W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Jesteście żałośni ale już za póżno  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 0
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
michalm

PostWysłany: 03:04, 09 Lip '26   Temat postu: Jesteście żałośni ale już za póżno Odpowiedz z cytatem

Serio nawet nie macie certów na maszyny do szycia a ja tutaj jestem, nic szkoda że macie wjebane mózgi, jak np. mi sprzedajecie buty i dodajecie mi punkty na BING tylko po to żeby były zamałe i były niby dla mojego syna z waszą KURWA Feetodourkooking lady.

KURWA FEZ JEST DO OCIERANIA POTU Z CZOŁA

po prostu jest tak dara kebab cała sieć przechodzi na własność pracowników najniższego szczebla i fez na głowę, pierdole wasz fański Dubai i tak was rozjebie bo to jest głupie i tyllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllle
żeby wam dać żyć bo jakaś kurwa rodzina przystawna mojej matki przez Uzbeków i tak dalej, jak babce Marii coś nie podoba to ją zajebie przy następnym spotkaniu, kurwa twoja mać, miała się pokazać, co to kurwa jest za wiejskie nieposłuszeństwo, dalej macie srake i bawicie się w sabotaż SzangHaiCzeka, a co w sprawie DARA KEBAB to po prostu jest największa sieć w Rzeszowie z jebanymi kurwa pole dance chickenami, nie mówie że dzisiaj i odrazu ale serio patelnia elektryczna i malakser do majonezu i róbcie to quesadia z quesadi, nawet KURWA wam powiem że jakbyście wyłączyli te kurwa debilne podgrzewanie szynki przy pomocy grzałki do herbaty co jak mniemam debil Mietek Sagan wymyślił to za ten prąd to już byscie mieli całą fabryke tych Quesadi w Iraku czy bóg wie gdzie i może byście kurwa wpadli na pomysł że tak taniej, to samo z zapiekankami, przestańce kurwa piec ten chleb drugi raz jak debile, kurwa mać to rani podniebienie, przecież to jest wspólnodobro kto wam powie że nie wolno zastąpić cebuli pomidorem co wy kurwa myślicie że to jest jakaś pierdolana japonimcka Wasabi czy coś ?
Najlepiej wykorzystać bagietkę tak, zarówno pieczarki jak i ten przecier pomidorowy jak i pora mieć przygotowanego już wcześniej, troche podgrzać nawet możecie sobie specjalnie do tego zamówić gdzieś w chinach patelnie (|) i potem dodajecie dodatki i tak samo to stare masło z piwnicy nawet jakiś przechuj może kurwa na tarcę zetrzeć po wyciągnieciu z lodówki. Przecież to ma więcej kalori, ja rozumiem pizza to jest świeżo wypiekane i niektórzy potrafią tak zrobić pizze że to jest tylko soft melt ale nie wszyscy. Pozatym bagiettka to jest wougle kurwa tak się nie je, tylko w eliptyczne plasterki i się je takie małe kanapki czy wogule CHUJ WAM NA RYJ Z MĄKI i tak dalej, nawet radzę wam produkować do tego po prostu szersze bagietki, wiecie bagietka jest lepsza niż chleb bo się szybciej piecze to nie jest kurwa żaden trademark że ktoś ci przyjdzie do piekarni i powie, nie możesz piec chleba to takich wymiarach to jest nasza narodowa duma spożywcza, no kurwa zajebista duma CHUJ WAM NA RYJ TO JEST Z MĄKI
Serio wujek Rysiek, myśle, że te PiekarnieGPRS to jest podstawowy krok do powrotu to logicznej gospodarki.
tak naprawdę to jest tak że ta cała Eliza Dobrydnewa to jest po prostu Kwoka ona ma takie nazwisko polskie swojskie, no ona udomowiła kury jej ród.
Ja mam koze udomowioną, Mojrzesz lizał pizdę krowie i tak mu się spodobało bardzo że uzdę nałożył i tak dalej nic więcej nie trzeba, świnie to nie wiem kto ? moja matka chyba. Edek Świder i jego ród Barana i chyba tyle. No i wiecie Ethiopia ja mam do was szacunek bo widze nadal normalnie chodujecie ale to było w Grecji i chuj z tym ważne żeby mieli co jeść, troche wam wjebali wała na tamę serio, róbcie rozkop jakoś rządowo i tak dalej, zobaczycie że ludzie z USA będą chcieli wracać ale jak narazie to radzę USA po prostu uczyć żaglowania, ja to pierdole jam US NAVY ale wiecie ci ludzie z Afryki co przyjechali do Polski to NIE KURWA ŻE BĘDĄ SIEDZIEĆ GDZIEŚ W JAKIMŚ CENTRUM INTEGRACJI tylko oni mają mieć płacone żeby się uczyli żeglowania tam przy Solinie i Myczkowcach, tak mówił typ na PRZ jakiś. Musicie Magelana ze sobą zabrać to wam na pewno dobrze serce będzię biło. Dużo jest bardzo dużo kłamstw w histori o Aleksandrze Wielkim, to raczej był Klemens Wielki jak Aleksander, to nie był podbój to była misja medyczna i bez Jumy i Maksosurogatswa bym wam wjebał. Wy to robliście tylko dlatego że jakieś inne grzechy prawy do lewego chcieliście sobie przykryć.
Jak chodzi o IRAN to po prostu mam nadzieję że Army Orda 114 wie że po prostu sierp i eliptyczny kołek ofensywny to jest po prostu to jest podstawa, a wiadomo Army to broń musi być bo Army, ten co go dzisiaj spotkałem już chyba zrozumiał że dojrzał moje 26 lat w ciągu kilku minut, przejdzie mu i tak dalej, on to po prostu jak nie chce robić sobie przypału w polsce z wojskiem to zawsze może pojechać do Alabamy i grać w piłkę nożna na Uniwersytecie, przykro mi ale wasz port Mobile nie jest legalny. To jest taka ogólna zasada derywatywy Tennisa Portowego, możecie w to grać ale ja bym oczywiście rekomendował tylko w port cities ale skoro już macie te swoje nielegalne stany zjednoczone{*} nie wiem kurwa skoro ja jestem George Washington to gdzie jest mój żołd FFS, to po prostu możecie w to grać tak szczerze jak dla mnie tylko w Starych Koloniach i tylko na wybrzeżu w sensie w stanach z wybrzeżem i legalnymi portami, bo wiecie łamiecie prawa międzynarodowe, ja dlatego nie przeszedłem za Potomak bo po prostu wolę was troche poinformować ale wiecie stan Alabama po polsku znaczy, "Damy mu Kurwę", poza tym jest jeszcze jedna ciekawa sprawa, wiecie tam nie ma wybrzeża czy wy czasem nie macie jakiegoś sekretnego dogadanka ze upośledzonymi psychicznie przez co sami tacy jesteście i wierzycie w jakieś swoje imperium na lewym prądzie, ja was nie chce zabijać ale kurwa jak chcesz coś robić na prądzie na pałe to kurwa masz kręcić korbą. Nawet autem se możecie jeździć na kręcenie korbą, kupcie se benzynę i musicie kręcić korbą żeby zasilić świecę zapłonową cały czas a nie z alternatora. BoTo upośledza KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. No ewentualnie możcie sobie podpiąć kilka ziemniaków i odpalić drukarkę do GameBoy Kolor.
Przecież sprzedaliście nam kury, to co teraz myślicie że jesteście na tej podstawie w wiecznej unii handlowej ?
Wiecie ja mam już dość w Torze nie ma mowy o jakimś specjalnym statusie kur niosek.
Ozjodurhue
Także wiesz Puten czy tam King of Jamaika, możecie nam tu jakieś GLOSNAS ustrojstwa dla tych imigrantów z Afryki przyszłać żeby mieli na łódkach nawet na jeziorze Solińskim szkolenia z używania nawigacji transportu wodnego ? Takie jest zadanie do wykonania, przepłynąć z polańczyka na plaże na jaworze kratę [*]żywca[*] np. albo coś innego, serio tutaj biali są pojebani te zjeby Juma i ten kurwa Grizzly z Alabamy to teraz mają plany życiowe, zbudować większą hulainogę na czterech kółkach żeby się na stojaka na tym pierdolić.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach