Wysłany: 22:13, 09 Lip '26
Temat postu: do PRZ i do WATu |
|
|
|
Po pierwsze to serio jest śmiech bo ten cały niedorozwój Tudor to chyba się ślini do sum kontrolnych teksu ANSI czy jakoś tak nie wiem.
Tak od nowego semestru jedynie pętla while(1) jest legalna, wszystkie inne są uznawane za nielegalne, dodatkowo zróbcie sobie odrazu klawiature dla programistów gdzie zamiast jak np w przypadku BATTLETRON GAMING KEYBOARD WITH LED po prostu macie u góry templejty różnych pętli, oczywiście dodajcie software ale zawsze while(1), dodatkowo w sprawie Chemii na PRZ chyba tylko może być taki kierunek jak Chemia Techniczna albo tylko pisałem to koło Milenium Hall tam koło Osiedla Kaźni Warszawskiej Budowa i Mechanika Procesów Chemicujnych mi się napisało ale ma być Budowa i Mechanika Procesów Chemicznych, Chemii macie się uczyć na Uniwersytetach, nawet możecie sobie zrobić wspólny kierunek z Uniwersytetem Rzeszowski, gdzie na PRZ uczycie się o oprzyrządzeniach chemicznych a na URZ o samej chemii i to z naciskiem chemię naturalną, jak np. zrobić krak kokaine z kokainy z jarzębiny albo jakiś innych naturalnych amonianów. Tak tylko piszę bo to jest naprawdę ciekawy twist w tym możliwy i to nie będzie krak kokaine.
Na wydziale lotnictwa zróbcie wkońcu drona bombowego albo drona bombowo-rakietowego, to jest proste pierwszy projekt to jest po prostu takie coś jak Sza_e_ tylko ma w sobie kawałek bambusa pod kontem 45 stopni od dzioba do ogona statku no wiecie jak dziub jest w te strone <- to bambus jest tak \
Po prostu leci i nawet w takim projekcie wakacyjnym to po prostu jest tak ze nie wiem puszczasz ziemniaka czy tam rzodkiewke z jakiegos latcha magnesowego to jest taki żart na start żeby za bardzo się tym nie schizować i się nie szczać potem, ostatecznie to jest tak że nawet możecie zrobić takiego drona wielkiego jak Antonow był przymontować tam 1000 takich bambusów w konstrukcji i laserem te rakiety nasterowywać na cel. Tak się walczy z Hydrą.
Mi zróbcie kastanieta ale się nie martwcie ja mam prime i moim celem jest ich prime na ulicy raczej nie będę świrował, pierdole te kulty maryjne i chodzenie po głowie weża.
Nie wiem co tam jeszcze, idę spać bo już tyle czekam na finał i na Anglię. Tzn, ogladnął bym inne mecze ale wszyscy wolą jeździć samochodem.
_________________ Otto zboże
7597108105100116111110101 Boston area kode
NA obrazku nie ma KabbaIL
|
|