W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Konspekt Prawny Maroko  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 0
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
michalm

PostWysłany: 22:54, 09 Lip '26   Temat postu: Konspekt Prawny Maroko Odpowiedz z cytatem

Po prostu jest tak, afrykanie, możecie se robić co chcecie generalnie ale tylko w Marokko, jak ktoś z was ma jakiś odpał na miksy i inne bajery to po prostu musicie się udać do Marokko a potem po prostu Gibraltar wam to sprawdzi co i jak z tym.
Szkoda że nie ma jak legalnego maila napisać w dzisiejszych czasach.
Jak do mnie chcecie pisać maile to najpiew musicie mi list wysłać ze zdjęciem.
Wiecie co jak co ale stolicą chyba jest Rabat.
Wogule kurwa kto wam pozwolił moje zdjęcia sobie drukować i stawiać w pokoju, ten zjeb Wyruchaj moje gówno to chyba po prostu takie coś ma w pokoju. Takie coś to może mieć tylko rodzona rodzina w pokoju i nawet jak wam ktoś to da to i tak wam nie wolno tego mieć. Awidi ?
Tak samo Zygmuś Sagan i jego kurwa figurka niby okocim mojej matki bułgarki podjebana z wesela. Znalazłem mu to przy wszystkich i mnie z domu wyjebał. Ja pierdole co za pasor. i to tego jeszcze Jumista, WTF ????????????????????????
Nie wiem po prostu piszę tak, nie wszystkich czeka śmierć, np ten Michał Tudor z męza Liput i Karol Wsiur z męzą Wójcicki to po prostu zaraz opisze tylko to już na chomikuj gdzie i jak i co tylko skończe bo tutaj to już nawet cmd na tym windowsie robi jakieś kruczki nawet z dodawaniem.
Poza tym zarówno Michał z męzą Liput jak i Karol z męża Wójcicki są z matek yidish także wiecie ja po prostu o nich dbam i chiałem im zrobić po prostu troche wyrownanie w głowach bo tutaj generalnie były tet znaki z zbożu jak i internet jest nie pisany na while(1).
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach