W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Do Wojska Polskiego  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 0
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
michalm

PostWysłany: 09:08, 12 Lip '26   Temat postu: Do Wojska Polskiego Odpowiedz z cytatem

Może zajebiecie tego Jumiste i jego żonę Jumistkę co się ukrywają pod płaszczem Pedofilów z Kielanówka 321, to są debile ta jego żona ma na głowie niby czerwony przycisk że ja niby mam kurwa jakiś system zdalnego odpalania pocisków nuklearnych w domu.
I tak samo macie oddać Mieszku co mieszka Błękitne Wzgorze 6 cały zamek i mojej matce Jana Dekerta 2, jak chcą to niech sobie sprzedadzą ale mojej matce nie wolno bo ja jestem głową rodziny mi macie oddać moje Arboretum w Łańcucie. To jest mały fort Indii, no i wiecie prawnie wojskowo to najstarszy syn Mieszka nie ma dzieci.
To jest to samo co na kolumnie w Warszawie i będzie tak samo w Londynie stało to samo tylko z motorem żużlowym i piką z pikiem na górze.

Poza tym zakładam że cały tak zwany BIG TECH to czeka wyrok 114 z wyjątkiem Bezosa.

Poza tym musicie to zrozumieć że Pedofilia i Juma czasami idą ze sobą w parze, ale często też jest tak że Juma generuje Pedofilię, to jest uszczerbek na zdrowiu całych społeczności, A ON KURWA SIEDZI A WY KURWA SOBIE OFICERÓW KURWA PRZYJMUJECIE WE WROCŁAWIU SZABLĄ BO MOIM PRADZIADKU I CI CHUJE KURWA KLĘCZĄ JAKBY SIĘ ZAPISYWALI DO PRZYTUŁKU DLA BEZDOMNYCH, DAWID CUDAK ? WTF ? DAWID WOREK TO JEST WŁOCH.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach