sobie już zespół rabinistyczny do przeprowadzki do Indii, Amritsar, oni to nazywają Harimandir
https://en.wikipedia.org/wiki/Golden_Temple
To nie jest żadna światynia sikhijskja tylko synagoga, nie wiem kurwa ten pizdor Sasha Baron Cohen, jakby miał jaja to by zrobił o tym skity jakieś ale widać też będzie J.A.P.A. i Pavulon.
Moja instuicja mi mówi że to jest Synagoa Bet Kidish, to jest grecka synagoa po po prostu mi się nie chciało już tych pojebów lać, bo jak wam mówiłem nigdy nie byłem dumny z podbojów Aleksandryjskich bo to był pewny łin, bo wielki Xerxes i jego baron Budda zakładali się o zboże ze mną czyje jest przed najważniejszą bitwą. A dla mnie to była po prostu zwykła misja jakbym wklejał Pavulon, bo wiedziałem że od kradzionego się głupieje i choruje tylko.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
NicPonadto
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:17, 03 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach