W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Hej Kolin Tost  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 0
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
michalm

PostWysłany: 22:37, 04 Lip '26   Temat postu: Hej Kolin Tost Odpowiedz z cytatem

Weź se zmień na profilówkę to na jakimś tik toku to co ja mam na profilówce i opowiadaj że PARAGUYA PLAYS AGAINST WESTERN THAILAND. Poduszki ręcznie szyte wcale nie były takie tanie żeby to było mocne na lata. Taniej było zrobić katafalk dłutem a poza tym KURWA JEBANA MAĆ LUDZIE NIE MUSIELI PRACOWAĆ 8x3 I NIEKTÓZY PRACOWALI 1x16
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
NicPonadto
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:55, 04 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tobie już nic nie pomoże, a kierunek twój to najbliższy dół z wapnem.
Powrót do góry
michalm

PostWysłany: 08:55, 05 Lip '26   Temat postu: po pierwsze Odpowiedz z cytatem

To musisz się do mnie odnośić zwrotem, właścicielu internetu w internecie a po drugie to serio nawet bitwe na kije i kamienie przegracie bo jesteście kanibalami, jakbym miał czas to uwierzcie mi że byłbym w stanie zmontować sobie oddziały z Gorantanów i Pawanatanów przeciwko wam. Powtarzam wam jeszcze raz Polska Policja nie ma prawa noszenia broni przy sobie, oddziały specjalne tak, zwykłe patrole, drogówówka i nawet kryminaline pizdy, nie, kupcie sobie pistolet na kulki, macie wybór albo radio albo broń palna. Poza tym serio Sejmie Polski, jak im odmówicie broni palnej i dacie im Tomfy to np. będą mogli tłuc żebraków, będą mogli tłuc żuli poza parkami, policja polska jest głupia, mają broń palną a mówiłem im już kilka razy że wszystkie samochody są nielegalne a oni nie strzelają do aut. Tak samo będą mogli klan Dawida tłuc, to jest hipotetyczny klan Dawida bo tak mi się wydaję że z niego taka sama żelazna dziewica jak ze mnie dzieci nie ma, to są jakieś chuje co ktoś im przypinke na weselu przypiął i oni jeszcze do tej pory myślą że są na tym weselu, to też są ludzie co mają dostać Tomfą bo mordach. Glapiński też ma dostać tomfą po ryju nawet na śmierć, ja czekam na blankiety z NBP ja muszę do Radomia do fabryki broni pojechać i wydać tam pieniądze, nie będę się pierdolił z jakimiś wieśniackimi drukarkami 3D.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
NicPonadto
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 12:14, 06 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja pierdole psychiatryku, ale masz zryty łeb
Powrót do góry
RuskaOnuca

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:12, 06 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Michał, wal na priv do Gośki Razz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:51, 06 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tylko całkowita ignorancja typa skutkuje tym, że z czasem, zapewne z powodu braku poświęcanej mu uwagi, zamilka.
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:10, 06 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

my ludzie, z rodu ludzkiego

Cytat:
Tylko całkowita ignorancja typa skutkuje tym, że z czasem, zapewne z powodu braku poświęcanej mu uwagi, zamilka.
tylko z powodu starości i śmierci, albo amputacji palców u rąk. - bo ten typ nie potrzebuje niczyjej uwagi, mośku.
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:38, 06 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ano właśnie potrzebuje i @NicPonadto to udowodnił. Gdyby nie odpowiadał i tym sposobem nie nakręcał typa, to typ już by się znudził i sobie poszedł, a tak to czeka na dalszą atencję.
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:18, 06 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

co ty pierdolisz zjebie, przecież michalm zasrywa pierdolnię niezależnie od tego czy ktoś mu odpowiada w jego tematach, i to od wielu miesięcy. Teraz trochę przysiadł bo pewnie Bimi wrzucił mu cyferki do liczenia. Ty w ogóle nie ogarniasz że gościu jest chory psychicznie, to nie ma nic wspólnego z jakimkolwiek szukaniem atencji , NIE ROZUMIESZ KURWA JAK DZIAŁA SCHIZOFRENIA. Ty sądzisz kurwa debilu że on tu się przejmuje czy ktoś go czyta czy nie? Ty też idź się leczyć bałwanie na jakieś podstawy obycia towarzyskiego, bo widzę że też masz chyba autyzm wtórny skoro kurwa tego nie ogarniasz i wyjeżdżasz tu jak dziecko z jakimś "odpowiadaniem" i "nakręcaniem". Se kurwa sposób na michalm'a znalazł, paczcie go ... Pomysł godny kurwa piaskownicy Applause ale "błysnął" Laughing, Inteligencja lewel zero !!!
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:34, 06 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nieee, no autentycznie - z czym ten typ tu wyjechał to jest wyjęte prosto z Barei Shocked .. Ja rozumiem że jakieś dziecko nietutejsze mogłoby to potraktować z uznaniem - i to pod warunkiem że byłoby kompletnie nie w temacie i trafiło na forum dwa dni temu !!!

SŁUCHAJCIE KURWA TEGO

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach