W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Koran z Szaolin  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 0
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
michalm

PostWysłany: 15:20, 10 Lip '26   Temat postu: Koran z Szaolin Odpowiedz z cytatem

Po prostu zostało to napisane tam przez Króla Indii i Cesarza Chin bo już się nie dało kurwa wytrzymać tych jak to mówili Mateusz i Dawid, Krzywych Zjebanych Ryjów, ja rozumiem po ślubie ale kurwa od urodzenia ?

Poza tym w sprawie tego programu Chemii na PRZ i na URZ to po prostu jest tak że tam gdzie był i nadal jest Świat Szkła Zofii Chrzanowskiej 10 35050 to po prostu jest tak że PRZ i URZ mają to ze mną odrestaurować ja i tak nie mam co robić a niczym Radom albo Lwów mi zrobi Kastanieta to chwile im zejdzie dopracować, poza tym ta nazwa Kastaniet to jest po prostu tylko takie slang historyczno-mentalny tak czy siak po prostu jak już będzie robić ten pistolet to oczywiście zróbcie tak żeby dało się klapke zamknąć, nie wiem jakiś prosty latch przesuwny albo coś, nawet jak macie wyobrażnie to możecie zrobić pistolet z dwoma spustami bo da radę to tylko dwa kable czy coś tam w przy przypadku, no ale wiecie to balast mimo to ale jak lubicie żarty debilne to można, no i po prostu tam gdzie jest ten świat szkła to jest na chemii w Rzeszowie pierwszy rok, no i jak ktoś już się dostanie to się uczy jak zrobić zapałki bez wchodzenia pod ziemię, jak zrobić menzurkę i tak dalej, to już naprawdę trzeba szklarzy z krosna do tego zatrudnić i to ja mówię na poważnie, to są takie podstawy, oczywiście imaginalny klan Dawida nicht nicht nicht nicht nicht nicht nicht bo teraz jeszcze doszły łajzy in witro do tego klanu, no i tyle mogę powiedzieć jak na teraz, to jest taka sprawa robocza przed nauką lepiej nauczyć jak młotek i gwóźdz zrobić przezd robotą to mniej tych gwoździ i młotków podczas roboty zepsują. Nie srajcie o pisaek na Halbinzlu i na Saharze mam tego w pizde ale na Saharze lepszy chyba. Plastik też idzie zrobić z drewna tak naprawdę trzeba tylko przyfermencić winem albo coś.

Poza tym wiecie ta sprawa z Sura114 egzekucja to nie jest wcale tak prosto z rzeczywistości bo węża jest trudno w głowę trafić ale człowieka już tak.

Tak to wygląda i tyle to nie jest żaden elitarny kierunek ale po prostu warto to wykorzystać jakoś, tylko wiadomo, dodatkowym ograniczeniem jest to że osoby posiadające prawo jazdy nie mają wstępu na kierunek, możecie jeździć autem ale po prostu bez prawka w sprawach wojskowych.

Jak tam te GLOSNASY do nauki na Solinie i czy urzad wydawania prawa jazdy przy placu getta co KURWA straszy drugim Holokaustem ile mi będzie płacić za każde wydane prawo do słuchania radia w samochodzie na zapalenie świateł jest inny dokument tak samo na wycieraczki a na odpalenie silnika wcale, to znaczy jak sobie zrobicie samochód co wam bez alternatora czyli prądnicy będzie generował zapłon świecą na korbę to sobie możecie jeździć, JEŹDZE NA ROWERZE SAMOCHODEM. Nie mówię o dostawach żywności do sklepów takich jak Dino, Lidl czy Biedronka czy inne.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
NicPonadto
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:20, 10 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach