Wysłany: 19:52, 07 Lip '26
Temat postu: Tagikami you know Asa Akira next biz |
|
|
|
Infants Kar Wash I mean you know Infants kar wash or maybe ewen a children, ok but you know you haw to rely on the clog for that.
Hey kurwa ty NicPonatto
weź narysuj może kurwa takiego hipopotama z mordą Sabine Lim co ją poznałem we Freiburgu czy tam przy, na smyczy trzymaną przez Ase Akirę i ten hipopotam ma mieć takie świńskie nosy na ciele z których wylatują bombelki z gołębiem pedofilem Nathaniel de Rotschild nie mylić np. z Dobrawą Rotshild i takie upośledzone zgwałcone dzieci, i np. z byłych rodów stanowych Anglii bo tam też były stany i był ród np. w Kent, młynarzy i tak dalej i to też było szanowane bardzo nie tylko sami policjanci tzw. Quipy , i do Asy Akiry jest kolejka Japonimczyków samozwańczych i tą Ase Akirę na smyczy trzyma Madara Pizdzica, król Wsiur III Fujiwara Mietek Sagan, Nanak prermier Indii i kurwa jebany ksiądz Popiełuszko a nie wpisujesz to co ja wpisuje jak jakiś klakier żebrak.
Jest w Tora napisane żeby takich wsiurów nie wpuszczać do szkoły i tak dalej bo srają w majtki i gówno pod stól podczas lekcji nawet się nie potrafią przyznać albo mają tylko jedną pare spodni.
Przepis na zapiekankę Stefana Bandery to są bułki mojej matki, masło ser żólty i sos na podstawie pasaty i pora i tyle żadnych dodatków.
Bierzesz bułkę smarujesz serem, dodajesz ser, kroish pora, dodajesz olej na patelnie, smarzysz troche pora, dodajesz passate, odparowywujesz az będzie miało odpowiednią konstystencję żeby nie dodawać mąki, piszę passata bo tak mi się wydaje no po prostu zwykły lekko przegotowany to co wychodzi np. z malaksera bez nasion pomidory.
_________________ Otto zboże
7597108105100116111110101 Boston area kode
NA obrazku nie ma KabbaIL
|
|