|
To wogule jest hamskie bo testy DNA to tak brzmi jakby to było kurwa w której studni mam się zesrać, to jest pamięć naturalna tak naprawdę, ja to bym po prostu zrobił symulację helisy na podstawie krzemu ale ok, po prostu jest tak że Tomek Kwoka to powinien po prostu się tym zajmować kto jest do odjebania, wiecie u mnie to jest inaczej bo ja robię 0-1 zawsze ale to jest w sprawie Buddystów poza Wspólnodobrem. Trzeba chyba iść wkońcu na studia panie Spytek Ligęzą.
Ja bym chciał zrobić coś w c to tylko dodać liczbę procesorów na których ma to działać oraz pętle whilenot(procedure id) że kod wygląda tak
whilenot(id){
// tutaj jest tylko kod który się wykonuje po zakończeniu pętli, jak np co bym chcial żeby na Astra Linux jak się system zamyka to było wypisane gdzie //zostały zapisany wszelkie dane derywatywne z podczas używania mojego komputera co sobie kupiłem i za niego płace za prąd bo mimo że nielegalny //to płacę i muszę na to wykonywać zadania np. w pracy,zarówno PODATEK jak i // kurwa za prąd chociaż ich nie jest co tam pod,
}
A pętla działa tak, że po prostu dodaje się jakiś plik np, procedures.c i tam sobie już wypisuejsz co i jak może też być tak
whilenot(id,constant kore) no i tam w kore to sobie wpisuje na którym procesorze to ma działać twojego rdzenia
I to działa tak że po prostu kore to jest stała a id to już po prostu są procedury i każda procedura albo daje wskażnik do kodu kolejnej procedury na zakończeniu co wystarczy dodać if jakiś jeden żeby to wywołać bo to jest jednak wsad pętli ewentualnie kończy pętle i to jest wszystko.
Dla mnie to tak wygląda to jest dobre bo kod może wyglądać po prostu tak
#### zmienne i dyrektywy i inkludy
main(){
deklaracja zmiennych i tak dalej
deklaracja pierwszej wsadowej procedury startowej
whilenot(*id,1);
whilenot(*id2,2);
}
no i generalnie można to rozwinąć bardzo tylko trzeba poprubować, sorry ale wiecie Washinton i inne stoilce się boją że znowu zaczne techniczyć.
ja nie mówie że to koniecznie to musi być .c ale wiecie while(1) powstało jak dawno temu, to teraz tylko ze względu na rozwój procesorów i istnianie muliprocesorów tak naprawdę bo to po prostu nie jest procesor wielordzeniowy tylko multiprocesor bo to chyba jest tylko tak że tam RAM ma oddzielny czy jakoś tak nie wiem, musiałbym się uczyć na to a nie było tego we Freiburgu, można by w tym whilenot w tych wsadach pętli po prostu dodać jakiś rodzaj zatrzymania i uruchomienia spowortem na zasadzie przerwania jakby z AVR, no wiem no tak mi się to widzi bo macie dużo roboty bo jestem pewny że w CISCO to każdy myśli że jest pionierem i while(1) to wogule archaizm i tak dalej.
Nie wiem mój ojciec powinien i tak dostać medal pośmiertnie bo przeżył kilka zamachów na siebie no i udało mi się z nim spulować KURWA HIPOPOTAMICO MACIORE NEKROMANTYCZNĄ, zróbcie taką szydere w niej w heroes, nazwijcie to Nekro HipoPig i ona wali jaki czar ? Urok Gwałtu Dałnów(Thats not science, this is shamanism) czy coś. Nie po prostu w heroes jednoskom chyba nie wolno żucać osłabien to po prostu powinna mieć lucky effekt on a nekropolis unit, w sensie np. nie wiem Na szkieletach np. rzuca tarcze albo przyśpieszenie, nie wiem i tak jak ją spotkam to ją zajebię.
_________________ Otto zboże
7597108105100116111110101 Boston area kode
NA obrazku nie ma KabbaIL
|