W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Piotr Pałka i dziwne śmieci na hali targowej  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 0
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
michalm

PostWysłany: 21:32, 08 Lip '26   Temat postu: Piotr Pałka i dziwne śmieci na hali targowej Odpowiedz z cytatem

KURWAAAAAAAAAAAAAAAAA SZCZOCHU SZCZYLU
Piotrek nie lumb się w domu, tylko po prostu jeździj na gape na hale targową jak handel się kończy i zbieraj sobie po prostu warzywa i owoce tam, możesz nawet trochę się odwarzyć i pierdolić tego mleczaka i tą kurwa zajebaną roszpunkę co wogule jest nielegalna bo kurwa nikt już nie mówi wiśnie ćwikłowe fasola ćwikłowa czy nawet jabłka ćwikłowe bo się ochlali pedały i lesby tego rozjebu co wystarczy butelka chyba i śliwki i droźdze bez soli.
Nie pytaj się starej tylko bierz sokowirówkę i przedłużkę ja ci dam tą czarną co mam i po prostu sobie weź krzesło i oferuj ludziom robienie tych soków np. z pomidorów i innych warzyw i owoców po prostu codziennie, tyle masz do roboty, butelki to wiesz, na pewno możesz gdzieś znaleźć ale na początek to po prostu u nas w tej starej kuchni kaflowej to tego jest kurwa multum i pasuje to wykorzystać są słoiki są wszystkie róznie miejsca, wiesz nikt się nie chce pierdolić z taką robotą w domu a możesz zawsze coś zarobić, nie dużo ale wiecie dzieci macie 800+ to po prostu wypada takie funkcje starszym osobom oferować za male pieniądze, większy pożytek z tego jak z chodzenia do kościoła Saladynów, tego na Wita Stwosza, tego w Boguchwale czy na Nowym Mieście, najlepiej się ustaw tam niedaleko co Andrzej chyba pracuje chyba tak ma na imię ja wiem że on pracuje ale czy on ma na imię Andrzej ? Weź sobie przedłużacz, jak ci odmówią prądu z tam z budynku to kurwa weźcie sobie agregat o IO i zróbce o to dysputę, to znaczy z chęcią komuś wypierdole po ryju i mu odetnę łeb publicznie, bo już mnie wkurwiają wystarczy że Alfons jest sołtysem w Kielanówce.
Poza tym ci ludzię tam są ciekawsi jak książki, telewizja i internet.
// To się nazywa misja, ZWABIĆ MIETKA SAGANA
Dobrze żębyś miał telefon bo bym podkład zrobił DZASTAJNA TIMBERLUKA
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
michalm

PostWysłany: 13:49, 09 Lip '26   Temat postu: Dzwonie do drixa Odpowiedz z cytatem

No kurwa tak ma być, wypierdalać szczochy na wakacjach odrabiać 800+, sam bym chiał mieć taką możliwość. I nie wszyscy bo dzieci imagitywnego klanu Dawida, nie, wy jesteście do czystki, sorry, podziękujcie rodzicom za łamanie prawa, jade z młotkiem pod Saletnów.
Po prostu Wita Stwosza już odjebałem ten ich zjebany metodyzm papieżu Leonie bo im dałęm Biblie z objaśnieniami na temat tak jak Do Diaska napisał Apokalipsę, w Boguchwale podałem w papierach że na bierzmowaniu przyjołem imę Rafael ale modliłem się o Gabriel.
Zejdzie mi z dwie godziny może przy saletynach jebne im po schodach a tam na nowym mieście gdzieś jebne raz, nawet nie robię zdjęć. Oczywiście że macie zgodnę na 114 w Watykanie, serio torba z lewgo ramienia na prawe udo, eliptik jak do siekiery, sierp, najlepiej pistolet jeszcze Kastaniet type, zegarek na baterię ja mam taki z kchin czarno złoty, oczywiście że 114 ma przedewszystkim bronić prawa prądowego, BTW bezy z majonezem najlepsze tylko _urwa egg moth,cirone and oil(Kujawski).
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
NicPonadto
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 14:18, 09 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

JESTEŚ TĘPĄ KURWĄ DO KTÓREJ NIC NIE DOCIERA!!! LECZ SIE!!!!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach